Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:07 - Нумерология - Период на Лична година 5 /Пета/ - ПРОМЕНИ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 10288 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЛИЧНА ГОДИНА 5 /ПЕТА/ - ПРОМЕНИ!

След четвърта година - година на усърден труд, в която нямаше особена динамика, пета година ще ви донесе ветрове на промени и ентусиазъм. Това ще бъде година на растеж, на задоволство и свобода във всички области. Възможно е през тази година да почувствате нужда да се откъснете от миналото, да преразгледате вашите възгледи и да потърсите нови основи. Вибрацията на тази година е бърза, динамична и обещава промени. Период, изпълнен с неочаквани събития и щастливи възможности за подобрения. Свободата през тази година е на преден план, вие ще имате желание да ходите, където си пожелаете, да се откъсвате от онова, което ви спира, и да си създадете нова самостоятелност. Това може да означава нови срещи, голямо пътешествие, увеличение на дохода, радикална промяна в начина ви на живот, промяна на дейността или смяна на жилището. Независимо дали сте верни или "пеперудки" в любовта, и там ви очакват промени.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Край на рутината и на монотонността. Година пета е създадена за срещи, за нови ситуации и за многобройни връзки. Ще изникнат нови обстоятелства и верността ви ще бъде разклатена до известна степен. Ще почувствате желание да съблазнявате, да очаровате и дори да не е в навиците ви, ще се оставите на вихъра на сантименталните приключения. Вълната на независимостта ще ви залее. Въпреки това, не прекалявайте нито със свободата, нито с удоволствията!

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

И тук сивото всекидневие ще бъде изместено от важни промени: смяна на работата, преместване, пътуване, повишение. Това е идеалният момент да се хвърлите в новото, да пътувате, да обогатите съществуването си. Не стойте затворени в черупката ,си и не се страхувайте от срещата с непознатото.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ НА ГОДИНА ПЕТА

Март: Обявените промени започват да се конкретизират. Това е по-скоро месец на еуфория, в който ще бъдете облагодетелствани от помощта на околните.

Май: Месец на решения и на конкретни действия, които ще променят начина ви на живот във всички области.

Юни: Напрежение в личния живот. Или ще се разреши, или всичко ще се разпадне...

От септември до края на годината: Промените са започнали отдавна, вие сте чисто нов. В сантиментално или професионално отношение неочакваното ще влезе в живота ви.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1757975
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031