Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2015 10:44 - Нумерология_Gerry Gergova - Дневна прогноза - 26.06.2015 г.!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
0



 Нумерология – Прогноза за деня на Герри Гергова – 26/8.06.2015/8 г. - (26/8+6+8=14+8=22/4)

Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика.

Числата носят своята Планетарна енергия и

 сила да променят, да утешават, да насочват,

 да преобръщат нещата от живота.

Те ни дават друга гледна точка!

~ Gerry Gergova ~

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Успехът не се измерва с постижения,

 а с препятствията с които си се сблъскал и куража,

 който си проявил, за да се справиш с тях.

~ Орисон Марден ~

22/4- Ден за проява на творчески заложби. Работете и развивайте дарбите си, за да има публични прояви и лична реализация. Числото 4 е свързано с таланта и творческите заложби, 2 – вътрешната интуицитя!

ЛИЧЕН ДЕН – 4 - С ТРУД, С УСИЛИЯ

(Работа, постоянство, личен избор)

            Този ден е за работа. Трябва да копаете, да плевите, да култивирате и строите, ако искате да имате ваканция през следващите дни. Поправете старите грешки и не правете нови. Изработете проекта си в детайли, подсилете слабите му места. Поставете всичките си работи в съвършен вид (ред). Наблюдавайте здравето си. Бъдете трезви и разумни с всичко около вас. Режи, кастри, балансирай и претегляй. Бъдете през този ден винаги заети. Трайното утре се оформя днес!

26/88 е числото на планетата Сатурн, и на подвластните зодиакални знаци Козирог. 8 - Представлява дисциплината, душевния строеж, закостеняването, забавянето, самозабраната.

ДНЕС СЕ ГРАДИ ТРАЙНОТО УТРЕ.

Ден 4. РАБОТА. Станете рано и си направете план за деня. Вършете всичко с казармена точност, но с весело сърце. Стриктно изпълнявайте нарежданията на действителните си или въображаеми началници. Правете всичко навреме, не допускайте грешки и поправете старите. Поставете нещата си в ред, прегледайте бюджета си. Възстановете равновесието си. Сложете юзда на своето въображение. Уважавайте традицията и общоприетите норми.

Това е ден за организация и система. Вие сте смел, целеустремен и поставяте основите на своя строеж, затова бдите за качеството на тухлите, варта и т.н. Съзнавате красотата на съвършената конструкция. Знаете, че четири стени значат протекция, че ветровете също са четири, компасът сочи четири посоки, четири са елементите и стените на съвършения квадрат. Достатъчно сте умен и съзнавате, че целият този труд не означава монотонност, нито пък, че ако орете земята, ще попаднете в някой трап.

Числото на деня – 22/4

4- Ден на обикновени дела и завършване на започнатите работи. Най-добре е да си останете вкъщи и се съсредоточите върху замислената идея, която ще трябва да осъществите. Откажете се от всякакви развлечения. Това е ден, определен за работа. Не трябва да се предприемат външни дела и да се занимавате със спекула. И в първия, и във втория случай това е просто безполезно.

ОПОЛЗОТВОРЕТЕ ГОСПОДАРСКАТА ВИБРАЦИЯ 22.

Ден 22. МАТЕРИАЛНИЯТ ГОСПОДАР. Въплътете в дела идеалите си. Внесете ред и система. Изтълкувайте всички истини, които познавате, в една дума и дайте на всеки шанс да ги ползва. Намерете практично решение на сложните си проблеми. Чертайте смело големи планове, те ще се реализират.

Това е денят, в който небето и земята се срещат. Дори небето да е пределът, силата на вашия дух го надвишава. Днес можете да построите въздушната кула от своя ден.

 22 – „Покорство – и предпазливост

            В древността 22 е било изобразявано като “добър човек, заслепен от глупостта на другите и носещ на гърба си раница, пълна с грешки”. В това изображение той като че не предлага закрила срещу кръвожадния тигър, готвещ се да му се нахвърли. Това число ви предупреждава да не изпадате в заблуди и да се пази от измама. Символизира добър човек (или цялост), живеещ в рая на глупците, мечтател, който се буди само когато е изложен на опасност, и то често когато вече е късно. Ако имате това число, трябва да се пазите от погрешни преценки и да не се доверявате на хора, които не го заслужават. В случай, че 22 е вашето число на раждане, трябва да сте предпазливи и внимателни, и в професията, и в личния живот. Кармичното ви задължение е да сте по-нащрек, да се преборите с “духовната” леност и да създадете у себе си духовната “нападателност” - да намерите приложение на силата си да променяте нещата и да предотвратявате провала просто като вярвате в своя успех. След като осъзнаете и приложите тази своя лична отговорност, ще станете господар на събитията, вече няма да сте заслепявани от глупостта на другите и ще постигнете целите и мечтите си.

 ~ Линда Гудман ~

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753578
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031