Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2015 13:52 - Нумерология - Значение на Царското /Господарско/ число 22!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 22865 Коментари: 0 Гласове:
1



            ЧИСЛОТО 22

Универсално значение. Това е число с универсално значение. Преди всичко е символ на земята, на твърдата материя. Това число винаги се е считало за свещено, царско число. Абсолютна квадратура. Символ на съзиданието. 22 са картите на тарота - символ на сигурността, предсказание за бъдещето. Това е женско число, пълно с интуиция и гаранция. Еврейската азбука също има 22 букви, които са основата на кабалата. Това число е свещено не само за евреите, но и за питагорейците. То е пълна завършеност на абсолюта, число на Господа.

Символи. Уран, картите на тарота, които съответстват на келтс-ките легенди за непобедимия меч и вълшебно копие на Граал, можещ за изхрани цялата армия, а така също - и камък на съдбата.

Знак. Тетраграматон, пресечен куб.

Личностна характеристика. Това е числото преди всичко на съзидателите. Хората, родени под неговия знак, обожават формата, съвършената форма за употреба. Преди всичко обичат земята, върху която здраво са стъпили, но очите им са устремени към небето. Те са мостът, който свързва идеята между зримото и реалното, култивират въплъщението на своите идеи в реалността. Това са много представителни и порядъчни хора. Те могат да разберат всичко, да достигнат всичко. Тях много рядко може да ги смути нещо. Те винаги подхождат изключително вни­мателно към всеки проблем. Освен вдъхновение притежават и сила. Отличават се с изключителна работоспособност, за тях като че ли няма отдих. Обожават домашния уют, великолепно се справят със своите финанси. Техният живот никога не става достояние на обществото. Тези хора са изключително предани на своите съпруги(зи), за които могат да отдадат дори и живота си, за да ги направят щастливи. Винаги са благоразумни, мили и лоялни.

Ключови думи

Положителни - непоколебимост, практичност, усърдност, твърдост на убежденията, въздържаност.

Отрицателни - тъпота, депресивност, неакуратност, недоверчивост.

Положително начало. Човекът, роден под знака на 22, е господар от световна величина, конструктор на света, сила на всички полета. Той е носител на идеализма на 11, способен да претвори идеи в материални дела. Той е материален учител.

Негативно начало. Човекът, роден под знака на 22, нерядко е обхванат от чувство на безразличие, породено от обстоятелството, че служи само на себе си, при това - с известно недоволство. Той се стреми да отиде напред и крои планове за бързо забогатяване, има слабост към големите приказки.

Разрушително начало. Черна магия, престъпност, злоба.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1754242
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031