Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2015 08:56 - Нумерология - Родените на 22 /двадесет и второ/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 12697 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ДВАДЕСЕТ И ВТОРО ЧИСЛО

22 е силно песимистично число. То е съчетание от числата 2 + 2 = 4. В това число чувствителността и неувереността на числото 2 се удвояват, защото числото, представящо тези черти, се явява два пъти.

Това число е олицетворение на женското начало и е нежно и докачливо. Това е сложно число, почти напълно неспособно за независими действия. Спасява го единствено неговата интелигентност и висша душевност, но и това не е от голяма полза, защото притежаващите го не могат никога да превърнат мислите си в дела. Няма големи изгледи да успеят в живота и затова са ужасно потиснати и науравновесени.

Те са прахосници. Парите си отиват така, както са дошли. Тези хора никога не могат да спестят нищо и почти винаги са във финансови затруднения. Харчат повече, отколкото печелят и та­ка увеличават и без това претоварените си финанси.

Емоции и секс. 22 са тромави в емоциите си и обичат трудно. Но когато обичат, са верни докрай. В сърдечните дела са най-зависими, защото никога не се отклоняват от избрания партньор. Техният краен песимизъм обаче ги кара да се чувстват несигурни и оттам да ревнуват. Винаги подозират околните и поради това губят повечето си приятели, защото никой не може да живее в атмосфера на постоянна подозрителност.

Сексуално са малко над умереното, но са толкова чувствителни, че и най-малкото смущение пропъжда всякакво желание и трудно се възбуждат отново. Дори една неподходяща дума на партньора е достатъчна, за да убие възбудата им. Партньорът не бива да допуска това и трябва да внимава в думите и действията си..

С числото 22 се живее трудно, защото има постоянна нужда да му се вдъхва увереност и самочувствие. Това може да коства голямо напрежение на околните, защото той е истински вампир, който смуче животворната кръв на техния дух.

Отрицателни качества. Ключовите думи в душевйостта на родените под това число са несигурност и песимизъм. Въпреки многото положителни качества - ум, вярност, работоспособност и превъзходен интелект, числата Двадесет и две рядко постигат успех в живота, защото отричат положителните си качества с крайния си песимизъм. Склонността им да гледат на нещата през черна призма, съчетана с тяхната неувереност, ги води до пропускане на добри възможности. Вместо да направят всичко възможно и да хванат каквото дойде, числата Двадесет и две имат нещастната склонност изобщо да не опитват, защото "така или иначе нищо няма да излезе от това". Те не разбират, че по-голямо напрежение е да не направиш никакъв опит, отколкото да се опиташ и да не успееш. При пренебрегнати добри възможности и последвал провал, гледката на връстници, които напредват в живота, само задълбочава отчаянието и песимизма им и порочният кръг се затваря. В крайни случаи това чувство на недостатъчност и несигурност може да доведе до пълен срив.

Хармонични взаимоотношения. Числото 22 се нуждае постоянно от човек, на който да се облегне. За мъж с това число не е толкова трудно, но жената има неприятности. Съпругата на 22 трябва да е винаги подръка, за да може да педкрепя съпруга си, тъй като той сам не е способен да направи нищо. Тя трябва да изостави собствените си проблеми, защото той няма време за друго, освен за себе си. Всички други въпроси трябва да останат на втори план. Неговите проблеми са винаги по-големи, скърбите и трудностите винаги се уголемяват. 22 може да е щастлив (ако въобще може да бъде такъв) с хора, на които може да се облегне. Партньорът, приятелите и другарите на това число трябва да са извор на търпение и морална подкрепа, в противен случай душевните им и емоционални запаси ще пресъхнат.

Болести. Болестите и оплакванията, от които е най-вероятно тези хора да страдат, са душевни, тоест главоболие, причинено от напрежение и депресия.

Лекове. Трябва да избягват всички пикантни храни.

Съвети. Притежаващите това число трябва да се пазят от депресия, защото тя може да разруши положителните им качества. Въпреки неизменната им вярност към приятелите и партньора им, техният песимизъм прави живота с тях извънредно труден и много често те пропъждат именно хората, от които така отчаяно се нуждаят с непрекъснатото си искане да им вдъхват увереност. Необходимо им е да се научат да стоят на краката си. Не трябва да пропускат възможности поради липсата на смелост да погледнат в очите евентуалното поражение. Не е възможно винаги да успяваш във всичко, което предприемаш, но трябва да опиташ.

Те трябва да научат това. Щом имат възможност, трябва да действат съобразно с нея. Те са високоинтелигентни, методични и експедитивни. Не трябва да допуснат липсата на енергия да ги похаби.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Скъпоценните камъни, носещи щастие, са перла и корал.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число, е мелхиор, който много успешно се съчетава със злато. Трябва да тежи не по-малко от 2 грама.

Цветове, носещи щастие. Цветовете, носещи щастие, са небесносин и светлосин.

Щастливи числа. Числата, в хармония с числото 22, са: простото число 2 и съставящите го 11 и 20.

Неблагоприятни числа. Числата, лоши за 22, са: простото число 4 и съставящите го 22, 13 и 31.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за родените под това число са 2, 11 и 20 ден на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 3, 7, 18, 24.

Благоприятни дни. Събота и понеделник.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са вторник и четвъртък.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са януари, септември и декември.

Неблагоприятни месеци. Хората, намиращи се под влиянието на това число, трябва да внимават за здравето си през месеците април, август и октомври.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753535
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031