Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2017 15:46 - Нумерология - Как реагираш в момент на криза - Флорънс Кембъл!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 242 Коментари: 0 Гласове:
0



 ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО СЕБЕ КАК РЕАГИРАШ В МОМЕНТ НА КРИЗА

От числото 9 се изваждат броя на кармичните уроци. Полученото число е подсъзнателното себе. ПОДСЪЗНАТЕЛНО СЕБЕ

 таблица

3

То включва 6 кармични урока. Тук индивидът е напълно разпилян и децентрализиран. Има само три вида неща, с които да работи, само три неща, които е имал в предишен опит. Ще среща постоянната опозиция на кармата. Завършва в разрушителни реакции. При натиск - експлодира.
  4

То включва 5 кармични урока. Индивидът ще е загубен в детайлите във всичко, каквото предприеме. Тежка безспирна работа ще погълне неговият живот и само с най-голяма мъка ще достигне някакъв успех. Единственото му спасение е да бъде съсредоточен върху някой от неговите липси, съчетано с добре специализирано образование, още по-добре ще бъде промяна на името, което да донесе някои от вибрациите, с които трябва да се опознае. Едва може да има време за ядене и ще се претрупа толкова с детайлите, щото никога не ще може да направи стъпка нагоре.

  5

Включва 4 кармични урока. Този индивид ще бъде много разсеян и нервен, неспокоен, незадоволен. Реакциите ще са тривиални и без последствие. В случай на пожар едновременно ще търси всички врати и като не намери нито една, ще се върне към огъня и ще пищи. Ще бъде безотговорен, несъсредоточен, бърборко, търсещ удоволствия, постоянно изискващ промени. Мирогледа му е напълно материален.
  6

Включва 3 кармични урока. Този индивид излъчва удобство, любов, внимание към благото на всички околни. Домът му е център на работа. Благосъстоянието на най-близките и най-милите ще е от първа важност. В случай на инцидент или криза, ще се мъчи да спасява всички.
  7

Включва 2 кармични урока. Този индивид е отдалечен, чувствителен, често безразличен към това, което става около него. Той е умствен, аналитичен, добре балансиран и е кладенец от тайни. Той вътрешно отговаря на любовта, но външно е студен. Ако 7 е един от кармичните уроци, той ще има удоволствието да го научи, особено след 30 годишна възраст. Ако неговото себе, подсъзнателно себе, принадлежи на една негативна природа и седморката е кармична, лицето вероятно ще се пропие. Реакцията в криза ще му бъде молитвата.
  8

Включва 1 кармичен урок. Този индивид ще има търговско отношение към живота и ще се справя добре с неочаквани положения, като отнася всичко към разума. Студен и реалист, но може да се разчита на него и е солидарен. Ще иска да му се заплаща за всяко нещо, което прави. Силен в организиране и в криза ще знае точно какво да направи, за да измъкне себе си и другите. Знае точно как да накара всеки да работи.
  9

Няма кармични уроци. Като е направил всичко по веднъж, този индивид е доста отегчен от живота. Той има склонност да обобщава. Твърде е безличен, за да бъде забелязан. Лесно се отказва от аргументи и може да бъде излъган в своето мнение. Има критичен мироглед, интересува се от всичко, но дълбоко от нищо. При кризи той е философ и предан на Божията воля.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753447
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031