Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 12:40 - Нумерология - Родените на 3 /трето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 6581 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ТРЕТО ЧИСЛО

Както числото 1, така и числото 3 е смело число. Хората, родени под това число, са амбициозни и агресивни. Те винаги се стремят към върха и никога не се примиряват с подчиненото положение. Обичат властта и са доволни само докато имат власт и контрол върху другите. Такива хора прокарват идеите си с жар и енергия и не понасят разтакаването на другите при осъществяването на своите планове. Очакват (и изискват) пълно покорство от подчинените си. Тъй като самите те са дисциплинирани, подчиняват се на правила и регламенти и следователно стават отлични командири. Те са упорити и не се предават, преди да са изчерпали всички възможности - и дори тогава го вършат с голяма неохота. Имат енергия и жизненост и обикновено притежават огромна физическа издържливост. Изобщо, това е едно мощно и силно число.

Емоции и секс. Доминиращата емоция на числото 3 е агресия, придружена с амбиция. Както и числото 1, те имат малко време за любов и романи, но когато се изправят на пътя им, искат да са преследващите. Удоволствието от преследването е толкова голямо, колкото и консумацията на страстта. Както при числото 1, обектът на емоционалния им ангажимент трябва да им е подчинен. Те не обичат партньорът да играе успоредна роля или по някакъв начин да е равностоен. Партньорът трябва да допълва, никога да не засенчва.

В сексуалния си живот са мъжествени и земни. Те са агресивни и властни и трябва да преследват, а не да бъдат преследвани. Често загубват интерес след хващането на плячката.

Хармонични взаимоотношения. Партньорите на числото 3 трябва да са покорни и смирени, ако искат да задържат мимолетните чувства на съпрузите си. В никакъв случай не трябва да се опитват да постигнат нещо близко до равенство. Числото 3 трябва да е лидер. В никакъв случай не трябва да се посяга на свободата му или да се открадне огънят му. Връзката с числото Три може да преуспее, само ако другият иска или може да заеме второ място.

Отрицателни качества. Твърде много добро е-на лошо и именно силата на характера на числото 3 може да е тяхната гибел. Те са родени диктатори и създават свои собствени правила. При осъществяването на плановете си са като валяк, който сплесква опозицията с малко или без никаква мисъл за последиците. Добре е да си лидер, но лидерството без контрол става диктатура - в най-добрия случай, нежелана.

Макар че хората, родени под числото 3, не са свадливи по природа, те имат нещастното умение да си създават врагове, тъй като са нетолерантни към по-малко енергичните и напористи от тях. Техните силови методи опълчват хората срещу тях. Избухливи и горди, не обичат да са задължени на другите.

Болести. Най-вероятните болести на родените под това число са тези на ставите и кожата.

Лекове. Редовното приемане на червено цвекло, тикви, черници, праскови, маслини, нарове, ананаси, грозде, джоджен, карамфил, смокини и бадеми е от най-голяма полза за субекта и предотвратява споменатите заболявания.

Съвети. Числото 3 е много силно число и всички, родени под неговото влияние, могат да достигнат големи висоти, тъй като притежават всички качества, нужни за лидера, ако се смекчат с дипломатичност и влияние. Такива хора трябва да се научат да обуздават своя нрав, нетърпимост и прекомерни амбиции. Ако не го сторят, стават жертва на самите себе си. Числото 3 е преувеличена форма на числото 1 - качествата, които притежават, са почти еднакви, но при числото 3 те са на границата на прекаленото. Ако това се контролира, а може да се контролира, човекът, роден под това число, може да постигне всички успехи в живота, към които се стреми.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Камъкът от най-голяма полза е сапфир. Той трябва да е в допир с кожата през цялото време.

Метали, носещи щастие. Щастливият метал за числото 3 е мед, който може да се съчетава с всякакъв метал. Трябва да е не по-малко от 4 грама. В противен случай влиянието ще бъде абсо­лютно неитрално.

Цветове, носещи щастие. Щастливите цветове са син и розов. Те трябва винаги да се носят от въпросното лице. Не е нужно едновременно, но поне единият от двата цвята трябва да се носи.

Щастливи числа. Числата в афинитет към числото 3 са:

а)  Друго число 3. Както в случая с числото 1, подобните се привличат. Те са в пълна хармония.

б)  Числата 12, 21, и 30.

в) Числата 5, 14 и 23. Последните две, събрани, дават простото число 5.

г)  Числата 6, 15 и 24. Сумата от цифрите на последните две дава простото число 6.

Неблагоприятни числа. Числата, които не са в хармония с числото 3, са:

а) Числата 4, 13 и 31.

Благоприятни дати. Датите, благоприятни за родените под това число, са простото число 3 и числата, чиято сума дава простото число 3, например: 12, 21 и 30.

Неблагоприятни дати. Датите, неблагоприятни за родените под това число, са 4, 13, 22, 24.

Благоприятни дни. Най-благоприятните дни са вторник, четвъртък и петък. Ако случайно тези дни съвпаднат с някои от датите в предходния абзац, благоприятният ефект се усилва.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за числото 3 са понеделник и събота. Но ако те съвпадат с благоприятни дати, лошото влияние се намалява.

Благоприятни месеци. Най-благоприятните месеци за всички, родени под влиянието на числото 3, са март и юни.

Неблагоприятни месеци. Неблагоприятните месеци за родените под влиянието на това число са август и октомври.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1773275
Постинги: 2123
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930