Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2017 15:23 - Нумерология - Циклите - възможности, които трябва да ползваш - Флорънс Кембъл
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 299 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЦИКЛИТЕ -  ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, КОИТО ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАШ

I цикъл - от 1 г. до 28 г. - числото на рождения месец – ЗОДИЯТА.
ІІ цикъл - от 28 г. до 56 г. - числото на рождения ден.
ІІІ цикъл - от 56 г. до края на живота - числото на рождената година.
(числата да се редуцират до едноцифрени, с изключение на 11 и 22)
  1. Трябва да се развива индивидуалността до най-висока степен. Стреми се към независимост, развивай собствените си ресурси и не се облягай на семейство и приятели. Ти трябва да станеш канарата, на която другите да се опират. Премахни всякакъв страх и несигурност. Имай кураж в убежденията си и върви напред към новото и прогресивното. Трябва да използваш своята оригиналност, творчество и изобретателност и да ги поставиш в действие. Търси онази дейност, която изисква лични усилия и стани необходим за тези, с които си в контакт. Единицата е трудна като първи цикъл, защото детето не може да бъде напълно самостоятелно и в резултат се получава чувство на изолираност и потиснатост. Като среден цикъл е най-добра, защото след 28 години човек трябва да знае как да стои на собствените си крака. Като последен цикъл е малко по-труден, тъй като изискванията му са постоянни усилия и дейност.
  2. В този цикъл, като първи, детето е склонно да бъде много разглезено. Чувствата вземат връх и сълзите са винаги готови да потекат. Ако числото на израза е високо, детето е склонно към пелтечене, тъй като му е трудно да даде израз на голямото съдържане през тесен проводник. В този цикъл трябва да се учиш да се приспособяваш и да се съсредоточаваш върху детайли и да бъдеш послушен и да служиш с желание и хармония. Трябва да използваш и най-малките шансове и не трябва да настояваш да излизаш напред. Това е период на възприемчивост и събиране, а не на изява, защото трябва да се придобие всяко възможно знание за бъдещо ползване. Научи се да схващаш добре чувствата на другите и култивирай търпение тактичност и дипломация. Избягвай личната чувствителност, но подсили онази, която чувства нещата и от двете им страни. Като среден цикъл има голяма възможност за дипломатическа кариера. Като последен цикъл може да те въведе в полемиката. Ще имаш желание да колекционираш предмети на изкуството или имоти.
  3. Този цикъл трябва да бъде безгрижен и да се изрази в по-леката страна на живота. Трябва да се самоусъвършенства себеизраза. Трябва да забавляваш приятелите и трябва да имаш голям кръг такива. Тази вибрация не е пригодна за учене. Радвай се на живота в пълнота и помагай и на другите да сторят това. Ако имаш някакъв артистичен талант, сега е моментът да го подсилиш. Говори, пей, играй, пиши. Ще имаш успех в чертане и в декоративните изкуства. Най-голямата ти подкрепа ще дойде чрез обществените ти връзки. Като първи цикъл може да е прекалено изразителен и да има опасност от разпиляване на силите или занимаване с повърхностни и нестабилни неща. Като среден цикъл носи радости и удоволствия от живота. Като последен цикъл - артистична дейност и много приятели.
  4. Това е производителен период. Не трябва да обикваш хора, а работа в дадено поле. В противен случай трябва да се подчиниш на ограничителните условия на квадрата. Приеми ежедневието на живота и се научи да го цениш. Пази в ума си идеала за служене. Бъди практичен, икономичен и пестелив. Направи всички неща полезни. Като първи цикъл ще имаш финансови ограничения и неспособност да изразяваш идеалите си. Като среден цикъл може да ти липсва вдъхновение и въображение за обществен живот и забавленията да са слаби. Трябва да мислиш, че си строител и един ден твоята сграда ще бъде завършена. Не прави грешката да загубиш всички амбиции и да влезеш в задънена улица. Този период може да бъде най-ценен, строител на основата. Като последен не е много щастлив цикъл за основата и може да ти се даде работа, която да обичаш. 5. В този цикъл трябва да живееш с опаковани куфари и с шапка на главата. Ще имаш промени, несигурност, разнообразни възможности, пътувания, свобода. Няма да си натоварен с много отговорности и ще търсиш връзки, които да ти дават нов мироглед. Избягвай да се установяваш на едно място, измъкни себе си от дома, защото шансовете ти са извън обикновеното развитие на живота. Обърни внимание на външния си чар. Бъди съвременен и се движи бързо. Приспособявайки се към всичко, което ти дойде на пътя. Ако е възможно научи един чужд език. Като първи цикъл елемента на свободата, понякога, е премного, за да се справиш добре с нея. В тази вибрация се правят големите грешки с чувствата, които често се изкупват на зряла възраст. Като среден цикъл означава свобода и освобождаване от грешки. Като последен цикъл - пътешествия и приятни разнообразия.   6. Шестицата е център на семейните работи с отговорности и дом. Като първи цикъл може да е ограничаващ и да има много семейни отговорности. Като среден цикъл означава твой дом и щастливо семейство. Като последен цикъл има винаги протекции. Ограничения и порядки трябва винаги да се имат предвид, но вибрацията улеснява да се живее с други хора и да им се помага в товара им в живота. Шестицата е най-добрият цикъл в брака.
  7. Това е период за развиване на вътрешните ресурси. Нищо не трябва да се търси за лични и користни цели, но всичко трябва да се върши за усъвършенстване. Възможностите идват сами, ако не се търсят, но бягат, ако ги преследваме. Учи, размишлявай, употребявай ума си и расти в мъдростта. Приложи в действие работата, си теориите си и принципите си, научи се на мир и равновесие. Разбирай невидимото, приспособявай се към външните условия. Не влизай в сдружение, но отбягвай песимизма и странене от хората. Ако ти е възможно работи сам. Като първи цикъл, обикновено, детето страда от потискане и неразбиране, то живее вътрешен живот и го смятат за ненормално или мъчно за възпитание. Като втори цикъл е чудесен период за изследване на фините страни в техниката, за анализ и учене. Като последен цикъл води човека към философски полета или към някаква изследователска работа. Брак в този цикъл не се препоръчва, тъй като в тази вибрация са трудни физическите нагласи.
  8. В този цикъл човек се интересува от практическите работи в живота - предприятия, пари, търговия. Осмицата е много високо напрежение. За първи цикъл, той дава преголяма парична свобода на детето, която то не може да разбере и липсата му за преценка в тази насока е обикновено спънка за по-късния му живот. Като среден или последен цикъл, той е винаги строителен и винаги съдържа възможност за големи постижения. Заеми се ръководство и контрол и работи за големи резултати.
  9. Най-труден от всички като първи цикъл, тъй като всички вибрации са по-трудни за детето, но по-лесни за възрастния. В най-ранна възраст, под влиянието на деветицата, детето се чувства само, уплашено, нервно и разбалансирано, разколебано като че стои посред голямо голо поле. По-късно започва да съзнава хуманните принципи и се стреми към безлично служене. Култивирай търпимост, любов, запознавай се с височините на живота. Работи в посока на изкуството. Не чувствай ограничения, настоявай за свобода. Не ставай жертва на прекалена ексцентричност. Не ставай жертва на прекалена емоционалност и направи усилия да не обичаш много лично, защото 9 принадлежи на света и личната любов не вирее в тази атмосфера. 9 е края на една серия, тъй че бракът в този цикъл е нетраен. Обикновено има загуби, отричане от чисто личното.
  11. Като първи цикъл, детето естествено ще сведе 11 до 2. Откривателство, вдъхновение, откровение е животът в 11. Учи и се вдъхновявай, Шансовете ти ще бъдат по-артистични, емоционални и вдъхновени. Възможност да станеш прочут докато си в тази вибрация. Не търси израз в търговския свят, защото това не е време за материалното. Специализирай се и дръж здраво за идеалите си.
  22. Високото напрежение на 22 може да разстрои нервите. Вземи водачески пост без забава. Търси само големите кооперативни интереси. Ръководи и управлявай. Вслушвай се в словото и го практикувай. Бъди винаги зает и се заеми с литература като със странично занимание. Реализирай идеалите си, но запази равновесие.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753861
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031