Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2015 12:50 - Астрология - Слънчевото затъмнение носи съдбоносни промени!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 967 Коментари: 0 Гласове:
0



 http://lechiteli.bg/%D1%81%D0%BB%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B1%D0%BE%D0%BD/

Слънчевото затъмнение носи съдбоносни промени
 

От гледна точка на астрологията Слънцето символизира източника на живот, мъжкото начало. Луната пък се свързва с женските инстинкти и подсъзнанието. Когато двете небесни тела осъществят Космическа сватба, т.е. застанат на една ос, то на Земята в сгъстена програма започват да се случват особени събития. Слънчевото затъмнението на 20 март ще окаже влияние върху живота ни 6 месеца от настъпването си.

Обобщените тенденции за мартенското затъмнение показват, че те ще засегнат пряко всички знаци, но най-отчетливо 8 знака от зодиака. При всички ще има големи събития, но добри или лоши са те зависи от рождените хороскопи.

 

Положително

Положително ще бъде влиянието на пълното слънчево затъмнение на почти всички водни знаци, а от земните Телец и Козирог.

При Раците (и особено родените между 20-22 юли) космическата сянка прави точен тригон към тяхното Слънце. То символизира изявите на човека и неговото развитие. В техния живот ще настъпят хубави събития. Може да имат положително развитие при съдебни дела. Или пътувания зад граница. Студентите и кандидатите за ВУЗ ще имат късмет и успехи при изпитите и в обучението си.

Телците (особено родените между 20-22 май) ще имат попътен вятър в сектора на приятелствата и начеването на нови проекти. Ако хората има доходи от собствен бизнес то ще отбележат прогрес. Ще получават нови идеи и предложения.

Скорпионите (особено родените между 20-22 ноември) могат да очакват промени на интимния фронт. Тук им се пише нова любов на едни, а на други раждане на потомство. Може да имат печалба от игри на късмета и хазарт. Така че пускането на фиш е задължително.

Козирозите (Особено родените между 17-19 януари) ще отбележат, че с по-голяма лекота общуват с околните. Събития може да има както при тях, така и при техните братя или сестри. Като цяло тенденциите при някои от знака ще се проектират в подписването на важни за тях договори. Комуникациите ще ги изправят пред нови шансове за личностно и кариерно развитие. Могат да запишат квалификация и преквалификация. Други представители на знака ще си закупят нов автомобил.

Отрицателно

В неблагоприятен план затъмнението ще се отрази на Близнаците (особено родените между 19 и 21 юни). Представителите на този знак ще бъдат засегнати по отношение на бизнес и кариера. Проблеми ще имат с част от авторитетите в живота им – баща, родители. Едни ще се отърсят от тях и ще заживяват самостоятелно.

Девите (всички и особено родените на 20-22 септември) ще бъдат засегнати в сферата на партньорствата. Слънчевото затъмнение им се пада в онази част от хороскопа, която отговаря за личните и бизнес взаимоотношения. В тази област са възможни раздяли заради изневери, несходство в характера, конфликти. Положителен ефект от неприятностите е отърсването от хора, които стопират развитието ви. При друга част от знака са възможни разправии покрай юридически спорове.

При Стрелците (всички, но най-силно повлияни ще бъдат родените между 19-21 декември) затъмнението ще се отрази с турболенции в личните взаимоотношения вкъщи с членове на семейството. Не е изключено други представители на знака да имат затруднения с изплащането на ипотечните се кредити. Ако човек си е закупил имот с банков заем, опасността да не може да си погасява вноските е доста голяма. Така, че предупредения човек е два пъти спасен. От сега да се презастрахова с няколко вноски, ако има тази възможност.

При Рибите ще бъде най-силно влиянието, тъй като Слънцето и Луната се срещат именно в техния знак от 12-секторния зодиакален кръг. Всичко от знака (но със сигурност родените между 19 и 21 март) ще имат изпитания, тъй като при тях има риск да се активират негативни аспекти (ако такива съществуват в рождените им хороскопи). Онези, пък които по рождение имат положителни астро-аспекти ще получат тласък в своето развитие и осъществяване на мечтите си. Новите планове обаче не бива да се начеват преди новолунието на 18 април.

Неутрално

Сравнително неутрално ще е влиянието при група от четири знака. Ето и най-общите тенденции при тях:

Овните ще имат да решават въпроси, свързани с тяхната индентичност и самочувствие. Лъвовете ще трябва да бъдат по-смирени и да избягват да влизат в конфликти, тъй като нервността ще обостри хронични болежки. При някои от Везните хобито, пък може да се превърне в източник на доходи. Водолеите е добре да помислят как да променят своя начин на живот, за да укрепят здравето си. (Изтночик MagicBul.net)

 

Lechiteli.bg



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1746592
Постинги: 2092
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031