Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 16:37 - Нумерология - Родените на 28 /двадесет и осмо/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 11994 Коментари: 0 Гласове:
1



 РОДЕНИТЕ НА ДВАДЕСЕТ И ОСМО ЧИСЛО

28 е доста сложно число, защото съдържа компоненти с разнопосочни характеристики. То съдържа числото 2, което е водещото число на всички числа между двадесет и тридесет. Както вече бе казано, това число е нежно, покорно и зависимо от околните. От друга страна, числото 8 е магнетична личност с огромна привлекателност за другия пол. Сборът на двете числа е 2 + 8 = 10 = 1. Това е водачът на дома, господарят, човекът с енергия и инциатива.

Виждаме, че в това число се съчетават мекотата, нежността и романтичната природа на числото 2 с неговия ум и ред, магнетичната сила на числото 8 с неговия сексапил, страст, ум и чувствителност и водачеството на числото 1 с неговата сила и енергия и помитаща тактика.

Числата 28 са много интересни личности. Те са много интелигентни, защото и трите съставящи числа притежават тази характеристика във висша степен. В двете първи числа намираме сила на чувствата. Виждаме, че 28 е много интелигентно число, както и силно чувствително. Притежаващите го са отзивчиви към средата, имат богато въображение и стават добри творци почти във всяка област. Повече от вероятно е, че ако изберат кариера на художници, писатели или поети, ще успеят, защото имат енергията и силата, нужни за успеха. Те са също амбициозни и довеждат усилията си докрай. Числата 28 са положителни личности и общуващите с тях чувстват ефекта на техния чар.

Емоции и секс. В сърдечните истории и приятелства 28 са верни и искрени. Обичат дълбоко и страстно и винаги са внимателни към чув­ствата на другите. Може понякога да искат да стане по-тяхному, но никога не се налагат на никого, така че накрая става, както те искат. Не са властни, както предполага присъствието на числото Едно в тяхната душевност, но имат положителни идеи. Тъй като са нежни и винаги добри, обикновено не се затрудняват много да убедят другите.

Изключително интелигентни, те се нуждаят от душевно насърчение. За да са успешни отношенията с числото 28, връзката трябва да е и психическа, и физическа. Ако не намерят душевното насърчение, което търсят, скоро се отегчават от партньора си.

Сексуално 28 е силно число и партньорът му трябва да е мъжествен. За тях сексът е толкова важен, колкото душевното и емоциално удовлетворение и присъствието на един фактор в излишък никога не компенсира отсъствието на другия. И двата са нужни в еднаква мяра.

Отрицателни качества. Има голяма опасност това число да бъде зле разбрано, защото носи в себе си числото 8. В този материален свят силата на ума и на интелекта е често подчинена на властта на парите. Ако се случи дарбите на числото 8 да не получат признание, субектът може да загуби доверие в себе си. Така в нетърпението си ще направи грешки и ще погуби шансовете си.

При силна критика целият песимизъм и неувереност на числото 2 може да излезе на преден план и числото 28 ще се предаде, без да направи достатъчно упорит опит.

Хармонични взаимоотношения. Числата 28 са положителни и магнетични личности и влияят на околните със силата на характера си. Те обикновено правят каквото си искат, без да бъдат тирани, защото присъствието на числото 2 силно смекчава диктаторските качества, присъщи на числото 1. Накратко, разбират се с повечето хора и не изпитват голяма трудност при създаването на нови приятелства. Верни и искрени, задържат старите си приятели, като непрекъснато разширяват кръга с нови.

Кръгът на приятели и познати е широк, защото качествата нежност, искреност и вярност се харесват на всички, с които общуват.

По същата причина имат като цяло добър брак, но интелигентността е първостепенно изискване, за да са щастливи. Ако това липсва, се чувстват потиснати, защото душата на числото 28 е важна колкото и тялото.

Болести. Числото 28 е най-вероятно да страда от язва и от високо кръвно налягане.

Лекове. Страдащите от тези болести ще си помогнат много, ако включат в редовната си диета краставици, тикви и пъпеши.

Съвети. Общо взето, това е уверено число, но когато се изправи пред опозиция или трудности, губи. Това е влиянието на песимистичното и неуверено число 2. Тази неувереност трябва да се преодолява. За числото 28 това не е трудно, защото може лесно да развие увереност и воля.

То трябва да култивира търпение. В живота на родените под това число ще има случаи, когато постъпките им ще бъдат погрешно тълкувани, а характерът - погрешно разбран. Това е ефектът на числото 8, което има две противоположни страни на характера. В такива случаи числата 28 не бива да се борят със света, защото е безполезно, а трябва търпеливо да понасят превратностите на живота. Те сами ще се оправят рано или късно. Опитът да оправдаят действията си няма да ги заведе доникъде. Не можеш да убедиш света в чистотата на мислите и действията си, така че е безполезно. Това само влошава още повече нещата. Затова се нуждаят от търпение. Необходимо е да го култивират.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Камъкът, носещ щастие на числото 28, е диамант или зелен нефрит. Носещият го трябна да внимава камъкът да е в постоянен допир с кожата, иначе ефек­тът се губи.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за числото двадесет и шест, е злато.

Цветове, носещи щастие. Родените под това число трябва да се стремят да носят винаги зелено или бяло. Това не е трудно, защото ако не искат да носят зелено през цялото време, лесно могат да носят бяло. Най-простото е да носят кърпичка с този цвят.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с това число, са:

а)  Числото 2 и съставящите го 11, 20 и 29.

б)  Числото 8 и съставящите го 17 и 26.

в)  Числото 1 и съставящите го 10 и 28. Неблагоприятни числа. Числата, в дисхармония с числото 28, са простото число 5 и съставящите го 14 и 23.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 28 са 1, 2 и 8 на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за числото двадесет и осем са 5, 14, 23.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за родените на това число са понеделник и събота. Ако случайно тези дни съвпаднат с някоя от щастливите дати, благоприятният ефект се усилва.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за числото двадесет и осем са сряда и неделя.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за числото двадесет и осем са февруари и октомври.

Неблагоприятни месеци. Родените на 28 число на месеца трябва да внимават за здравето си през месеците април и юли.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1777843
Постинги: 2128
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930