Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:05 - Нумерология - Период на Лична година 4 /Четвърта/ - СТАБИЛНОСТ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 6189 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЛИЧНА ГОДИНА 4 /ЧЕТВЪРТА /- СТАБИЛНОСТ!

Запретнете ръкави, защото трябва да се съсредоточите върху работата, която трябва да вършите тази година. На преден план излизат деловите качества и професията. Това е годината, в която ще положите основите на бъдещето. Усилията, полагани през първите три години от цикъла, започват да носят плодовете си. Година четвърта е благоприятна за затвърдяване на придобитото, за създаване (или възвръщане) на стабилност. Намирате се във възходяща плоскост. Трябва да се изкачвате търпеливо и неуморно. Сега не е моментът да събирате лаври и да разхищавате, напротив, трябва сериозно да се организирате и усърдно да полагате нови основи. Няма какво да променяте. Тази година е на постоянство и дисциплина, един маратон на издържливостта. Наистина, ритъмът е по-скоро бавен и равномерен, но ако не се поддавате на мързела и песимизма и ако не се отчайвате от препятствията, ще постигнете истинска стабилност, която е голямата придобивка на годината.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

С тази малко строга вибрация, грижите в сантиментално отношение остават на по-заден план. Четвъртата година е много сериозна и флиртовете и забавленията не са на дневен ред. Ако имате проблеми в професионално отношение, в никакъв случай не ги решавайте с чувства, защото скоро ще се окажете морално претоварени. Научете се да разграничавате нещата.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Тази година ще ви принуди да работите до най-малките детайли. Дори нещата да се подреждат по-бавно, отколкото ви се иска, знайте, че резултатите ще бъдат далеч по-сигурни. Дори времето ви да е разпределено до минута, това ще ви изпълни със задоволство от извършената работа. Не разчитайте на късмета, единствено на способностите си, защото ще получите резултати единствено благодарение на собствените си усилия. Година четвърта ще бъде благоприятна за дългосрочни проекти.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ЧЕТВЪРТА

Април: Важен месец, който ще ви позволи да уточните положението си в професионално отношение.

Септември: Натрупва се много работа в перспектива. Внимавайте да не изпаднете в униние, не губете кураж. Вие сте на пътя на стабилността.

 

Октомври: Към края на годината строгите вибрации на година четвърта започват да отслабват. Сега е моментът да се развиете в професионално отношение.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774412
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930