Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2015 10:26 - Нумерология - Родените на 24 /двадесет и четвърто/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 9436 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ДВАДЕСЕТ И ЧЕТВЪРТО ЧИСЛО

Числото 24, съчетание от 2 и 4, е силно песимистично и чувствително число. То е романтик по природа и няма белега на водач. Последователно е и винаги се обляга на някого или нещо. Родените под това число са добродушни и не са в състояние да кажат или да направят нещо, което може да нарани чувствата на човека, дори ако самите те страдат от мълчанието си. Интелигентни са и обикновено имат добро академично име, но рядко постигат нещо особено в живота си. В същото време са неуверени и оставят много добри възможности да им се изплъзнат, защото им липсва смелост и дързост. Поемането дори на малък риск е напълно чуждо на природата им. Така обикновен© тъпчат на едно място, докато връстниците им вървят напред. Това задълбочава болезненото им чувство на несигурност.

Сборът на цифрите, съставящи това число, е 6. Това число е със силно романтична природа и със склонност да придава на всичко ефирни форми, каквито в действителност не съществуват. Притежаващите го са надарени с богато въображение и ако имат наклонност, каквато обикновено не им липсва, към изкуствата, стават добри художници, писатели и поети. Те са нежни и добродушни, но, за съжаление, склонни да гледат мрачно на живота. Често оставят възможностите да им се изплъзнат, и след това винят съдбата, вместо да разберат, че ако не са успели, то е единствено поради липсата на инициатива.

Емоции и секс. Родените под това число са искрени и верни приятели. Влиянието на числото 4 забавя тяхната емоционална реакция - те не се сприятеляват лесно, но когато се сприятелят, сигурно е, че връзката е за цял живот. Емоционално са напълно зависими, защото не само са устойчиви в чувствата си, но и добродушието не им позволява да наранят другия чрез скъсване на връзката. Това число ги прави горчиво нещастни. Една неудов-летворителна връзка се влачи, защото нямат смелост да скъсат, без да разбират, че понякога е по-малко болезнено да скъсаш, отколкото да влачиш една неудачна връзка. Но като цяло, отношенията им са стабилни.

Сексуално не са много силни, защото физически не са здраво сложени и нямат голяма издръжливост. При тях сексът е повече в душата и тяхната плахост може лесно да ги лиши от шанса им с другия пол. Те мечтаят и мечтаят, но се колебаят да превърнат мечтите си в действителност. Обектът на техните чувства е надарен с всички възможни добродетели. Те са твърде емоционални в сърдечните истории и обичат страстно и дълбоко, след като се влюбят. Дори физическият любовен акт е на душевна плоскост, а сексуалното желание се поражда по-скоро от душевно стимулиране, отколкото от физическа нужда, която не е голяма.

Отрицателни качества. Числото 24 е силно повлияно от планетата Марс, едно огнено число. Ето защо притежаващите го са обикновено избухливи. Така губят много приятели.

Тяхната воля е слаба, което ги прави неспособни да поставят идеите си в положителна форма. Те не могат да контролират съдбините си, тъй като им липсва силата, с която да накарат нещата да се случат. Но са повлияни и от планетата Венера, която им дава силно романтичен темперамент. Лесно се увличат и поради простодушието си лесно се мамят.

Тъй като физически не са много силни, те са податливи на болести. Числото 24 обикновено не оздравява така бързо, както другите.

Хармонични взаимоотношения. Родените под влиянието на това число се нуждаят от човек, на когото непрекъснато да се облягат. Те не могат да са сами и се чувстват загубени, ако обстоятелствата ги принуждават на това. Техните приятели и партньори трябва да имат неизчерпаем запас от търпение и морална подкрепа. Това число прилича на увивно растение, което черпи сила от дървото-майка, докато окончатело го изсмуче. Те се нуждаят от човек, който да поеме отговорност вместо тях, за да са свободни да мечтаят и създават. Цялата мръсна работа по задоволяване на всекидневните жизнени нужди е най-добре да не им се оставя, защото е непосилна за тях. Ето защо околните трябва да са въоръжени със сила и търпение над средното.

Болести. Родените под влиянието на това число са предразположени към заболявания на белите дробове, носа и гърлото.

Лекове. Редовното приемане на ябълки, пъпеши и кайсии е полезно за страдащите от тези болести.

Съвети. Родените под влиянието на това число трябва да се стремят да развият волята си и да действат положително. Не бива да оставят възможностите да им се изплъзват. Те са идеалисти в любовта и трябва да се опитат да бъдат малко по-земни. Не може да виждаш ясно, ако главата ти през цялото време е в облаците и по този начин си податлив на заблуди. С артистичния си темперамент числото 24 е най-щастливо в професии, свързани с изкуствата, например стават добри рекламни художници, дизайнери и дори кинорежисьори. Подходящо за тях е всичко, свързано с изкуство и творчество. Доколкото им е възможно, те трябва да се стремят към независима кариера, защото им е много трудно да работят под ръководството на някой, който не им съответства по темперамент. Но в същото време трябва» да си осигурят кой да им дава практически съвети, защото са неспособни на пълна самостоятелност.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Това са перла и рубин. Камъкът да докосва кожата през цялото време.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число, е бронз, който трябва да тежи не по-малко от 4 грама.

Цветове, носещи щастие. Родените под това число трябва да се стремят да носят дрехи в убито розово и небесносиньо. Не е възможно да се носят дрехи винаги с един и същи цвят, така че най-простото е да се носи кърпичка в един от тези цветове.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с 24, са:

а)  Простото число 2 и съставящите го числа 11, 20 и 29.

б)  Простото число 6 и съставящите го числа 15 и 24. Неблагоприятни числа. Числата, в дисхармония с числото 24, са:

а)  Простото число 5. То е алчно число, което винаги експлоатира останалите. Числото 24 е невинно и лековерно и лесно ста­ва жертва на хитрините на числото 5.

б)  Съставящите числото 5, тоест 14 и 23.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 24 са 2, 11, 20, и 29 ден на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 3, 14, 16, 23.

Благоприятни дни. За числото 24 тези дни са понеделник и вторник.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са сряда и петък.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са януари, март и август.

Неблагоприятни месеци. Родените под влиянието на това число трябва да внимават особено за здравето си през месеците май и октомври..

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1756448
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031