Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 08:58 - Нумерология - Период на Лична година 2 /Втора/ - СЪТРУДНИЧЕСТВО!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 7548 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2015 09:11


ЛИЧНА ГОДИНА 2 /ВТОРА/ - СЪТРУДНИЧЕСТВО!

Ако първа е дала живот на нови идеи, втора трябва да ви донесе развитие и приобщаване, основаващо се най-вече върху допълването. Тази година постоянно ще се колебае между хармонията и конфликта, между съюза и разрива. Колкото девета (година преди първа) беше поставена под знака на действието и независимостта, толкова повече тази година ще изисква от вас да потискате волята си, да бъдете максимално дипломатични и да влагате разбиране. Времето за съюз, за сдружение, приобщаване и преговори, е настъпило. През тази година ще получавате и ще споделяте, тя не е подходяща за следване на собствения път с упоритост. Вибрациите на числото 2 извеждат на преден план интуицията, възприемчивостта и емоциите. Динамиката на тази година е по-скоро бавна. За препоръчване е да не се започва нищо ново (с изключение в сферата на сдруженията), да се въоръжите с търпение и да не се поддавате на мечти, химери и мъгляви надежди. Дори можете да се почувствате зависими от другия (или околните). Не позволявайте да ви обхване безпокойство, ако усещате, че положението се изплъзва от ръцете ви. Обратното, възползвайте се и бъдете напълно възприемчиви към околния свят, който не ви заплашва непрекъснато.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Това е привилегированият аспект на тази година втора, разкъсвана между хармонията и конфликта. Погледнато от благоприятната страна на нещата, вие сте в навечерието на едно помирение, на важна, вълнуваща среща, в началото на съвместен живот или брак (самата цифра 2 налага това). В отрицателен аспект предстоят: поставянето под въпрос на една връзка, проблеми в отношенията, раздяла или развод. За да изживеете възможно най-леко тези моменти, не ритайте срещу ръжена, а станете по-гъвкави, по-чувствителни и не се облягайте прекалено на другия. Ако чувствате, че и верността е разклатена, не вземайте никакво решение в момент на гняв.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Втората година означава работа в колектив, в екип, съвместна дейност, която има всички шансове да бъде увенчана с успех. Всъщност, в този случай става дума да намерите човека, който ще ви допълва и да действате съвместно, като максимално си сътрудничите. Това може да означава подписването на някакъв договор, създаването на проект за сдружение или ползотворно търсене на работа. През тази година няма да ви липсва строгост към себе си: не позволявайте личните ви проблеми да вземат превес над професионалните, но и не бързайте прекалено много.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ВТОРА

Февруари: Труден месец, защото трябва да положите усилия за стабилизирането на професионалната или сантименталната си ситуация.

Април: Предстои ви вземане на нови решения и нови отговорности.

Юни и юли: Благоприятен период за конкретизиране на лична връзка или създаване на сдружение.

Декември: Наистина важни промени с оглед на настъпването на година трета.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774701
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930