Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 14:19 - Нумерология - Лични години! Rozali
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 7210 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нумерология

ЛИЧНА ГОДИНА 1

Лична година 1 е свързана с голяма активност, реализация и просперитет. Човек е инициативен, способен да приведе в действие всички свои идеи и стремежи. Лична година 1 дава големи шансове на човек както в професионален аспект, така също и личен план. Всичко, което не сме могли да осъществим и реализираме в предишната лична година, сега съдбата ни дава перфектна възможност да го доведем до край. Личността има както професионално удовлетворение, така също и финансова стабилизация. През тази лична година хората са инициативни, дейни, градивни. Мотивирани и изпълнени с енергия. Трудно изпадат в меланхолия или депресия. Лична година 1 е подходяща за изява, напредък и реализация. Ако по стечения на обстоятелствата човек е лишен от работа от предишна лична година, то навлизайки в лична година 1, намира своята подходяща работа. Тази година дава пълно удовлетворение от естеството на извършваната работа. Лична година 1 няма финансови загуби.

Емоционалният аспект на тази година не е лишен от партньор, ако не сме имали до сега такъв. Това е година, която независимо от емоционалното ни обвързване в брак, би могла да ни даде наличие на нова връзка, дори сериозно влюбване, ако сме в някой от следните периоди 1, 3, 7, 9, 11. Всеки индивид няколко пъти, в зависимост от продължителността на неговият живот преминава през лична година 1. Тя е свързана с поява на любим човек, но не винаги това е точният партньор, с който бихме могли да продължим да живеем. Голям процент от влюбванията се реализират в тази лична година. Зависи от съдбовните дадености на партньора до нас. Лична година 1 често е свързана с преместване в друго населено място, смяна на местоживеенето. Годината е подходяща за имотни придобивки, настаняване в ново жилище и печелене на съдебни дела. Тя засяга живота ни изцяло и всеобхватно. Лична година 1 е година на морално и материално удовлетворение.

 

 

ЛИЧНА ГОДИНА 2 11

Лична година 11 е свързана с активност, перфектна реализация и мащабност на дейността. Човек има голям енергиен потенциал, развива сила на волята и духа. Трудно изпада в депресия и отчаяние. В комбинация с периоди 1, 3, 7, 9, 11, 22, хората стават изключително инициативни, енергични и напористи. Горепосочените периоди предразполагат към деспотизъм, агресия и властване. В година 11 паралелно вървят професионална реализация и придобити финанси. Много често бизнеса търпи трансформации, свързани с разширение и окрупняване на дейността. Непрекъснато се трупа опит, знания и умения. Тази година дава перфектен шанс за бърза реализация, динамика на събитията и финансова стабилност. Съзидателна, градивна преуспяваща. На лице са възможности за квалификация, преквалификация и усъвършенстване. Човек няма финансови загуби. Има нагласа да работи методично, последователно и системно. Не си разпилява времето и енергията напразно. Силно концентриран, борбен, пробивен. При наличие на периоди 4, 5, 6, 8, година 11 също предвещава добри и бързи резултати в професионалната кариера. Периоди 4, 5 и 8 са свързани с по – голямо разточителство на средства. Може да се каже, че независимо в какви периоди попадат, хората са максимално активни, напористи и устремени към напредък. Всичко, което човек не е могъл да постигне и реализира в лична година 1, сега има реални предпоставки да осъществи. Индивидът е в състояние да разгърне целият си енергиен потенциал, за да приведе в действие своите планове и проекти. Година 11 обикновено не носи големи шансове за работа извън страната или емиграция. В тази година човек не е лишен от поява на връзка, която да е свързана с много емоции и вътрешен комфорт.

Много често в година 11 се получават бързи, инцидентни бракове или съвместно живеене. Независимо от наличието на съществуващ брак, годината предразполага към реализиране на нова връзка с тенденция за сериозно обвързване. Удачна е за водене на съдебни процедури и тяхното спечелване. Могат да се правят инвестиции в имоти и ремонтни дейности. Не е добра за дълготрайно преместване или промяна на местоживеенето. Лична година 11 е ползотворна и просперираща, независимо от периодите, в които попада човек.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 3

Лична година 3 дава глобални промени в нашият професионален живот. Активна, съзидателна, градивна. Всичко, към което човек се стреми, има възможност да го осъществи и приведе в действие. Тенденцията на лична година 3 е свързана със самостоятелност и изграждане на нов стереотип на работа, различен от този на лична година 2. Годината е уникална като шансове за просперитет и утвърждаване в областта на развитие. Усилията, които личността полага, за да се изяви и докаже са големи, но те носят своето професионално удовлетворение и финансово покритие. Хората са винаги активни, дейни, работоспособни. В тази лична година човек не би могъл да остане без работа, освен, ако той самият не го пожелае или по стечение на редица обстоятелства, които го принуждават да не работи. Ако направим съпоставка с предишна година, то можем да кажем, че лична година 3 дава както морално удовлетворение от професионалната реализация, така също и финансова стабилност. При наличие на периоди в живота като 1, 3, 7, 9, 11, хората стават много прецизни, принципни и стриктни. Имат голям жизнен потенциал, заредени са с много енергия. В комбинация с периоди 1, 3, 7, 9, 11, са властни, ултимативни и деспотични. Не допускат чуждо мнение, не се вслушват в съветите на околните.

Емоционалният аспект на лична година 3 е доста по – различен от този на предишни години. Тази лична година не е свързана с алтернатива за брак или съвместно живеене. Възможна е поява на връзка, но без перспектива за сериозно обвързване или брак. Лична година 3 не е лишена от емоции, но тя не дава добри предпоставки за дълго и продължително съществуване на създадената връзка. При съществуващ брак от предишни години, има рискове, които са свързани с конфликти и недоразумения между партньорите. Годината не носи големи шансове за имотни придобивки, както и за жилищни трансформации. В тази лична година човек няма финансови загуби. Лична година 3 е година на усъвършенстване, стабилизация и удовлетвореност в кариерата.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 4

Лична година 4 е корено различна от предишни лични години. Като цялостна нейна характеристика, годината е напрегната, динамична и променлива. Свързана е с голямо вътрешно напрежение и обикновено има разширение на нашата дейност, което в последствие не ни устройва. В тази година човек доста често е нерешителен, колеблив и податлив на размисли. Има големи противоречия в хората при поява на периоди 4, 5, 8 в живота им. Стават нервни, припрени и чувствителни. Година 4 понякога ни дава шанса да направим драстични, генерални промени свързани с кариерата. Ако по стечения на обстоятелствата сме останали без работа, възможността за намиране на конкретна, значима работа за нас не е голяма. Годината е лишена от стабилност, преуспяване и перфектна реализация. Обикновено хората трябва да се при нагаждат към определени ситуации, които не им дават голям шанс за изява, просперитет и бърз напредък. В година 4 промените навлизат една след друга в професионалния ни живот, независимо дали човек ги търси или не. Неспокойна, бурна, податлива на инцидентни, понякога нежелани трансформации. Личността не се чувства така стабилно и комфортно както в предишни години. Година 4 не е свързана с финансови загуби, но има разминаване между очакваните и реалните приходи. Човек е доста разточителен и безразборен в пилеенето на средства, както за свои нужди, така също и за близкото обкръжение.

Емоционалният аспект на година 4 е свързан също така с напрежение, конфронтация и раздори. Лична година 4 ни лишава от възможността за създаване на стабилна и развиваща се връзка. За предпочитане е да се създават приятелски взаимоотношения, за да няма големи разочарования на хората. Голям е процентът на разводите направени в тази година. Те са в строга зависимост от съдбовните дадености на партньора до нас. Тази лична година не е препоръчителна за водене на съдебни процедури, тъй като вероятността да се спечелят е занижена. Удачна е за инвестиции, преместване и големи покупки. Лична година 4 е година на трансформации и инвестиране.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 5

Лична година 5 подобно на лична година 4 е свързана с промени и редица преобразования, докато се достигне до същината на ситуациите. Разликата между тези две лични години се състои в постигането на реални резултати и финансови постъпления, които да ни устройват. Предишната лична година не ни дава големи шансове за напредък и просперитет. Лична година 5 открива пред нас възможности за окрупняване на бизнеса и финансова стабилизация. Човек е доста нестабилен и податлив на депресивни състояния, особено при наличие на периоди в живота като 4, 5, 8. Независимо от своят вътрешен дискомфорт, хората са в състояние да предприемат глобални, радикални промени с цел независимост и професионално удовлетворение. Лична година 5 не ни предоставя перфектния шанс за намиране на подходяща работа, ако търсим такава. През тази година индивидът е изключително лабилен, неспокоен и изнервен. Но в същото време лична година 5 ни предоставя великолепният шанс за по - добри финансови постъпления, в сравнение с лична година 4, независимо от вътрешното напрежение. Година 5 е низ от събития, свързани с редица трансформации. Като цялостна година, тя е стабилизираща и с добро финансово покритие. Хората трябва да са доста внимателни относно финанси в периоди от живота си 4, 5, 8, когато е налице възможността както от неочаквани загуби, така също и от ненадейни постъпления. Годината е подходяща за влагане на инвестиции в недвижими имоти, ремонтни дейности и други, особено при наличие на периоди в живота 1, 3, 7, 9, 11.

Емоционалният план на лична година 5 е сравнително добре устроен в съпоставка с този на лична година 4. Възможна е поява на стабилна и градивна връзка при поява на периоди в живота като 1, 6, 7, 9, 11, без тенденция за брак. Тази лична година лишава хората от възможността за брак и съвместно живеене.

Не е удачна за преместване, печелене на съдебни дела и промяна на местоживеене. Лична година 5 е година на професионален растеж и радикални промени, свързани със стабилност.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 6

Лична година 6 съществено се различава от останалите лични години. Тя носи доста по – голямо спокойствие в сравнение с лична година 5. Само при наличие на периоди 1, 3, 7, 9, 11 в живота на човек, година 6 се задейства с голяма сила и дава драстични промени в професионален аспект. Тогава тя се проявява като мощна, стабилна и успешна. Само при наличие на тези периоди в живота на човека, би могла да доведе до генерални, съдбовни трансформации в кариерата. По принцип в лична година 6 индивидът има доста големи притеснения, относно реализация, напредък и финанси. При силни съдбовни дадености, които обезателно включват не само девет годишния период, а също така датата на раждане, жизненият път и десет годишния период, човек има перфектния шанс да направи доста голям скок в своето развитие. Може да се твърди, че периоди 4, 5, 6, 8 са лишени от тази прекрасна възможност за генерални трансформации, които да носят позитиви на личността. При наличие на тези периоди лична година 6 е свързана с депресия, меланхолия и скептицизъм. Трудно се концентрира и активира, така, че да действа адекватно на появилите се обстоятелства. При тези обстоятелства тя дава нерешителност, колебания и съмнения. Ако има налице други периоди, като 1, 3, 7, 9, 11, човек е прекалено деен, амбициозен и напорист. В тези случаи хората могат да трансформират лична година 6 в активна, успешна и градивна.

Емоционалният аспект на година 6 е символично разделен на две части. Първата част обхваща периоди 1, 6, 7, 9, 11, които допринасят за появата на градивна и перспективна връзка. Другата част обхваща периоди 3, 4, 5, 8, които са ощетени от появата на дълготрайна връзка. Лична година 6 няма дадености за трансформиране на връзката в брак, освен при наличието на период 1 в живота на човек и съответно добри съдбовни дадености на партньора. Тя е подходяща за премествания и промяна на местоживеенето. Не дава големи шансове за печелене на съдебни дела и процедури. Също така не е добра и за инвестиране в каквото и да е било. Лична година 6 може да се нарече година на късмета, но само в определени периоди от живота на човек.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 7

В лична година 7 човек е деен, инициативен, активен. Годината дава шансове за професионална реализация и финансова стабилност. Подобно на лична година 1, в лична година 7 човек е изключително борбен, организиран и принципен. Винаги си поставя високи цели и се стреми да ги реализира. Лична година 7 дава великолепни възможности за кардинални промени свързани с професионалната реализация на хората. При наличие на силни периоди като 1, 3, 7, 9, 11, 22, индивидът прави генерални трансформации в кариерата си. Пробивен, прекалено амбициозен и решителен. Тази година не е свързана с депресивни състояния. Тя му дава голям енергиен потенциал, възможност да реализира своите цели, идеи и да получи пълна професионална удовлетвореност. Много често лична година 7 носи перфектната възможност за имотни придобивки, преместване на човек от едно населено място в друго или смяна на жилище. Дори при наличие на периоди като 4, 5, 6, 8, лична година 7 също дава трансформации в живота на хората. Подходяща е за изяви свързани с чужбина. Дава голямо професионално и финансово удовлетворение на личността. Независимо от трудностите, които съпровождат годината, човек е в състояние да се справи с всички възникнали проблеми. Година 7 дава шансове за квалификация, преквалификация и задълбочени познания в областта на развитие.

В емоционален план година 7 разкрива възможност за влюбване, поява на връзка с перспектива и добро развитие. В тази лична година се правят бракове или се реализира съвместно живеене с любим човек, особено при наличие на периоди 1, 6, 9 в живота на човек. Лична година 7 е една от малкото години, при които индивидът е в състояние да реализира своите планове както в професионален аспект, така също и в личен. Подобно на лична година 1, тя носи същите възможности, които са свързани с поставянето на едно ново начало в живота на притежателя. Годината е подходяща за водене на дела и тяхното спечелване. Лична година 7 е година изпълнена с много трудности, но като краен резултат, човек успява да се справи с предизвикателствата на съдбата.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 8

Лична година 8 се характеризира с големия кръговрат от събития и пари. При наличие на периоди 4, 5, 8, разходите на човек са определено повече от приходите, които прави. Единствено наличие на периоди 1, 3, 7, 9, 11, 22 в живота на хората са свързани с цялостна професионална и финансова стабилизация. В лична година 8 индивидът е доста активен, инициативен и напорист. Никой и по никакъв начин не би могъл да го възпре. Година 8 дава шансове за проява на благотворителни инициативи, особено при наличие на периоди 7, 11, 22. При поява на периоди 4, 5, 8, човек е доста безразборен и хаотичен, относно своите цели и желания. Тези периоди са свързани и с по – голямо пръскане на средства, както за собствени нужди, така също и за близкото обкръжение. Хората трудно следят своя финансов статус. Година 8 е финансова година, при това заработването на пари е доста по – лесно в сравнение с лична година 7. Наличието на периоди 1, 3, 7, 9, 11, 22 в живота на притежателя, го правят устойчив, стабилен и сигурен в своите възможности. Човек не е податлив на апатия, меланхолия и депресивни състояния. Винаги има налице професионален просперитет и финансова удовлетвореност. Година 8 дава възможност за пътуване- както професионални, така също и лични, свързани с изяви в чужбина.

Емоционалният план на лична година 8 е доста раздвижен. В зависимост от това в какви периоди попада човек, се определя съответно и значението на лична година 8. При наличието на периоди 1, 7, 9, 11, 22, в живота на човек е възможно създаването на стабилна и перспективна връзка, която в зависимост от съдбовните дадености на партньора би могла да завърши с брак или съвместно живеене. При поява на периоди 4, 5, 8, трудно може да се създаде връзка с перспектива. Лична година 8 не дава шансове за сключване на брак. Годината не е подходяща за приключване на съдебни процедури. В година 8 са възможни премествания в друго населено място. Годината е подходяща за правене на инвестиции, ремонтни дейности и промяна на жилище. Лична година 8 е по - лека, в сравнение с година 7. Не е свързана с голямо вътрешно напрежение на личността. Година на трансформации и промени.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 9

Лична година 9 се характеризира с голямо вътрешно напрежение и проявление на крайности в ситуациите около даден човек. Годината дава шансове за професионален растеж и реализация при наличие на периоди 1, 6, 7, 9, 11, 22. Хората тогава са дейни, амбициозни, упорити. В състояние е да се справят сами с възникналите трудности и да продължат напред, без да се опират на други, и да търсят утеха. Стремежите са насочени към просперитет, професионална реализация и финансова стабилност. Индивидът е последователен, методичен и отговорен. В състояние е да поема рискови начинания, без да се страхува и колебае. При поява на периоди 4, 5, 8, хората са нестабилни, подават се на своите емоции, стават нерешителни. При наличие на тези периоди са склонни към депресивни състояния и меланхолия. Имат нужда от човек, на който да се доверят и да разчитат. Периоди 4, 5, 8 не дават нужната професионална реализация и очакваните резултати. При поява на горепосочените периоди има разминаване между постигнатите и очакваните резултати. Година 9 доста често е свързана с квалификация, преквалификация и редица нови начинания, които се доразвиват в следващата лична година, особено при периоди в живота ни като 3, 6, 7, 9, 11, 22. Финансовият статус на лична година 9 е променящ се. Той се влияе най – вече от девет и десет годишните периоди в които попада човек.

Емоционалният аспект на лична година 9 е свързан отново с факта в какъв период се намира човек. Периоди 1, 6, 9, 11, 22 не са лишени от поява на сериозна и перспективна връзка, с тенденция за благоприятно развитие. Година 9 не лишава човек от появата на брак и съвместно живеене. Това се случва само при наличие на периоди 1, 6, 9, 11, в живота ни и подходящи съдбовни дадености на партньора до нас. Годината дава перфектни шансове за промяна на местоживеенето. В лична година 9 могат да се предприемат ремонтни дейности. Тя е удачна за инвестиции и преместване в друго населено място. Не е много добра за водене на съдебни процедури, тъй като вероятността за тяхното спечелване е минимална. Лична година 9 открива нови хоризонти и възможности за реализация и успех.

 Rozali




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753187
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031