Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:17 - Нумерология - Период на Лична година 8 /Осма/ - КОНКРЕТИЗАЦИЯ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 22702 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЛИЧНА ГОДИНА 8 /ОСМА/ - КОНКРЕТИЗАЦИЯ!

Ето ви в апогея на вашия цикъл. Това е годината на напредък, на ново специално положение, година на власт и авторитет в работата и деловия живот. Това е година на жътва, на прибиране на плодовете, засадени в предишните години. Ако бяхте напреднали по-рано, сега щяхте да разполагате с всички предимства. Но през тази година ще заплатите за евентуалните грешки, които сте извършили. В материално отношение ще имате възможността да се развивате и да постигнете заслужен успех. Това ще стане при, условие, че разгърнете активна дейност, защото, както е известно, нищо не идва само. През година осма другите трябва да признаят потенциалните ви способности и вашите дарби. Повишение, назначаване на по-добро място, финансови печалби, власт - всичко това ви е под ръка. През цялата година ще имате благоприятни за развитието ви обстоятелства. Вярвайте в себе си, не се отпускайте и опитайте късмета си в области, в кокто преди не сте смеели да се ангажирате. През тази година вие имате -власт над себе си и над околните. Не прекалявайте, не потискайте никого, но доказвайте своята дързост и завоевателски дух. Не забравяйте, че, било за лошо, било за добро, нещата през годината имат съвсем определен характер.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Ако в семейния ви живот е настъпила криза в предишните години, силните вибрации на тази година ще доведат до раздяла. Обратното, ако взаимните отношения са били стабилни, тази година ще доведе до утвърждаването им или до брак. За неженените настъпва период, в който личните връзки ще имат много по-сериозен характер отпреди. Контролирайте силните чувства, като страсти и ревност. Не гледайте на нещата повърхностно.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

В това отношение през година осма ще осъществите отдавна замислени планове. Предстои ви отлична година за професионална дейност, за напредък в йерархията, за делови срещи и големи проекти. Във финансово отношение настъпва фаза на положителен развой, но онези, които не са икономисвали през изминалите години, ще имат сериозни парични проблеми. Казано накратко, предстои ви решителна година и ако знаете точно какво искате, ще го постигнете.

ВАЖНИ МЕСЕЦИ ПРЕЗ ГОДИНА ОСМА

Февруари: Решаващ месец, който ще ви позволи да действате. Старите замисли се конкретизират. Ще напреднете в социално и финансово отношение. Работете, успехът е налице.

Април: Разтоварване, пътуване, удоволствия. Предоставят ви се нови възможности.

Юли: Поемане на отговорност в сантиментално и семейно отношение. Някои новости в любовта.

Октомври: Трябва да направите равносметка на изминалите месеци и години. Завършване на много важен проект.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753201
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031