Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2016 12:12 - Нумерология - "Нумерологични кодове на съдбата" - С. Димитрова
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 2606 Коментари: 0 Гласове:
1



 В своите лични открития Ви представям тълкуване на нумерологичния метод в книгата на Снежана Димитрова – „Нумерологични кодове на съдбата. Методът е математически и всъщност представлява работа с числа.

Достатъчни са само три числа:

Датата на раждане,

Месецът

Годината.

 Има много хора, които са родени на една дата, а са писани на друга, нужно е да се знае, че за нумерологията се ползва тази, която е описана във всички официални документи. Тоест датата, на която са записани. Другата я пазете за хороскопа, който е вече нещо различно и се прави от астролог”.

Нумерологичният метод декодира тайната на сегашния живот на всеки човек. Става дума за формулирането на задачи и кармични комбинации чрез популярното нумерологично изчисляване на рождената дата.

 Четири са стъпките, които водят до съставянето на въпросната нумерологична карта.

 Нужни са четири числа:

първото е сборът на деня на раждане и месецът,

второто – сборът на рождения ден и годината,

третото – сумата от месеца и годината,

Четвъртото - всички двуцифрени числа трябва да бъдат сведени до едноцифрено.

 Пример:

15.02.1973=15/6+2+1973/20/2=6+2+2=10/1 – Път на съдбата/живота!

I. 15/6 ден на раждане+2 месец=17/8;

II. 15/6 ден на раждане+1973/20/2 година=6+20=26/8;

III. 2 месец+1973/20/2 година=22/4;

IV. 8+8+4.

„Ако сте родени на 15-о число, значи цифрата е 6. Така трябва да сведете до една цифра и годината – ако тя е 1973-а, цифрата е 2”.

Всяко число си има значение, което е описано в книгата. Ако се научим да слушаме какво ни казват числата, можем да подредим живота си, да срещнем най-подходящия за брак човек. Когато всеки си направи нумерологична карта и направи такава на своята половинка, може сам да прецени направил ли е правилния избор или не.

"Числата са всичко в живота ни"

 Изучаването на нумерологията е важна стъпка, защото това е една много благоприятна трансформация за човек, смяна на мирогледа му в една по-позитивна насока.

Интересът към нумерологията става все по-сериозен, това е наука за числата, която дава ориентация на човека в коя област може да се реализира и да бъде успешен. За целта се използват числата от неговата рождена дата, тъй като те отговарят на определена вибрация, с която всеки от нас идва на този свят.

Все пак спецификата на тази нумерологична система е, че поглеждаме живота от гледна точна на кармата, на причинно-следствените отношения, връзката с живота и това, което си привличаме и предопределяме за следващите етапи.

 Нумерологията я разглеждаме от две гледни точки.

1.      Рождената нумерология разглежда човека като портрет, характер, начина, по който възприема света, от който се мотивира, за да действа и гледа на света. Но това е човекът, който не е свързан с другите.

2.      Втората е събитийната нумерология, която разглежда отношенията кога, къде и как могат да протекат нещата в различни варианти. Всеки момент, в който започваме да правим нещо, е рожден ден на събитието и това предопределя негово съществуване, независимо дали става дума за раждане на дете, откриване на бизнес, съвместителство и прочие.

Цифрите се събират. Смятането при всички нумерологични системи, тълкуването е различно, както и подреждането на цифрите също. Подреждам ги в нумерологичен квадрат от 1 до 9. Всяко от наличните числа се огражда с кръгче, те се съединяват в чертички. Всяко кръгче се нарича задача в живота. Означава в каква област следва да се променим, в областта на мислите и чувствата си. Всички свързани с чертички кръгчета образуват кармични уроци. Те пък показват в какви ситуация ще бъдем поставени, за да се променим и да вземе определи решения, да направим избори и да преживеем
изпити. Човек се учи през целия си живот и всичко е училище.

Важно е, че човек обича с 2, 4, 6, 8 и иска да бъде обичан по начина, по който тези числа изискват. Много често хората се разминават, единият има едните числа, изразява обичта си чрез тях, другия има други числа и се стига до недоразумения. И разбирането им може да оправи взаимоотношенията, осъзнавайки къде те нямат успех в изразяването на тези отношения. Човек трябва да узрее. Разглеждане на цялата кармично-родова картина, на база цифри. Твърде много са изчисленията.

Идеалният партньор е този, който който с удоволствие обича да прави това, което ти най-малко искаш и обратното. Изразено с числа това е, което ти нямаш и обратното. В тези обрати вие се напасвате идеално и не се карате, всеки си има приоритети.

Многото скандали, разводите, нетърпимостта между доскоро любящите се хора, те защо са ни като изпитания ли са ни дадени или просто емоционална нестабилност?

Девет години са даден кармичен цикъл, в който могат да се изразходват отношенията на всеки девет години се повтарят. Ако той е бил неблагоприятен, няма напасвания, празноти и отблъскванания, няма как да се случи. Браковете са с доста неблагоприятни напасвания. Хората се женят за човек като себе си, което е погрешно. Би трябвало да се търси партньор, който е различен от тебе и взаимно да се допълвате. Едни и същи черти, кой на кого помага. Два остри камъка могат да мелят брашно. Предназначеното на една връзка - те са успешни за бизнес, какво правят заедно с брак, ако искат и двамата да се успешни. Затова са числата, те са като една проверка дали това, което чувствам и мисля, има реалност в числата.

Животът е математика, числа, сметки... Всичко е числа, животът ни също. И каквото си привлечем, това започва да се случва в живота ни, и затова е важна позитивната нагласа и чувствата и мислите, които си привличаме в момента, каква мисъл сме си вкарали в съзнанието.

Хубаво ли и е да помним числа. Някой помнят датата на запознанството си с любимия, друг дата на сватбата си ... Важно е, защото това са събитийни карти, които предопределят бъдещето на една връзка. Денят, в който срещате човека и се запознавате. Ако има в тази дата осмица, това е човек, с който си струва да имате продължително приятелство, да се ангажирате. Ако няма осмица, това не е връзка, която ще има ползотворно бъдеще. Дата, на която се запознавате, примерно август, има осмица. Това е връзка благоприятна за обвързване. Тя ще остане трайна. Показва с каква цел е това запознанство.

Съдбата ни говори чрез числата. Ако се запознавате с нов човек, пишете си числата. Узаконяване на тази връзка също е важно, кръщене, дете, сватба. Начина, по който се раждат децата, също може да бъде планирана и да бъдат избегнати някои неблагоприятни влияния. Да се съобрази кармата на майката и бащата. Сватбата на родителите предопределя до голяма степен живота в семейството, раждането на децата, партньорските отношения, какви съпрузи ще си привлекат в живота и внуците, какво ще си родят. Страшно много съдби, зависещи от дата на сватбата на родителите, съм видяла.

Краят на света, на 21.12.2012 г. не настъпи, но пък се разместиха пластове, духовни най-вече...

Краят на света всъщност е един период, процес в съзнанието на хората, при който се трансформира кармата. Тя се променя. Съответно в момента е много важно, хората го усещат дори и без да им се казва. Каквото поискаш в момента, то им се случва, независимо в какъв контекст живееш. Дава се една голяма свобода на избор. Това, което е било прераждания наред. Сега искам така. Много хора го усещат този шанс. Други се страхуват, защото не са готови за новото и различното. В момента трансформирането на кармата означава това - разширява се съзнанието на човек и той вижда различни възможности. Вече не е толкова ограничен и впрегнат, по светъл и благоприятен начин.

След 2000 година започна плащането на цивилизационната карма, т.е. ние имаме лична, семейна, национална, общочовешка и цивилизационна карма. Кой когато се абонира. Тя не е била определяна като се роди човек, а сега се включва. По различни начини. Това става със здравословни проблеми или чрез стрес, изпадане в криза, обедняване. Най-важната позиция е да живее със съзнанието за това, което преживява, отколкото да се опитва да се измъкне. Важното е изчистването на душата, казва Лазарев „Диагностика на кармата”.

Имаме да изплащаме, ние сме живели много животи напред в тази цивилизация и някакъв общ сбор какво сме допринесли, какво не сме направили и какво сме спрели. Линия, която всяка душа развива с всеки следващ живот, доколко участва в обществения живот, какви процеси с нейното съществуване са усилвали материализма и идеализма, дали ги ограничава или се издига. Кой каквото си е заслужил и си плаща в ресторанта на кармата.  




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1783041
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930