Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:14 - Нумерология - Период на Лична година 6 /Шеста/ - ОТГОВОРНОСТИ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 15799 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЛИЧНА ГОДИНА 6 /ШЕСТА/  -ОТГОВОРНОСТИ!

Изминалата година на промени отстъпва на шеста, през която ударението ще падне върху домашното огнище, брака или свободния съюз и отговорностите. Хармонията е в ръцете ви - това е идеалната година, в която ще конкретизирате стабилна връзка, ще затвърдите отношенията и привързаността с вашия партньор, ще се помирите, ще подобрите начина си на живот, което ще пре­върне вашето семейно огнище в място на мир и спокойствие. Вибрацията на шестата година стимулира желанието за намиране на компаньон в живота, за създаване на семейство с топлина и уют, далеч от външни посегателства. Очаква ви атмосфера на сигурност, на домашен живот. В областта на изкуството година шеста е повече от благоприятна: тя ще ви донесе нови форми на творчество. Вие ще се отдавате на другите, ще правите отстъпки и ще бъдете още по-щедри към близките си.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Това е най-важната сфера на година шеста. Но лудориите няма да доведат до хармония. 6 е числото на домашното огнище, на семейния живот. Ако във вече създадените семейства е същес­твувало напрежение, цифрата шест може да влоши нещата, да постави връзките под въпрос и да доведе до раздяла или развод. Но това също така може да бъде период на помирение, на възраждане и извисяване на една любов. В семеен план обновлението е започнало: сватба, раждане на дете, подобряване на житейското положение. Година шеста е важно изпитание за вашата лична или семейна зрялост.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Времето на отговорностите настъпи. Това може да означава промяна в работата, повишение, преразглеждане и поставяне под въпрос на професионалните ви планове, поемане на нови отговорности и най-вече - изправяне пред необходимостта за (труден) избор. Не се поддавайте на безпокойството и колебанията, защото ще се наложи да надмогнете чувствата си, за да може да реагирате и да вземете решенията, които се налагат. Въоръжете се със самоувереност и строгост. Така ще можете да напреднете в социално отношение.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ НА ГОДИНА ШЕСТА

Март: Нещата идват към края на развитието си. В емоционално отношение периодът е важен, надигат се ветровете, предшестващи бурите: една страница е на път да бъде обърната.

Април: В професионално и лично отношение тръгвате от нова изходна точка.

Август: Промени в начина ви на живот.

Ноември: Подобрение по всички линии: в професионално, финансово и сантиментално отношение.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1773687
Постинги: 2123
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930