Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 08:58 - Нумерология - Родените на 30 /тридесето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 9233 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.03.2015 09:11


 РОДЕНИТЕ НА ТРИДЕСЕТО ЧИСЛО

        Числото 30 е близнак на числото 3 и притежава всички негови качества, но в по-малка степен.

Може да се каже, че всъщност те са едно и също. 0 в това число има много малък ефект върху цялото.

30 е много смело число и родените под влиянието му са амбициозни и агресивни. Те обичат властта и никога няма да се задоволят с положението на подчинени. Това ги кара да контролират действията на всички останали, тъй като без това усещане за власт се чувстват неудовлетворени.

Хората с това число са строго дисциплинирани и изискват пълна покорност от подчинените си. Властни са и мнението на другите означава малко или нищо за тях. .

Те са последователни и няма да се откажат от предприетото начинание. Обикновено телесно са силни и с огромна издържливост.

Емоции и секс. Чертата на властност може да се проследи във всички действия на числото 3 или 30, включително във връзките му с хората. Той трябва да е на преден план, в противен случай връзката няма да издържи. Партньорът или приятелят на числото 30 трябва да е податлив и покорен и да приеме втората позиция.

Притежаващите числото 30 обичат да преследват плячката си и го вършат с безпогрешния инстинкт на родения ловец. Тези, върху които се спира интересът им, имат малък шанс да се спасят, защото са обект на преследване с праволинейна решителност, на която е трудно да се съпротивляват. Магнетични личности с огромен сексапил, те привличат другия пол дори против волята му и в такива обстоятелства не е трудно да властват.

Сексуално са силни, мъжествени и земни, но в същото време - и агресивни. Имат малко време за любов и любовни истории, но когато ги срещнат, ги приемат, ако им се предлагат със смирение.

Отрицателни качества. Притежаващите числото 30 са родени диктатори и създават собствени правила. В осъществяването на плановете си са като валяк, който смазва всяко противопоставяне без особена или без никаква грижа за последиците. Те не са свадливи по природа, но въпреки това си създават врагове. Техните силови методи настройват хората срещу тях, тъй като не проявяват никаква търпимост към хора, които са по-малко напористи от тях.

Хармонични взаимоотношения. Само който може да се покорява на числото 30, е в хармония с него. В приятелствата си те искат да са по-важната личност и не обичат някой да бъде заплаха за това положение. Партньорите и приятелите трябва да не го засенчват. Не трябва да се посяга на свободата му по никакъв начин. Числото 30 иска да има думата във всички действия на партньора си. Никой не трябва да се стреми да бъде равен с числото 30 или да се опитва да му отнеме вътрешния огън. По очевидни причини взаимоотношенията с това число не са лесни.

Болести. Родените под това число са най-предразположени към заболявания на кожата и ставите.

Лекове. Редовното приемане на червено цвекло, тикви, черници, праскови, маслини, нарове, ананаси, грозде, смокини и бадеми предотвратява гореспоменатите заболявания.

Съвети. 30 е много силно число и родените под негово влияние ще се издигнат до големи висоти, защото притежават всички необходими качества, в случай че ги смекчат с дипломатичност и внимателно отношение. Тези хора трябва да се научат да обуздават своята избухливост, нетърпимост и амбиции. Ако това стане, а то може да стане, числото 30 ще постигне успеха, към който се стреми.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Камъкът, носещ щастие на това число, е сапфир, но само когато е в допир с кожата.

Метал, носещ щастие. Металът; носещ щастие за родените под влиянието на това число е живак, който с тънък слой трябва да се нанесе върху злато.

Цветове, носещи щастие. За числото 30 тези цветове са син и розов.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 30, са:

а) Числото 3. Подобните се привличат.

б)  Числата 12, 21 и 30.

в)  Числата 5, 14 и 23. 5 се съчетава много добре с амбицията на числото 30.

г) Числата 6, 15 и 24.

Неблагоприятни числа. Числото 30 трябвд да избягва числата 4, 13 и 31.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за родените под влиянието на това число са 3, 12, 21 дни на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 4, 12, 22, 31.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за това число са вторник, четвъртък и петък.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са понеделник и неделя.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са март, август и декември.

Неблагоприятни месеци. Неблагоприятните месеци за родените под влиянието на това число трябва да пазят здравето си през февруари, юни и септември.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1783067
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930