Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2018 14:58 - Нумерология - Дневна прогноза за 15.01.2018/11 г.-18/9!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 1521 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.01.2018 09:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нумерология – Прогноза за деня на Gerry Gergova
15/6.01.2018/11 г. - (15/6+1+11=18/9)


“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!”

„Миналото е прекалено тежко, за да го носим навсякъде със себе си. Понякога си струва да го забравим в името на бъдещето.” ~Джоан Роулинг~

Универсална вибрация!
15/6- Един вълшебен и мистичен ден, носещ обаяние, бансираност и хармонични отношения. 1 - носи новостите, 5 - срещите, комуникацията, действието, 6 - балансираност. Ден на добрата воля и разбирателството, хармонията, комфорта и непринудеността. Откажете се от бързите и решителни действия, новите начинания. Този ден е добър за стопански дела, конференции, обществени желания, срещи с единомишленици, с близки и роднини, за дипломатически мисии без конфликтни ситуации. В този ден всяка неувереност може да бъде пагубна, а всеки риск - смъртоносен. Денят може да стане кулминация за тези действия, които са се планирали и подготвяли продължително.
Планетарна вибрация!

9 е число на Планетата Марс!
Представлява борбеността, нападателността, действието, пламенността, инициативността, волята за победа. Марс е олицетворение на силата, енергията и амбицията у хората. Под нейно влияние те се чувстват по-уверени във възможностите си, стават по-борбени и целеустремени, готови са да приемат предизвикателствата на съдбата и да ги преодолеят. Смята се, че Марс управлява зодия Овен.

Число на деня - 18/9!
Ден 9. УНИВЕРСАЛНОСТ.
Обичайте ближния като себе си. Правете добро на онези, които ви мразят. Забравете всичко лично и започнете да градите нещо, което изисква жертви от вас. Из-скубете задушаващите ви бурени, гледайте на всичко през розови очила. Направете дълго отлагания щедър жест, покажете добра воля. Откажете срещата с човек, който ви е губил времето. Откажете се от ограниченията, които сам сте си наложили. Ако ви предстои публична изява, радвайте се, че е насрочена именно за днес. Разкопайте пръстта около корените си, започнете да растете буйно. Днес вие сте във вибрацията на универсалната любов и братство. Принадлежите на целия свят. Виждате всичко в едри щрихи. Тъй като 9 е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед, не забелязва детайлите, следва само крайната цел. Сякаш сте включени във вибрациите на всички велики хора, жи¬вели някога. Искате всеки да сподели радостта ви. Съзнавате, че от утре започвате да живеете в нов цикъл на постижения, .и не искате да оставите нищо незавършено. Приключвате една глава.
НАПРАВЕТЕ ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ.

ЛИЧЕН ДЕН - 9 КРАЙ, ЗАВЪРШВАНЕ И ПОДГОТОВКА ЗА НОВО НАЧАЛО (Приключване, промяна, умора)

Това е време да плевите градината в дома, работата или в личните отношения. Денят е за окончателно приключване на всичко започнато в началото на 9-месечния цикъл. Време за оценка и равносметка на изминатия път. Този ден е не винаги лек, защото старите камъни на препятствията ще се явят неочаквано на пътя и ако вие не ги отместите, могат да ви спънат. Нещата, които сте изоставили преди, сега трябва непременно да се завършат и всички сметки да се разчистят. Вие ще бъдете в процес на завършване и подготовка на един нов деветдневен период.

Кармична вибраци!
18 - Сблъсъкът между духовното и материалното

18 олицетворява материалното, което се домогва да унищожи духовното в природата. Често свързва хората и цялостите, представяни от него, с ожесточени разпри в семейството, с войни, обществени размирици и революции. В някои случаи означава и че ще спечелите пари или ще се издигнете, като прилагате тактиката “разделяй и владей”, чрез война или друг конфликт. Предупреждава, че могат да ви предадат или измамят и “приятели”, и врагове, а също че можете да пострадате от природни стихии, например от пожар, наводнение, земетресение, бури, ел. ток или гръм. Ако ли пък рожденото ви число е 18, трябва да проявите изключителна предпазливост и внимание, за да посрещнете предизвикателствата и опасностите на това съставно число. Единственият начин да разсеете и притъпите влиянието му е духовността, като неизменно отвръщате на омразата и измамите с щедрост, любов и прошка, и “обръщате и другата страна” и отговаряте с добро на злото, с великодушие на жестокостта, с честност на безчестието, с чест на безчестието. Така вибрацията на 18 може да бъде използвана, за да получите просветление. Родените на 18-ти от всеки месец сами са избрали между преражданията (подобно на Исус Христос) тази дата като най-голямата проверка на своята душа и стойност. Редуцирано, числото 18 се равнява на 9 - “Края на началото”, “Алфата и Омегата”. - Линда Гудман - Звездни знаци -
Gerry Gergova - GG



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1746493
Постинги: 2092
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031