Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2017 10:15 - Нумерология - Твоят персонален код за 2018/11!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 3734 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.12.2017 10:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ТВОЯТ ПЕРСОНАЛЕН КОД ЗА 2018/11

Когато си в хармония с естествената енергия на твоите числа, не само ще подобриш живота и годината си, но ще повишиш способността си да осъществиш целите и мечтите си.

Числата не са нищо друго, освен пример за енергия, движеща се в определена посока, и когато знаеш и се настроиш към посоката на тази енергия, ти използваш скоростта й да се движиш по течението, вместо да плуваш срещу него. И така можеш да съдействаш за създаване на по-благоприятни обстоятелства в живота си и с лекота да осъществиш целите си. Това е така, защото постигането на целите ти в съответствие със закона за привличането изисква да настроиш и хармонизираш собствените си вибрации към естествения поток от енергия около теб.

Ето защо, когато човек е в хармония с потока от енергия на своите числа, то той добиваи способността да управлява живота си в рамките на личната си година и много по-ярко да демонстрира мечтите и целите си.

Независимо дали човек вярва или невярва в нумерологията, то нищо не му струва да опита. Едно е сигурно,че когато имаш някаква предварителна информация за бъдещето, то можеш да се подготвиш за новите предизвикателства, които идват към теб. Това определено ти дава шанс и ти имаш една крачка преднина пред останалите на правата на 2018 година.

А сега да видим как се изчислява числото на Лична година за 2018?

1. Съберете числото на деня и месеца си на раждане и го редуцирайте до едноцифрено число:

(19.01 = 1+9+1 =11/2)

2. Прибавете към полученото число универсалното число на 2018, което е 11:

11/2 + 11 = 22/4

Следователно за човек, който е роден на 19.01., числото на Личната година за 2018 е 22/4.

Искам да обърна и специално внимание на един факт, който често се бърка - числото на Личната ви година започва да действа веднага с настъпването на Рожденият Ви ден през годината /2017/ до Рожденият ден на следващата /2018/, независимо дали сте родени през януари или през декември. Задействането на новите вибрации на Универсалната година /2018/ влияят и на вашите лични вибрации, независимо кога сте родени.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 1

Ново начало, Активност, Възможност

 

Това е година на ново начало и възможности, в която ще получиш нов старт и сили да направиш нужните промени, за да промениш качеството на живота си. Независимо дали това касае нови връзки или кариера, ново жилище или някаква личностна промяна, време е за решителни действия, а не за страх и нерешителност, които ти пречат да вървиш напред. Време е да научиш нещо ново, да промениш нещо, да поработиш над собственото си усъвършенстване, да поставиш начало на здравословен начин на живот, да се пренастроиш положително.

Това е силна година за действия и семената, които засееш, ще определят основната насока на развитието ти през следващите 9 години. 

1 е година за оптимизъм относно бъдещето и време да се фокусираш върху това, което „искаш“,а не върху това, което „не искаш“.

Ако си в Лична година 1, то 2018/11 ще те окуражава да изучаваш и вникнеш дълбоко в същността на нещата. Забрави за рутината и навлез още по-дълбоко в същността на това, което те интересува, на това, което знаеш и което ще ти помага да израстваш. За да се пребориш с ограниченията, време е да изразиш уникалните си възгледи и качества.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 2

Отношения, Баланс, Чувства

 

Любовта към себе си, както и отношенията със самия себе си са номер едно за тази лична година, през която ти предстои да работиш върху постигането на физически, умствен и емоционален баланс, насочвайки вниманието към нерешени емоционални проблеми или ограничаващи вярвания, които могат да са пречка за щастлив и хармоничен живот.

2 е година, в която изградените отношения с колеги, семейството, партньора или приятелите подлежат на корекции. Ето защо е много важно през цялата година човек да проявява разбиране и да е готов на сътрудничество, да е толерантен, дипломатичен. 2 е подходяща година да намериш половинката си.

Тази лична година носи със себе си изключителна емоционалност,затова човек може да е супер чувствителен към критика, понякога да реагира бурно и прекалено емоционално. Интуицията ти ще е особено силна през този период, затова се оставяй на нея да те води, защото тя най-добре знае къде искаш да бъдеш. 2 е идеалната година да се съсредоточиш и върху физическото си развитие. Това е една бавна, но нужна година на приспособяване и адаптиране, изискваща търпение и хармония.

Ако си в Лична година 2, то 2018/11 ще те окуражава да се наслаждаваш на отношенията си с другите. Ако се чувстваш самотен, отдели повече време на духа си, научи се да се наслаждаваш на уединението, на съзерцанието на красотата и природата. Отпусни се на вълните на течението и приеми с отворени обятия промяната.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 3

Изява, Контакти, Творчество

 

Година 3 фокусира вниманието ти върху себеизявата, независимо дали тя е артистична, творческа или изисква вербална или писмена комуникация. С други думи, ще ти е нужно да изразяваш себе си през цялата година, заявявайки своята истина и как наистинасе чувстваш. През тази година остави чувствата да говорят вместо теб, защото няма как да ги скриеш. Числото 3 активизира емоциите и ако прекалено се фокусираш върху негативното или прекалено драматизираш нещата, то всичко може да се влоши и да загубиш контрол.

Ето защо се постарай да се забавляваш в година 3. Тя може да е късметлийска, вълнуваща, успешна година и това зависи от твоята нагласа.Така че се опитай да видиш чашата наполовина пълна и отдели време за удоволствие. Това е чудесна година за ваканция, почивки, срещи с приятели, нови контакти, веселие, пътувания. Всякакви творчески изяви са препоръчителни и щом се чувстваш добре, значи си на правия път.

Ако си в Лична година 3, то 2018/11 ще те окуражава да изразиш творческите си възможности и да проявиш изобретателността си. Това е година, в която можеш да се отдадеш на живота с пълна сила и ентусиазъм. Бъди позитивен в мисленето и в говоренето.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 4

Усилия, Строителство, Планиране

 

Това е година за построяване на солидна основа за бъдещите ти промени, които са призвани да повишат качеството на живота ти. 4 е година за работа, тъй като това число предполага влагането на сериозни физически, умствени и емоционални усилия за постигане на желаните резултати. Така че подготви се да изпревариш предизвикателствата си с организираност. Може да ти се стори твърде дълго чакането на резултати, а усилията ти доста по-големи от обикновено, но уроците на 4 включват търпението и успешното разрешаване на проблемите без отлагане. Колкото и да ти се струва трудно, в никакъв случай не се отказвай. Мисли за година 4 като за своеобразен тест за верността към себе си, при което твоето отношение е ключът към успеха ти.

За тази година физическата, умствената, емоционалната и финансовата стабилност са от особена важност, затова се фокусирай върху здравето си, бъди оптимист, приключи с проблемите от миналото, избягвай драматичните ситуации и наблегни на финасите си. За отдадеността, решителността, дисциплината и усилията си ще бъдеш възнаграден.

Ако си в Лична година 4, то 2018/11 ще те окуражава да си стъпиш стабилно на краката. Време е да подредиш, опростиш и организираш живота си. Просто си дай честно сметка какво работи и какво не. Обърни внимание на подобряването на уменията си да общуваш.

  

ЛИЧНА ГОДИНА 5

Напредък, движение, Промяна

 

Това е динамична и действена година, пълна с очакване и неочаквани промени, когато всичко може да се случи и често става точно така. Една година, в която можеш да поемаш разумен риск и да изпробваш нови неща. В сравнение с ограниченията на година 4, 5 е година на напредък и свобода. Но дали ще е успешна или хаотична, зависи от твоята нагласа. Положи повече усилия, за да избегнеш ненужния драматизъм в живота си, а ключът към успеха ти е да проявиш гъвкавост и адаптивност, приспособявайки се към течението. 5 е година, в която да разкриеш себе си, да пътуваш, да посетиш нови места, да откриеш нови приятели. Повече усилия ще са ти нужни, за да си фокусиран, съсредоточен, целенасочен, реалистичен, стабилен. Не се разпилявай в много насоки, защото може да постигнеш твърде малко и нещата да ти се изплъзнат от контрол.

Ако си в Лична година 5, то 2018/11 ще те окуражава към нещо ново. Много различни промени през тази година могат да те изненадат и забавляват. Можеш да се окажеш на съвсем различно място от това, което си очаквал. Обърни внимание на нещата, които синхронизират придвижването ти по пътя на година 5.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 6

Взаимоотношения, Семейство, Отговорност

 

Това е година за отговорност и саможертва по отношение на приятели, семейство, близки и любими хора, които ще изискват твоето внимание. През година 6 ще ти се наложи да балансираш между работата и семейните задължения, да се опитваш да установиш баланс между отдадеността ти на другите и твоите собствени нужди. Ще ти е нужно да проявиш отговорност и за своите действия. 6 е една много благоприятна година за самотниците да срещнат любовта. Ако ли пък вече си обвързан или семеен, то много е вероятно неразбирателствата във взаимоотношенията да изплуват на повърхността и да изискват решение. Всъщност 6 е година, в която партньорите или заздравяват връзката си, или приключват с нея. Ето защо тази година е чудесна възможност да задълбочиш отношенията и разбирателството с партньора, да се обвържеш сериозно или да вървиш по свой собствен път.

6 е година, в която можеш да подобриш всякакви взаимоотношения в живота си и да ги первърнеш във възможно най-добрите. Тъй като 6 отговаря и за дома, то тази година е добра за купуване, продаване преместване, ремонт, обновяване, аранжиране и всичко, свързано с дома.

Ако си в Лична година 6, то 2018/11 ще те окуражава да се опиташ да балансираш между собственото си чувство за отговорност и желанието за свобода от ограниченията. Бъди по-решителен да изразиш и говориш за това, от което се нуждаеш. Можеш да израснеш по-силен и с повече опит от разочарованията.

 

 

ЛИЧНА ГОДИНА 7

Равносметка, Интровертност, Духовно израстване

Това е година, която изисква забавяне на темпото, изисква крачка "навътре" към себе си. Може да не се чувстваш ентусиазиран за социални контакти както обикновено и може да предпочиташ да се уединиш със себе си или просто да останеш сам вкъщи. През тази година ще си задаваш важни философски въпроси: Кой съм аз? Защо съм тук? Какъв е смисълът на живота ми? Накъде отивам и каква е целта ми? И докато си задаваш тези въпроси, отговорите им могат коренно да променят хода на живота ти.

7 е година, през която колкото повече е работата ти "навътре", толкова повече са успехите ти "навън"! Всъщност бъдещите ти успехи зависят от промените и развитието ти през тази година. Способността ти да изследваш и анализираш е на най-високото си ниво, затова е време точно сега да продължаваш да учиш и да се образоваш. Особено подходящи за целта са области, свързани с метафизиката, философията, психологията, науката, техниката, традиционна или нетрадиционна медицина.

Ако си в Лична година 7, то 2018/11 ще те окуражи да развиеш и задълбочиш себепознанието и себеприемането. Следвай жаждата си за знания. Разглеждай света от духовна гледна точка, при която всяко нещо има причина да е там, където му е мястото.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 8

Сила, Финанси, Кариера

Тази година се фокусира върху бизнеса, кариерата, придобивките, финансите, правосъдието. За някои това ще е възможност за признание, успехи, финансови придобивки, а за други - материални и финансови загуби. 8 е числото на "кармичния баланс" и често придобивките в живота ти отговарят на уроците, които си научил от живота си през последните 7 години. 8 също е година, в която можеш да отстояваш и защитиш себе си, ако си се почувствал засегнат от някого или нещо, особено в случаите, когато имаш работа с властите или законите. Независимо дали си се изправил срещу някаква потискаща личност, зависимост, страх, вярвания, това е годината, която ще ти помогне да доведеш до успешен край нещата. 

8 е и числото на парите и получаването им, така че вкарай в ред финансите си и внимавай да не правиш излишни харчове. За да привличаш към себе си повече възможности и благополучие, ще ти е нужно да се фокусираш върху позитивното и да се освободиш от страховете си.

8 е доста кармична година, през която много важни уроци ще бъдат научени и важни връзки ще бъдат установени. Значими личности могат да се появят в живота ти, които ще повлияят на кариерата или на качеството на живота ти.

Ако си в Лична година 8, то 2018/11 ще те окуражава да развиеш постоянство и да привличаш това, което искаш, вместо да насилваш нещата да се случват. Можеш да получиш най-доброто, ако даваш от себе си най-доброто, и да наблюдаваш къде течението ще те отведе. Посвети се на това, в което си най-добър. Развии по-добри умения или разбиране за проблема.

 

ЛИЧНА ГОДИНА 9

Трансформация, Приключване, Завършек

Тъй като това е последната година от 9-годишния цикъл, тя се фокусира върху приключването и трансформацията в подготовката за ново начало. Основната част от тази трансформация засяга прощаването с нещата, които повече не са ти от полза, независимо дали засягат работата, приятелствата, партньорството, местоживеенето, начина на мислене, поведението ти. Време е за "пролетно" почистване в живота ти, за да тръгнат нещата към по-добро. За да почувстваш най-добре тази година, вярвай в Божествения план за теб, следи знаците за промяна, прости на себе си и на другите, приеми или остави нещата да си идат, ако те ти пречат по пътя ти. Въпреки че 9 е година на завършек, тя също е и година за компенсации и награди, когато всичко, към което си се стремил, може да даде богати плодове. 

Състраданието и прошката са от особено значение през тази година, затова бъди отворен към другите, опитай се да разрешаваш всякакви зараждащи се конфликти или спорове. 9 също е година, в която е нужно да направиш нещо за околната среда, да подадеш ръка на милосърдие, да помогнеш на човек, на семейството или животно в нужда.

Ако си в Лична година 9, то 2018/11 ще те поощрява да си едновременно вътре в нещата и извън тях. Събитията могат да предизвикат абсолютно ново равнище на мисленето ти, ново вдъхновение или начин на живот. Независимо какво се случва, бъди уверен, че вървиш в правилната посока, водеща към целта на твоя живот. Втори шанс.

SL

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782129
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930