Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 12:38 - Нумерология - Родените на 2 /второ/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 7647 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ВТОРО ЧИСЛО

Числото 2 е противоположно по характер на числото 1. То е като жената в природата - нежно и романтично. Хората, родени под това число, са интелигентни и творчески, притежават голяма артистична способност и имат живо и богато въображение. Тяхната сила е в мозъка и във всички дейности те са склонни повече към умствено, отколкото към физическо удовлетворение. Накратко, това са мечтатели, които живеят по-скоро в свой собствен въображаем облак, отколкото във физическата земна плоскост на живота. Такива хора са нежни и опрощаващи по природа; на тях им липсва силата и енергията, нужни да ги изведат напред в живота. Те не са силни и избягват тежка работа.

Емоции и секс. Хората, родени под това число, се стремят към духовно общуване с партньорите си. Тяхната любов се ражда в ума и докато не намерят душевно съгласие, не могат да общуват физически. Физически те не са много силни. В резултат сексуалната сила между тях е поскоро изключение, отколкото правило.

Физическото удоволетворение е винаги вторично към душевното. За такива хора сексът е кулминацията на чувство, родено в ума, при това, не много необходима кулминация. Докато има душевно съгласие с партньора, те са щастливи. Дали това съгласие се свежда до физическа плоскост, за тях е от второстепенно значение. Ако случайно се оженят за хора, които са физически по-силни и душевно по-слаби, това ги води до потиснатост и депресия.

Отрицателни качества. Числото 2 е мечтател. Макар че притежава силен интелект и богато въображение, не Може да се каже, че е проницателен и практичен. Неговата творческа и изобретателна способност е от най-висш порядък, но той е абсолютно неспособен да приложи своите мисли и планове в действие. Мечтите му остават просто мечти, поради неспособността му да ги осъществи. Дори ако има начини, физическата слабост не му позволява да действа. Числото 2 капитулира при противопоставяне и не може да функционира, докато условията не станат идеални, каквито те са рядко. Потиснатостта е естествена последица в ситуации като тази, защото успехът почти винаги им убягва, тъй като им липсва инициатива за практическото осъществяване на идеите им. В крайна сметка те губят увереност в себе си, стават неспокойни и страдат от депресия и песимизъм.

Хармонични взаимоотношения. Родените под влиянието на числото 2 трябва да са заобиколени от хора с равностойна душевна нагласа. Тяхната сила е мозъкът, ето защо те трябва да имат с кого да общуват душевно. Това е основна тяхна нужда. Интересите може да се различават - може и да нямат еднакви възгледи по различни въпроси, но интелигентността е задължителна за партньора на числото 2. Поради неспособността си да приведат идеите си в действие, такива хора рядко постигат успех в живота и така остават неуверени. Те трябва да имат партньори, способни да им вдъхнат сигурност. Имат нужда от човек, който да укрепи тяхното "аз" и да ги подтиква, тъй като сами не са способни да направят много.

Числото 2 са изключително чувствителни хора и околните трябва да внимават да не наранят чувствата им с необмислени приказки. Такива индивиди лесно се обиждат и, така да се каже, разбират съвършено погрешно. Трябва да се внимава да не се допуска това.

Поради недоверието в себе си и неспособността си да постигнат успех, хората, родени под влиянието на това число, са склонни към безпокойство и газене в морето на несигурността. Неизбежният резултат е, че стават мрачни и темпераментни. Партньорите на такива хора трябва да са ведри и спокойни, за да могат да ги успокояват в дните на неразположение.

По темперамент числото 2 не са сексуални и поради физическата си деликатност не са и много мъжествени. Партньорите им не трябва да са от типа, който се нуждае от секс. Сексът винаги ще бъде за тях без особено значение. Тъй като неравностойните сексуални темпераменти могат само да доведат от сериозни грижи, партньорът на числото 2 трябва да бъде душевно-физически, а не физико-душевен човек.

Болести. Болестите, от които най-вероятно страдат родените под влиянието на това число, са на черния дроб и червата. Трудното храносмилане е друго оплакване, към което те са най-склонни и трябва да внимават с язвата. Известен факт е, че душевното напрежение и депресия ускоряват процеса. Песимизъм и депресия са ключовите думи в душевното състояние на числото 2.

Лекове. Субектът трябва да включва в диетата си ряпа, красавици, пъпеши и тикви.

Съвети. Хората, родени под влиянието на числото 2, трябва да бъдат третирани с изключителна предпазливост и такт. Те са силно чувствителни и песимисти, довеждат се до състояние на дълбока депресия и карат околните също да страдат. Ето защо трябва през цялото време да са ангажирани с творчески търсения, за да нямат време за размисъл и изпадане в депресия. Те трябва да се опитат да развият логическите си способности, за да могат със силния си ум да подредят нещата, вместо винаги да гледат мрачната страна на живота. Ако не го сторят, ще бъдат склонни към срив и следователно ще страдат още повече.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Камъните, максимално благоприятни за субекта, са перла, лунен камък и смарагд. Те трябва да са в непрекъснат допир с кожата.

Метали, носещи щастие. Щастливият метал за числото 2 е сребро. И както в случая с камъка, носещ щастие, той трябва да е в постоянен допир с кожата. Трябва да тежи поне десет грама.

Цветове, носещи щастие. Цветовете, носещи щастие на числото 2, са зелено и бяло. Субектът трябва да носи дреха или нещо с този свят през цялото време. Най-простият начин, както вече бе казано, е да се носи кърпичка с този цвят.

Щастливи числа. Числата, най-благоприятни за числото 2, са:

а) Друго число 2. Хората, родени под едно и също число, са най-близки по темперамент и могат да се разбират помежду си по-добре, отколкото с други.

б) Родените под влиянието на числата 7, 16 и 25. Забелязвате, че сумата от цифрите на последните две числа дава числото 7.

в)  Всички, родени под числата 9, 18 и 27. Отново последните две числа имат цифри, които дават простото число 9.

Неблагоприятни числа. Числата, които не пасват с числото 2.

а) Числото 1 (просто). Числата 10, 19 и 28 възлизат на простото число 1 и така са също антипатични. Числото 28 съдържа числото 2; следователно, неблагоприятният ефект се намалява, тъй като 2 е симпатично число. Въпреки това в своята цялост числото 28 не е в хармония с числото 2.

За всички останали числа може да се каже, че са неутрални и нямат особена връзка със субекта.

Благоприятни дати. Всички дати, които имат 2 и се делят на 2. 2, 4, 6, 8, 10, 12, 22, 28 и т.н.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са числата 1, 10, 19.

Благоприятни дни. Най-благоприятните дни за родените под това число са вторник и четвъртък.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под това число са понеделник и сряда. Но ако те се падат на четно число, лошото влияние на тези дни се намалява.

Благоприятни месеци. За родените под влиянието на това число са април и декември.

Неблагоприятни месеци. Неблагоприятните месеци за всички, родени под влиянието на числото 2, са януари, февруари и юли. През тези месеци субектът трябва да се грижи за здравето си.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775344
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930