Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.12.2017 11:40 - Нумерология - Прогноза за деня 18/9.12.2017 /10 г.=9+12+10=31/4!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 417 Коментари: 0 Гласове:
0



 Нумерология – Прогноза за деня – 18/9.12.2017/10 г. - (18/9+12+10=21+10=31/4)
“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!”
Универсална вибрация - 18/9 9 символизира борбеността, нападателността, действието, пламенността, инициативността, волята за победа. Ден на резултатите. Добър за започване на перспективни дела - 1, действие за приключване - 9, и обявяване на важните планове, усилване на връзките и контактите. Това е ден на личния триумф, осъщественото честолюбие, особено за хората на изкуството, ден, благоприятен за търговски и финансови сделки.
31/4 - 4 е числото на планетата Уран Уран ни подтиква към новаторство и експерименти. Това е планетата на неочакваните промени, на бунтарството и на стремежа към оригиналност и различност. Уран провокира хората да подчертават своята индивидуалност и да се отличават от другите. Според зодиака, планетата управлява зодия Водолей.
Числото на деня – 31/4 4- Ден на обикновени дела и завършване на започнатите работи. Най-добре е да си останете вкъщи и се съсредоточите върху замислената идея, която ще трябва да осъществите. Откажете се от всякакви развлечения. Това е ден, определен за работа. Не трябва да се предприемат външни дела и да се занимавате със спекула. И в първия, и във втория случай това е просто безполезно.
Ден 4. РАБОТА. Станете рано и си направете план за деня. Вършете всичко с казармена точност, но с весело сърце. Стриктно изпълнявайте нарежданията на действителните си или въображаеми началници. Правете всичко навреме, не допускайте грешки и поправете старите. Поставете нещата си в ред, прегледайте бюджета си. Възстановете равновесието си. Сложете юзда на своето въображение. Уважавайте традицията и общоприетите норми. Това е ден за организация и система. Вие сте смел, целеустремен и поставяте основите на своя строеж, затова бдите за качеството на тухлите, варта и т.н. Съзнавате красотата на съвършената конструкция. Знаете, че четири стени значат протекция, че ветровете също са четири, компасът сочи четири посоки, четири са елементите и стените на съвършения квадрат. Достатъчно сте умен и съзнавате, че целият този труд не означава монотонност, нито пък, че ако орете земята, ще попаднете в някой трап. ДНЕС СЕ ГРАДИ ТРАЙНОТО УТРЕ.
ЛИЧЕН ДЕН – 4 - С ТРУД, С УСИЛИЯ (Работа, постоянство, личен избор) Този ден е за работа. Трябва да копаете, да плевите, да култивирате и строите, ако искате да имате ваканция през следващите дни. Поправете старите грешки и не правете нови. Изработете проекта си в детайли, подсилете слабите му места. Поставете всичките си работи в съвършен вид (ред). Наблюдавайте здравето си. Бъдете трезви и разумни с всичко около вас. Режи, кастри, балансирай и претегляй. Бъдете през този ден винаги заети. Трайното утре се оформя днес! 26/8 – 8 е числото на планетата Сатурн, и на подвластните зодиакални знаци Козирог. 8 - Представлява дисциплината, душевния строеж, закостеняването, забавянето, самозабраната.
Кармично влияние 31 - Далеч от света - отшелникът Хората с число на раждане 31 трябва първо да прочетат предния абзац - за съставното число 30- "Самотникът, размисъл" ... (30- Това е число на размисъла и на духовното превъзходство над другите. Но то принадлежи изцяло на духовното и хората, представлявани от него, често се отказват от всичко материално не защото са принудени, а защото искат. И така, съставното число 30 не е нито нещастно, нито щастливо - може да бъде и едното, и другото в зависимост само и единствено от желанието на човека или целостта, която представлява. Вибрацията на 30 може да бъде много мощна, но обикновено е неутрална и е направлявана от волята на човека. Ако 30 е число на името ви или сте родени на тази дата, смятате малцина за свои приятели. По принцип сте мълчаливи и предпочитате да се усамотите с мислите си. Светските сбирки и многолюдните прояви не са ваша стихия. Не отричате щастието или успеха, но изпитвате удовлетворение по-често далеч от хаоса на тълпата, така че да използвате умственото си превъзходство, за да разработите нещо стойностно за света… да изложите върху хартия идеите си, които биха могли да го преобразят… или да запазите и развиете дарбите си, например артистичния си талант. Числото 30 предвещава живот в самота, който обаче често носи удовлетворение.), защото 31 е много сходно с него с тази разлика, че човек или целостта, олицетворявани от това число, е дори още по-затворен, самотен и откъснат от другите. Твърде често той е гениален или в най-лошия случай изключително умен. На някой етап от живота си най-неочаквано ще се откаже от бляскавите обещания на света, за да се потопи в спокойствието и ведрината на природата, а ако реакцията на 31 не е толкова ясно изразена, пак по един или друг начин ще се откъсне от шумотевицата на обществото. Хората с число 31 понякога са непреклонни в убежденията си и отстояват политическите промени, но в личните си навици са твърде консервативни. Дори сред навалицата такива хора нерядко се чувстват самотни и изолирани. - Линда Гудман - Звездни знаци -



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1783455
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930