Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2015 09:00 - Нумерология - Родените на 31 /тридесет и първо/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 7165 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.03.2015 09:11


 РОДЕНИТЕ НА ТРИДЕСЕТ И ПЪРВО ЧИСЛО

Числото 31 е друго сложно число. Трябва да разгледаме двата му компонента, за да разберем защо. Числата 1 и 3 са близнаци. Те са точно като числото 3, което е леко преувеличение на числото 1. И двете притежават качествата лидерство, амбиция и енергия. И двете са практични, планират си нещата добре и осъществяват плановете си със замах. Горди по природа, не обичат да са задължени никому. Къде тогава се крие сложността? - ще запитате вие. За да отговорим на този въпрос, трябва да разгледаме сбора на двете числа.

Ако съберем (3 + 1), получаваме простото число 4. Диаметрално противоположно по природа и на 3, и на 1, то е роден песимист. Притежаващите това число живеят в състояние на постоянна депресия. От една страна, налице е непреодолимата амбиция и желание за успех и издигане до най-високото стъпало на стълбата. От друга страна, със своето отношение на несигурност и песимизъм, числото се колебае да поеме рискове, колкото и безопасни да са те. Именно тук се крие сложността. Макар че съставящите числа са абсолютно еднакви, между тях има огромен конфликт. Това дава нещо като двойствена личност, което е ясно очертано.

Емоции и секс. Емоционалният живот на числото 31 е труден. Конфликтът на двете числа се проявява така, че външно то е уверено и дружелюбно. Но вътрешно е малко несигурно, макар никога да не дава това да се разбере. То копнее за увереност и ужасно се нуждае от някой, който да му я вдъхне.

Родените под това число изпитват влиянието на числото 4, което играе голяма роля в емоционалния им живот. Числата Четири реагират бавно на емоциите, но веднъж сторили го, остават верни за цял живот. Тяхната искреност не подлежи на съмнение, защото обичат трудно, но обикнат ли, чувството им е дълбоко.

При секса картината е много различна - тук са напълно безчувствени. Те са силно сексуални, с огромно желание. Чувствата не вземат участие в тяхната сексуалност. Дори когато са с човека, когото обичат, актът е чисто физически и в този момент те се интересуват единствено от животинската си нужда. Желанието се надига като порой и е необуздано като порив. Ако жаждата им не се утоли навреме, стават нервни и раздразнителни.

Отрицателни качества. Основният недостатък на числото 31 е неговият песимизъм. Той може да отрече всички добри качества. Те са също така ревниви, защото лесно губят своята самоувереност.

Никога не са доволни от това, което имат. Дори ако имат всичко, за което човек може да мечтае, те продължават да копнеят за неща, които не притежават. Това може да ги доведе до потиснатост и депресия.

Хармонични взаимоотношения. Притежаващите числото 31 са сложни характери. Първото изискване е някой да ги подкрепя, въпреки външната проява на увереност. Душевното им състояние е предразположено към мрачност и депресия, макар че рядко дават израз на това. Партньорът им трябва да усеща и разсейва тези мрачни мисли и да насочва вниманието им към по-весели неща.

Въпреки всичко, числата 31 са водачи по инстинкт и лидери по природа. Партньорите им трябва да ги следват, а околните -да им помогнат да развият многото прекрасни качества на ума и сърцето, които притежават. Техният висш душевен калибър, ефикасност и вярност, ги прави забележителни личности. Партньорите им ще имат истински късмет, стига само да могат да разберат нуждите им.

Болести. Числата 31 са предразположени към сърдечни оплаквания. Това се дължи на склонността им към песимизъм. Добре е постоянно да следят за състоянието на сърцето си.

Лекове. Редовното приемане на мед и портокали помага за доброто здраве.

Съвети. Числата 31 трябва да преодолеят склонността към песимизъм и да гледат откъм слънчевата страна на живота. Те имат късмет да притежават много добри качества и трябва да ги развиват, вместо да ги отричат, както са склонни. Успехът е наблизо и не бива да го прогонват, като оставят възможностите да им се изплъзват. Те имат качества за водач и са изключително усърдни. Няма причина да не успеят в живота, макар че често имат отрицателно отношение към нещата. Числото 31 трябва да развие волята си.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Родените на тази дата трябва да носят топаз.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число, е никел.

Цвят, носещ щастие. Светлосин.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 31, са:

а) Простото число 3.

б) Съставящите числото 3 - 12, 21 и 30.

в) Простото число 1.

г) Съставящите числото 1 - 10 и 28.

Неблагоприятни числа. Числата, в дисхармония с числото 31, са: 6, 2, 9 и 8.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за това число са 3 и 1 ден на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 2, 6, 9, 16 и 18.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за тези хора са вторник и четвъртък. Четвъртък е особено добър и те трябва да се стремят да започват всички нови начинания на този ден. Ако успеят да съчетаят деня с датата, благоприятният ефект се увеличава.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са понеделник и сряда.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са юни, октомври и декември.

Неблагоприятни месеци. Родените на 31 число на месеца трябва да внимават за здравето си през месеците септември, февруари и ноември.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782384
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930