Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.12.2017 09:11 - Нумерология - Дневна прогноза за 14.12.2017/10 г.
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
0



 Нумерология – Прогноза за деня – 14/5.12.2017/10 г. - 14/5+12+10=27/9
“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!” - Gerry Gergova -
Универсална вибрация 14/5 - 14 - 1 - стъпва на кръстопът, за да размести пластовете, и да изчисти ненужното, да се освободи от примките, поставени от външни фактори - 4, и да намести пластовете след изчистването - 5. Универсалната вибрация на числото 14/5- носи вятъра на промяната, кръстопът, разделите, срещи с хората - пратеници на съдбата, отваря нови пътищата за развитие, разширява и вдъхновява за промяна в личните отношения и служебните дела.
27/9 - 9 е числото на планетата Марс и е олицетворение на силата, енергията и амбицията у хората. Под нейно влияние те се чувстват по-уверени във възможностите си, стават по-борбени и целеустремени, готови са да приемат предизвикателствата на съдбата и да ги преодолеят. Смята се, че Марс управлява зодия Овен. Марс представлява борбеността, нападателността, действието, пламенността, инициативността, волята за победа.
Число на деня - 9 - Портал, преход към нови светове! 27/9- Ден за приключване, край и подготовка за ново начало за предстоящите събития, които ще се утвърдят напред във времето. 9- Ден на резултатите. Добър за започване на перспективни дела, обявяване на важни планове, усилване на връзките и контактите. Това е ден на личния триумф, осъщественото честолюбие, особено за дейците на изкуството, ден, благоприятен за търговски и финансови сделки. 9- носи завършеността на един цикъл и подготовката за следващия.
Ден 9. УНИВЕРСАЛНОСТ. Обичайте ближния като себе си. Правете добро на онези, които ви мразят. Забравете всичко лично и започнете да градите нещо, което изисква жертви от вас. Изскубете задушаващите ви бурени, гледайте на всичко през розови очила. Направете дълго отлагания щедър жест, покажете добра воля. Откажете срещата с човек, който ви е губил времето. Откажете се от ограниченията, които сам сте си наложили. Ако ви предстои публична изява, радвайте се, че е насрочена именно за днес. Разкопайте пръстта около корените си, започнете да растете буйно. Днес вие сте във вибрацията на универсалната любов и братство. Принадлежите на целия свят. Виждате всичко в едри щрихи. Тъй като 9 е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед, не забелязва детайлите, следва само крайната цел. Сякаш сте включени във вибрациите на всички велики хора, жи¬вели някога. Искате всеки да сподели радостта ви. Съзнавате, че от утре започвате да живеете в нов цикъл на постижения, и не искате да оставите нищо незавършено. Приключвате една глава.
ЛИЧЕН ДЕН - 9 КРАЙ, ЗАВЪРШВАНЕ И ПОДГОТОВКА ЗА НОВО НАЧАЛО (Приключване, промяна, умора) Това е време да плевите градината в дома, работата или в личните отношения. Денят е за окончателно приключване на всичко започнато в началото на 9-месечния цикъл. Време за оценка и равносметка на изминатия път. Този ден е не винаги лек, защото старите камъни на препятствията ще се явят неочаквано на пътя и ако вие не ги отместите, могат да ви спънат. Нещата, които сте изоставили преди, сега трябва непременно да се завършат и всички сметки да се разчистят. Вие ще бъдете в процес на завършване и подготовка на един нов деветдневен период.
27 - Царската власт „Това е чудесно, хармонично и щастливо число на куража и силата, в което е заложена и известна доза магия. Надарява хората и цялостите, които представлява, с обещание за власт и авторитет. Гарантира, че ще бъдете възнаградени от богата по- богато благодарение на градивния си труд, острия ум и въображението, че съзидателните способности са дали добри кълнове, които ще се увенчаят с богати плодове. Хората и цялостите със съставно число 27 би трябвало винаги да осъществяват оригиналните си идеи и намерения и да не бъдат възпирани или да се влияят от мнението на другите или от спънките, които те поставят пред тях. 27 е число на кармичната отплата.” - Линда Гудман - Звездни знаци -



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1784105
Постинги: 2131
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930