Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2015 09:49 - Нумерология - Лични години!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 1931 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЧИСЛОТО НА ЛИЧНАТА ГОДИНА

ЛИЧНИЯТ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ВИ ЖИВОТ Е И В ТАЙНАТА НА ЦИФРИТЕ

 

Всеки човек има своя зодиакален знак, но малцина знаят, че всеки от нас има и своята номерологична цифра. Но за разлика от астрологията (вие сте Телец или Козирог за цял живот), в номерологията цифрата ви се променя всяка година. Веднъж изчислена (това е детска игра), вие можете да откриете не само основните насоки в професионалния и личния си живот, но и общия климат на вашата 1991 година.

За да пресметнете цифрата си за 1991 г., извършете следните операции: съберете една по една цифрите на рождената ви дата, месеца на раждането и годината 1991. (Например, ако сте родени на 9 октомври, тоест 9.10, съберете по следния начин: 9 + 1+0 + 1+9 + 9 + 1= 30.

Съберете цифрите от резултата и ще получите число между 1 и 9. В посочения пример сборът е 30. Според този пример през 1991 г. вашата цифра е 3 (3 + 0 = 3) и ще бъдете под нейното влияние през цялата година, от рождения ден в настоящата година до рожденият ден в следващата година.

 

ГОДИНА 1 /ПЪРВА/ - НАЧАЛО НА НОВ ЦИКЪЛ

Това, което "можехте да направите" и това, което "трябваше да направите", угризенията и съжаленията за миналото, вече не са валидни. Вие започвате нов цикъл от девет години и е безпо­лезно да гледате в огледалото за обратно виждане. Вашата първа година е нажна и дори определяща, защото вие ще се изправите пред нови възможности. Не бива да се колебаете дълго време. Единствено действието ще бъде източник на успехи. Както показва самата цифра, година първа е едно начало, обновление, идеалният момент да се вгледате пред себе си и да тръгнете от нова база. При това ново начало трябва задължително да сложите кръст на старите истории, сантиментални връзки или професионални отношения, които вече нищо не ви носят. Всъщност, тази година около вас всичко ще се променя. Затова трябва да се чувствате свободни - както тялом, така и духом, за да можете да реагирате точно и ефикасно. Само при това положение вие ще създадете ситуации, които ще траят през целия цикъл, дори и отвъд него.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Независимостта, доверието в себе си и ентусиазмът ще бъдат качествата, които трябва да развивате през тази година, защото те ще определят целия ви цикъл. За несемейните това ще бъде година на изненадващи срещи и неочаквани връзки. Ако се чувствате достатъчно автономни, ако душата ви е открита, изпълнена с положителни чувства, вие наистина ще имате всички шансове да срещнете голямата любов. Ако сте семейни, вие ще бъдете движещият фактор благодарение на ентусиазма си. Естествено, това може да създаде известни неприятности в брака, защото една жена, която е в година първа, чрез своята независимост може да създаде проблеми и да бъде заплаха за съпруга си (особено ако той изживява труден момент).

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Ако в първата година препятствията пред вашия напредък са малко, в замяна на това външната помощ е съвсем оскъдна. Затова трябва да се въоръжите с воля, кураж, бъдете борбени и добре се мотивирайте, дори и на моменти да се чувствате малко самотни. Това е година, в която можете да започнете нова работа, да смените жилището, професията, да направите инвестиции или да откриете ново поприще. Всичко е възможно: повишение, назначаване на нова длъжност, преместване на по-добро място. Ще имате възможност да докажете способностите си и да развиете вашата личност.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ПЪРВА

Февруари: Месец, в който ще проявите нови желания и в който обновлението ще започне да се чувства.

Април: Много важен месец, в който ще се предоставят нови професионални възможности, но също така и сантиментални срещи или смяна на жилището..

Май: Напрежение в личните отношения, проблеми с независимостта.

Септември: В професионално отношение нещата ще се развиват твърде бурно. Повишение, назначаване на по-добра длъжност.

 

ГОДИНА 2 /ВТОРА/ - СЪТРУДНИЧЕСТВО

Ако първа е дала живот на нови идеи, втора трябва да ви донесе развитие и приобщаване, основаващо се най-вече върху допълването. Тази година постоянно ще се колебае между хармонията и конфликта, между съюза и разрива. Колкото девета (година преди първа) беше поставена под знака на действието и независимостта, толкова повече тази година ще изисква от вас да потискате волята си, да бъдете максимално дипломатични и да влагате разбиране. Времето за съюз, за сдружение, приобщаване и преговори, е настъпило. През тази година ще получавате и ще споделяте, тя не е подходяща за следване на собствения път с упоритост. Вибрациите на числото 2 извеждат на преден план интуицията, възприемчивостта и емоциите. Динамиката на тази година е по-скоро бавна. За препоръчване е да не се започва нищо ново (с изключение в сферата на сдруженията), да се въоръжите с търпение и да не се поддавате на мечти, химери и мъгляви надежди. Дори можете да се почувствате зависими от другия (или околните). Не позволявайте да ви обхване безпокойство, ако усещате, че положението се изплъзва от ръцете ви. Обратното, възползвайте се и бъдете напълно възприемчиви към околния свят, който не ви заплашва непрекъснато.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Това е привилегированият аспект на тази година втора, разкъсвана между хармонията и конфликта. Погледнато от благоприятната страна на нещата, вие сте в навечерието на едно помирение, на важна, вълнуваща среща, в началото на съвместен живот или брак (самата цифра 2 налага това). В отрицателен аспект предстоят: поставянето под въпрос на една връзка, проблеми в отношенията, раздяла или развод. За да изживеете възможно най-леко тези моменти, не ритайте срещу ръжена, а станете по-гъвкави, по-чувствителни и не се облягайте прекалено на другия. Ако чувствате, че и верността е разклатена, не вземайте никакво решение в момент на гняв.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Втората година означава работа в колектив, в екип, съвместна дейност, която има всички шансове да бъде увенчана с успех. Всъщност, в този случай става дума да намерите човека, който ще ви допълва и да действате съвместно, като максимално си сътрудничите. Това може да означава подписването на някакъв договор, създаването на проект за сдружение или ползотворно търсене на работа. През тази година няма да ви липсва строгост към себе си: не позволявайте личните ви проблеми да вземат превес над професионалните, но и не бързайте прекалено много.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ВТОРА

Февруари: Труден месец, защото трябва да положите усилия за стабилизирането на професионалната или сантименталната си ситуация.

Април: Предстои ви вземане на нови решения и нови отговорности.

Юни и юли: Благоприятен период за конкретизиране на лична връзка или създаване на сдружение.

Декември: Наистина важни промени с оглед на настъпването на година трета.

 

ГОДИНА 3 /ТРЕТА/ - РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ

След разпокъсаността на отминалата година, ето че идва повесела, по-бърза и динамична вибрация. Това е възобновяване на дейности, година, изпълнена със срещи, създадена за изяви и общуване със заобикалящите ви хора. Възвръща се самоувереността и вие може да покажете способностите и талантите си. Година трета позволява да излезете извън рамките си, да се изразявате чрез писане, думи, песни, танци, рисуване. Тази година е благоп риятна за промени и открития. Може да се изрази в пътешествия, раждане на дете, смяна на жилище, възвръщане на изгубена свобода, изтъкване на индивидуалността. Ритъмът на тази година е по-ускорен от предишната. Песимизмът, самотата и бездействието вече са невалидни. Обратното, отваряйки душата си, възползвайки се от новите възможности, отдавайки се до известна степен на удоволствията (повече от обичайното), които не сте познавали до този момент, вие ще разполагате с всички шан­сове да постигнете успех в няколко области.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Със своя оптимизъм и енергичност година трета ще ви предостави възможността да се, срещнете с нови хора и да завържете здрави връзки. През тази година могат да се зародят и развият нови, големи приятелства. В любовта годината ви предразполага към флиртове, към кратки и подновяеми сантиментални приключения. Да, възможността за контакти с другия пол значително нараства през този период. Животът е наситен, активен и ако се приспособите към обстоятелствата, областите на приятелството и нежните чувства ще бъдат благоприятно насочвани.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Всички дейности, които дават простор на вашето чувство за общуване, ще бъдат привилегировани (търговия, психология, чужди езици, обществени отношения, литературна и социална дейност, средства за масова информация и др.) За да постигнете успех, трябва да избягвате рутината, скучните занимания и всичко, което може да ви затвори и да стесни хоризонта ви. Във финансово отношение годината е поставена под знака на печалбата и неочакваните разходи. Това е време, в което можете да покажете на какво сте способни. Предоставят ви се възможности, ко­ито в никакъв случай не трябва да изпускате.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ТРЕТА

Май: Благоприятна промяна в начина ви на живот. Изясняване. Важно начало.

Юли: Чудесни моменти за приятелство, за открития и среща с евентуален партньор в живота.

Ноември: Отново важно начало. Промяна в няколко области, много положителен период.

 

ГОДИНА 4 /ЧЕТВЪРТА/ - СТАБИЛНОСТ

Запретнете ръкави, защото трябва да се съсредоточите върху работата, която трябва да вършите тази година. На преден план излизат деловите качества и професията. Това е годината, в която ще положите основите на бъдещето. Усилията, полагани през първите три години от цикъла, започват да носят плодовете си. Година четвърта е благоприятна за затвърдяване на придобитото, за създаване (или възвръщане) на стабилност. Намирате се във възходяща плоскост. Трябва да се изкачвате търпеливо и неуморно. Сега не е моментът да събирате лаври и да разхищавате, напротив, трябва сериозно да се организирате и усърдно да полагате нови основи. Няма какво да променяте. Тази година е на постоянство и дисциплина, един маратон на издържливостта. Наистина, ритъмът е по-скоро бавен и равномерен, но ако не се поддавате на мързела и песимизма и ако не се отчайвате от препятствията, ще постигнете истинска стабилност, която е голямата придобивка на годината.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

С тази малко строга вибрация, грижите в сантиментално отношение остават на по-заден план. Четвъртата година е много сериозна и флиртовете и забавленията не са на дневен ред. Ако имате проблеми в професионално отношение, в никакъв случай не ги решавайте с чувства, защото скоро ще се окажете морално претоварени. Научете се да разграничавате нещата.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Тази година ще ви принуди да работите до най-малките детайли. Дори нещата да се подреждат по-бавно, отколкото ви се иска, знайте, че резултатите ще бъдат далеч по-сигурни. Дори времето ви да е разпределено до минута, това ще ви изпълни със задоволство от извършената работа. Не разчитайте на късмета, единствено на способностите си, защото ще получите резултати единствено благодарение на собствените си усилия. Година четвърта ще бъде благоприятна за дългосрочни проекти.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ЧЕТВЪРТА

Април: Важен месец, който ще ви позволи да уточните положението си в професионално отношение.

Септември: Натрупва се много работа в перспектива. Внимавайте да не изпаднете в униние, не губете кураж. Вие сте на пътя на стабилността.

Октомври: Към края на годината строгите вибрации на година четвърта започват да отслабват. Сега е моментът да се развиете в професионално отношение.

 

ГОДИНА 5 /ПЕТА/ - ПРОМЕНИ

След четвърта година - година на усърден труд, в която нямаше особена динамика, пета година ще ви донесе ветрове на промени и ентусиазъм. Това ще бъде година на растеж, на задоволство и свобода във всички области. Възможно е през тази година да почувствате нужда да се откъснете от миналото, да преразгледате вашите възгледи и да потърсите нови основи. Вибрацията на тази година е бърза, динамична и обещава промени. Период, изпълнен с неочаквани събития и щастливи възможности за подобрения. Свободата през тази година е на преден план, вие ще имате желание да ходите, където си пожелаете, да се откъсвате от онова, което ви спира, и да си създадете нова самостоятелност. Това може да означава нови срещи, голямо пътешествие, увеличение на дохода, радикална промяна в начина ви на живот, промяна на дейността или смяна на жилището. Независимо дали сте верни или "пеперудки" в любовта, и там ви очакват промени.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Край на рутината и на монотонността. Година пета е създадена за срещи, за нови ситуации и за многобройни връзки. Ще изникнат нови обстоятелства и верността ви ще бъде разклатена до известна степен. Ще почувствате желание да съблазнявате, да очаровате и дори да не е в навиците ви, ще се оставите на вихъра на сантименталните приключения. Вълната на независимостта ще ви залее. Въпреки това, не прекалявайте нито със свободата, нито с удоволствията!

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

И тук сивото всекидневие ще бъде изместено от важни промени: смяна на работата, преместване, пътуване, повишение. Това е идеалният момент да се хвърлите в новото, да пътувате, да обогатите съществуването си. Не стойте затворени в черупката ,си и не се страхувайте от срещата с непознатото.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ НА ГОДИНА ПЕТА

Март: Обявените промени започват да се конкретизират. Това е по-скоро месец на еуфория, в който ще бъдете облагодетелствани от помощта на околните.

Май: Месец на решения и на конкретни действия, които ще променят начина ви на живот във всички области.

Юни: Напрежение в личния живот. Или ще се разреши, или всичко ще се разпадне...

От септември до края на годината: Промените са започнали отдавна, вие сте чисто нов. В сантиментално или професионално отношение неочакваното ще влезе в живота ви.

 

ГОДИНА 6 /ШЕСТА/  -ОТГОВОРНОСТИ

Изминалата година на промени отстъпва на шеста, през която ударението ще падне върху домашното огнище, брака или свободния съюз и отговорностите. Хармонията е в ръцете ви - това е идеалната година, в която ще конкретизирате стабилна връзка, ще затвърдите отношенията и привързаността с вашия партньор, ще се помирите, ще подобрите начина си на живот, което ще пре­върне вашето семейно огнище в място на мир и спокойствие. Вибрацията на шестата година стимулира желанието за намиране на компаньон в живота, за създаване на семейство с топлина и уют, далеч от външни посегателства. Очаква ви атмосфера на сигурност, на домашен живот. В областта на изкуството година шеста е повече от благоприятна: тя ще ви донесе нови форми на творчество. Вие ще се отдавате на другите, ще правите отстъпки и ще бъдете още по-щедри към близките си.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Това е най-важната сфера на година шеста. Но лудориите няма да доведат до хармония. 6 е числото на домашното огнище, на семейния живот. Ако във вече създадените семейства е същес­твувало напрежение, цифрата шест може да влоши нещата, да постави връзките под въпрос и да доведе до раздяла или развод. Но това също така може да бъде период на помирение, на възраждане и извисяване на една любов. В семеен план обновлението е започнало: сватба, раждане на дете, подобряване на житейското положение. Година шеста е важно изпитание за вашата лична или семейна зрялост.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Времето на отговорностите настъпи. Това може да означава промяна в работата, повишение, преразглеждане и поставяне под въпрос на професионалните ви планове, поемане на нови отговорности и най-вече - изправяне пред необходимостта за (труден) избор. Не се поддавайте на безпокойството и колебанията, защото ще се наложи да надмогнете чувствата си, за да може да реагирате и да вземете решенията, които се налагат. Въоръжете се със самоувереност и строгост. Така ще можете да напреднете в социално отношение.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ НА ГОДИНА ШЕСТА

Март: Нещата идват към края на развитието си. В емоционално отношение периодът е важен, надигат се ветровете, предшестващи бурите: една страница е на път да бъде обърната.

Април: В професионално и лично отношение тръгвате от нова изходна точка.

Август: Промени в начина ви на живот.

Ноември: Подобрение по всички линии: в професионално, финансово и сантиментално отношение.

 

ГОДИНА 7 /СЕДМА/ - РАЗМИСЪЛ

Година седма е година на почивка, съсредоточаване, въведение. През този период ще направите равносметка на живота си, ще вникнете по-дълбоко в себе си, ще си зададете въпроси за собственото си съществование и за света, който ви заобикаля. Тази година не е подходяща за конкретизиране на дадени положения, защото вибрацията е по-скоро духовна, отколкото материална и ще ви принуди да се откъснете до известна степен от всекидневието. Затова трябва да намалите темпото на живота си и да размислите на спокойствие. Това е година на почивка и на усамотяване (желано или наложено). Възползвайте се, за да се усъвършенствате в духовно отношение, да пътувате, да се заемете с интелектуална дейност, да четете, да се научите да се отпускате. Настъпва моментът да направите равносметка, да избегнете рутината, да заложите на оригиналността си и да си създадете известна независимост. Ако нещата не се движат както желаете, не губете присъствие на духа. Запомнете, че всичко, което ще се случи през тази година седма, ще се случи неочаквано.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Почивка, усамотение, размисъл: седмата година не е създадена специално за сферата на чувствата. Бракът ви няма да бъде поставен под въпрос. В тази ситуация се намирате самите вие. Вероятно ще се наложи да се отдалечите от хората, от отношенията си с тях. Този период ще стане положителен, ако забавите ритъма си, ако сериозно се замислите за онова, което всъщност искате, когато говорите за любов и приятелство. Годината е благоприятна, за да направите равносметка на личния си живот, да размишлявате и да постигнете истинска житейска мъдрост. Разбира се, личното щастие е възможно, но не трябва да искате да го получите веднага, защото точно през този период всичко ще се случва неочаквано.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Година седма е преходна, ваканционна. Не очаквайте някаква особена промяна в професионално отношение. Някои отсрочки и забавяния ще охладят темперамента ви. За да извлечете полза оттова положение, използвайте за утеха понятия като "търпение", "размисъл", "самоопознаване", "вътрешен мир". Ако внимателно се вгледате в себе си, ще откриете нови сили и идеално ще се подготвите за голямата следваща година!

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ НА ГОДИНА СЕДМА

От януари до април: Изчакване, отсрочки, забавяне. Търпението е по-сигурно от действието.

Май: Нови връзки, ускоряване на темпото, отпускане, пътуване. Трудните вибрации са отминали.

Октомври: Кокретизиране в няколко области (главно в професията). Силната вибрация на следващата година започва да се чувства.

 

ГОДИНА 8 /ОСМА/ - КОНКРЕТИЗАЦИЯ

Ето ви в апогея на вашия цикъл. Това е годината на напредък, на ново специално положение, година на власт и авторитет в работата и деловия живот. Това е година на жътва, на прибиране на плодовете, засадени в предишните години. Ако бяхте напреднали по-рано, сега щяхте да разполагате с всички предимства. Но през тази година ще заплатите за евентуалните грешки, които сте извършили. В материално отношение ще имате възможността да се развивате и да постигнете заслужен успех. Това ще стане при, условие, че разгърнете активна дейност, защото, както е известно, нищо не идва само. През година осма другите трябва да признаят потенциалните ви способности и вашите дарби. Повишение, назначаване на по-добро място, финансови печалби, власт - всичко това ви е под ръка. През цялата година ще имате благоприятни за развитието ви обстоятелства. Вярвайте в себе си, не се отпускайте и опитайте късмета си в области, в кокто преди не сте смеели да се ангажирате. През тази година вие имате -власт над себе си и над околните. Не прекалявайте, не потискайте никого, но доказвайте своята дързост и завоевателски дух. Не забравяйте, че, било за лошо, било за добро, нещата през годината имат съвсем определен характер.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Ако в семейния ви живот е настъпила криза в предишните години, силните вибрации на тази година ще доведат до раздяла. Обратното, ако взаимните отношения са били стабилни, тази година ще доведе до утвърждаването им или до брак. За неженените настъпва период, в който личните връзки ще имат много по-сериозен характер отпреди. Контролирайте силните чувства, като страсти и ревност. Не гледайте на нещата повърхностно.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

В това отношение през година осма ще осъществите отдавна замислени планове. Предстои ви отлична година за професионална дейност, за напредък в йерархията, за делови срещи и големи проекти. Във финансово отношение настъпва фаза на положителен развой, но онези, които не са икономисвали през изминалите години, ще имат сериозни парични проблеми. Казано накратко, предстои ви решителна година и ако знаете точно какво искате, ще го постигнете.

ВАЖНИ МЕСЕЦИ ПРЕЗ ГОДИНА ОСМА

Февруари: Решаващ месец, който ще ви позволи да действате. Старите замисли се конкретизират. Ще напреднете в социално и финансово отношение. Работете, успехът е налице.

Април: Разтоварване, пътуване, удоволствия. Предоставят ви се нови възможности.

Юли: Поемане на отговорност в сантиментално и семейно отношение. Някои новости в любовта.

Октомври: Трябва да направите равносметка на изминалите месеци и години. Завършване на много важен проект.

 

ГОДИНА 9 /ДЕВЕТА/ - КРАЙ НА ЦИКЪЛА

Преминахте през целия цикъл и сега сте в последната фаза. Идва година на равносметки, на подготовка на следващия цикъл. Това е идеалният момент да погледнете тежестите, които лежат, на плещите ви. За да обърнете нещата в своя полза, трябва да изчистите всичко, което ви пречи: да довършите някоя досадна работа, да сложите край на сдружение, което куца, да скъсате любовна връзка или приятелство, което не върви. Възползвайте се от този период, за да спрете да пушите, да направите диета, да се погрижете за себе си, да се ориентирате към подходящи решения. Следващият ви цикъл ще зависи от действията, които ще предприемете тази година. Също така, трябва да осъзнаете, че проектите, които ще направите през година девета, няма да се реализират. (1992 г. е подходяща за тази цел). Всъщност онова, което ще започне през тази година, няма да е особено трайно.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Емоциите са неразделен спътник на година девета. Тя е изпълнена с променливи настроения и неочаквани събития. Идва ред на преразглеждане на приятелства и бракове, които отдавна тъпчат на едно място. Бъдете готови да сложите край на отношения, които не са в крак с вашето развитие. Година девета е период, който ще се запомни с раздяла, с необходимостта от доказателства за любов, с края на приятелска връзка, с приключването на една любов или с последната фаза на развод. Сега е моментът да откриете нов идеал, да се измъкнете от прекалено ограниченото си съществуване.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Онези, които са се вкопчили в миналото, ще срещнат много трудности. Неразрешените през тази година проблеми ще се превърнат в тежък товар през следващата. Така че, през този период е добре нищо да не започвате, а да се отървете от излишните, натрупали се през изминалите години тежести. Това може да се изрази в прекъсването на някаква дейност, край на юридическа процедура, продажба на недвижим имот. Като последна година от цикъла, тя може да се изрази и в завършването на някакъв проект. Привилегированите дейности през тази година са социалните отношения (радио, телевизия, реклама), пътувания в чужбина, психология, литература, хуманни задължения.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753514
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031