Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2015 12:10 - Нумерология-Лични години - анализ на личния период от Рожден ден на настоящата година до Рожден ден на следващата година!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 3099 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЧИСЛОТО 

НА ЛИЧНАТА ГОДИНА

ЛИЧНИЯТ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ВИ ЖИВОТ Е И В ТАЙНАТА НА ЦИФРИТЕ

Всеки човек има своя зодиакален знак, но малцина знаят, че всеки от нас има и своята номерологична цифра. Но за разлика от астрологията (вие сте Телец или Козирог за цял живот), в номерологията цифрата ви се променя всяка година. Веднъж изчислена (това е детска игра), вие можете да откриете не само основните насоки в професионалния и личния си живот, но и общия климат на вашата 1991 година.

За да пресметнете цифрата си за 1991 г., извършете следните операции: съберете една по една цифрите на рождената ви дата, месеца на раждането и годината 1991. (Например, ако сте родени на 9 октомври, тоест 9.10, съберете по следния начин: 9 + 1+0 + 1+9 + 9 + 1= 30.

Съберете цифрите от резултата и ще получите число между 1 и 9. В посочения пример сборът е 30. Според този пример през 1991 г. вашата цифра е 3 (3 + 0 = 3) и ще бъдете под нейното влияние през цялата година, от рождения ден в настоящата година до рожденият ден в следващата година.

 

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

 

Лична Година: 1
1 - Промяна и ново начало
За вас започва един нов жизнен цикъл, който ще продължи девет години. Вибрацията на единицата изисква да поставите ново начало в живота си, да предприемете решителни действия, да промените начина си на мислене и живот. Това което "посеете" през тази година, ще ви "храни" през следващите осем. Затова активизирайте всички ваши вътрешни сили и енергия, а също - пари и време - и реализирайте проектите си. А такива не ви липсват, но те трябва да се претворят в дела. Както добре знаете, всяко начало е трудно и затова тази година ще трябва да преодолявате много прегради и бариери, но в никакъв случай не се отказвайте или разколебавайте. Не разчитайте много-много на външна подкрепа, вярвайте в собствените си сили и възможности. Особено важно е да претърпите личностно израстване, да преодолеете страховете и ограниченията, които сте си наложили или са ви били наложени. Кажете си "Мога" и действайте.

 

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

 

Лична Година: 2
2 – Избор
Това което сте започнали през миналата година, вече започва да дава резултати. Нека те да бъдат за вас критерий дали се движите във вярната посока. Ако срещнете разбиране и подкрепа от страна на приятели, партньори, роднини, ако чувствате вътрешен емоционален комфорт – то избраният от вас път на развитие е верен. В противен случай, именно сега е момента да се направят необходимите корекции във вашия живот. Задайте си въпроса – "Удовлетворява ли ме настоящата ми работа (положение в обществото, образование)?" Но в никакъв случай не се отдавайте на изкушението да лежите на лаврите си. Вибрацията на 2, предполага да бъдете поставени пред избор между двама партньори, две работи... Бъдете далновидни и не действайте под влияние на моментни настроения. Година е свързана и с материални придобивки, емоционални и любовни трепети.

 

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

 

Лична Година: 3
3 – Развитие, път
Може да се каже, че вече сте набрали скорост и уверено се движите по жизнения си път. Чувствате се в свои води в професията, мислите че няма какво да ви изненада. Но точно сега е момента да повишите квалификацията си, като изкарате подходящ курс или семинар. Имате достатъчно свободно време, затова намерете начин да го използвате пълноценно. Многото нови контакти и запознанства ще разширят мирогледа ви. Годината е белязана и от знака на пътуванията, възможно е и излизане в чужбина. Има тенденция да разпилявате енергията си в много, но незначителни дейности и занимания. Като цяло няма да се сблъскате със сериозни препятствия по житейския ви път. Знак че сте се отклонили от него може да бъде обстоятелството, че хората около вас като че ли не ви забелязват, не намирате общ език с тях.

  

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.


Лична Година: 4
4 – Криза
Годината белязана от знака на кръста (4) винаги е свързана с някаква драма. Както във всяка драма може да се пролеят и сълзи, но ще има и радостни моменти. Живот на контрасти. Не очаквайте стабилност, колкото и да се стремите към нея. Напротив, всичко, което до този момент сте считали за някаква стабилна и непоклатима област (част) от вашия живот сега може да се разклати. Повече време ще отделите на личния си живот и проблеми, отколкото на професията. Може да нараснат задълженията ви към дома и семейството, да сключите брак, да претъпите раздяла, да смените жилището, да направите основен ремонт. Най-важно е да се пазите от сериозни емоционални сривове, да не се затваряте в себе си, да се научите да виждате доброто, там където най-малко очаквате то да се намира – "Всяко зло за добро".

  

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

  

Лична Година: 5
5. – Свобода и увереност
Много подходящ период за вашето личностно, а и професионално развитие и израстване. Ще получите заслужено признание за усилията, положени в годините преди тази. В същото време се радвате на свобода, с която малко хора могат да се похвалят. Това ви прави по уверени, или по-точно казано самоуверени, което може да доведе и до някои грешки. Но това ще го осъзнаете по-късно. Сега ви се иска да се забавлявате и да гребете с пълни шепи от удоволствията, които живота предлага. Не са изключени една или няколко любовни авантюри. Късметът ще ви съпътства, затова всеки риск е оправдан. Пазете се от надценяване на собствените си възможности, а също от ласкателства и комплименти.
  
 

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

  

Лична Година: 6
6. - Умерен растеж
В този период трябва да се раздадете изцяло в професията, а и в семейството. Имате чувството, че без вашите усилия светът, който ви заобикаля би пропаднал. Това ви кара да се чувствате особено значими в своите очи, дори и околните да не ви оценяват по достойнство. През годината няма да има големи сътресения и кризи. Може да реализирате изгодни сделки, да получите добри печалби и да имате крупни материални придобивки. Ще нарастват обществените ви ангажименти, много хора ще се нуждаят от помощта или съвета ви. Ако успеете да намерите баланса между служебните и семейните задължения, ще се радвате на една спокойна и ползотворна година.
  

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

  

Лична Година: 7
7. Изпит
Дошло е време да бъдете подложени на изпит доколко сте си научили житейските уроци. Когато след време си спомняте за тази година, ще я определите като трудна, но и ще разберете доколко сте по мъдрели през изминалите седем години. Периодът не е благоприятен за започване на нови дейности или за разширяване на бизнеса. По-скоро ще ви се наложи да преминете през трудности и ограничения в материален и емоционален план. В действията си бъдете спокойни, обмисляйте внимателно всеки ваш ход. Ще има моменти, когато ще се чувствате самотни и изоставени като че ли от всички, но това е само привидно. Не изпадайте в депресия, използвайте времето за вглъбяване в себе си, търсете истината, надникнете зад завесата на илюзиите.
  
 

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

  

Лична Година: 8
8. Кулминация
Това което сте планирали през предходните години, вече виждате че е осъществено и сега кроите планове, как да извлечете максимални дивиденти от благоприятната за вас ситуация. Но годината може да се окаже и тежка за вас, ако по инерция продължавате да живеете в ограниченията на личната година с вибрация седем (предходната година). Вибрацията на осмицата изисква от вас максимално себе разгръщане, пълна изява на творческите ви способности. Никой и нищо не може да ограничи порива ви към свобода и независимост. В състояние сте да се справите с всички трудности, които възникнат пред вас, чувствате се изпълнени със сила и енергия. Може да имате и много неочаквани придобивки, да претърпите разширение на материален план, да срещнете нови приятели.
  
 

Лична година - основните направления за изява на личността през настоящата календарна година.

 

Лична Година: 9
9. Равносметка
Върнете се девет години назад и вижте дали плановете, идеите и мечтите ви оттогава вече са реализирани. Сега е времето, в което ще жънете това, което сте посяли преди девет години. И както се казва "По плодовете ще ги познаете", така и вие може да съдите за изминалия период по това, което ви се случва през тази година. Ако оценявате настоящата година като благоприятна, то това е един "добър плод" и ще може да му се порадвате, да си отдъхнете от напрежението, да се заредите със сили енергия и вдъхновение за следващия девет годишен цикъл. Но ако годината се окаже тежка за вас, ако се чувствате в безизходица, отпаднали и уморени, ако имате здравословни проблеми – това трябва да е знак за вас, че сте "кривнали" някъде от пътя и не сте успели да реализирате намеренията си и това, което съдбата ви е отредила. Ако сте допускали грешки обаче не се само съжалявайте, а извлечете необходимите поуки от тях и не ги повтаряйте в следващия 9-годишен цикъл.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1758643
Постинги: 2103
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031