Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2018 10:37 - Нумерология - Дневна прогноза за 16.01.2018/11 г.- 19/10/1!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
0



 Нумерология – Прогноза за деня на Gerry Gergova – 16/.01.2018/11 г. - (16/7+1+11=8+11=19/10/1)
“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!”
"Нищо не може да затрудни едно същество с воля." ~ Еразъм Ротердамски ~
Универсална вибрация! 16/7- Следвайте интуицията си, при избор и/или решения, за разрешаване на дадена ситуация. 1- Новостите, 6 - любовта, службана към другите, 7 - интуитивните проблясъци. 6 дни работи, на 7 си почини. Денят е за равносметка, анализи и прпозрения. Денят е благоприятен за размишления наука и интелектуални занимания, научно-изследователска работа и нови открития, а също за всички видове и жанрове изкуства. Добре е да се извършват започнатите дела, да се изслушват съвети и препоръки. Присъщата му тайнственост може да способства за осъществяването на предчувствия, свързани с важни дела или събития. Нерядко той става щастлив ден.
Планетарно влияние! 1 е числото на Слънцето! Представлява жизнената сила, волята, бащиния образ, целта, личните подбуди. Слънцето влияе на кариерата на човек, акцентира върху лидерските му качества и го дарява с власт. Звездата се асоциира с гордост, осанка, царствено излъчване. Не случайно Слънцето управлява зодия Лъв. За една година то преминава през всички зодии, като на всяка отделя по месец, за да се възползва и тя от влиянието на звездата.
Число на деня - 19/10/1! Ден 1. ТВОРЧЕСТВО. Започнете нещо, направете предварително добре обмислена промяна, предприемете планираната кампания. Тласнете напред бизнеса си. Срещнете се с важни за него хора. При срещата вие водете разговора, не оставяйте инициативата на партньорите си. Нито за миг не забравяйте предначертаната цел и не скъпете каквото и да било усилие за постигането й. Направете нещо непривично, оригинално. Не приемайте съвети, които се различават много от вашето виждане по въпроса. Стойте здраво на собствените си крака, доверете се на интуицията си. Нека мисълта и действията ви бъдат в пълен синхрон. Днес силата и индивидуалността ви са в апогей. Вие сте незави¬сим, неконвенционален, амбициозен, енергичен и разчитате на себе си. Вървите уверено към успех и нищо не може да ви спре. Интелектът ви работи под пълна пара. Преценката ви за нещата е поразително точна. Имате куража и решимостта да реализирате плановете си докрай. Съзнавате добре, че нетърпението, инатът, гневът, арогантността, самовлюбеността, мързелът и нежеланието да се съобразявате с родените от вибрациите условия само ще допринесат да изпуснете едно положение, което засега е изцяло под ваш контрол. ПРЕСЛЕДВАЙТЕ НЕОТКЛОННО ЦЕЛТА СИ!
ЛИЧЕН ДЕН - 1 НОВО НАЧАЛО (Активност, нови проекти и предприемчивост)
Този ден е богат на събития и голяма активност. Смело извършете промяната, която сте замислили. Начертайте нови планове. Дръжте здраво идеалите и делата си. Индивидуализирайте себе си по всички линии. Вървете право напред и не се отклонявайте в страни заради обстоятелства и хора. Вслушайте се във вътрешния си глас, а не във външното. Прокарайте новия си план или прибавете нещо ново към досегашната си линия на дейност. Вие сте при завоя на пътя - промяната се усеща във въздуха. Това е вашето време за сеене. Настъпил е моментът да започнете нещо ново, да положите основите за успеха си по-нататък. Посадете това семе, което искате да видите поникнало. Бъдете независими и следвайте ума си. Над всичко друго - не бъдете мързеливи.
Кармично влияние! 19 - Повелителят на небесата „19 е едно от най-щастливите и благоприятни съставни числа. Изобразявано е като Слънцето и е наричано Повелител на небесата, понеже олицетворява победата над всеки временен неуспех и разочарование. Благославя хората и цялостите, представлявани от него, със силата на съставното число 10, но без опасността от злоупотреби, която му е присъща. Това число предвещава щастие и удовлетворение - успех във всички начинания и в личния живот. Ако 19 е число на името, то, разбира се, трябва да бъде разглеждано заедно с числото на раждане, което може и да не е толкова щастливо. Е нищо не е съвършено, но каквото и да е влиянието на другото, вероятно не така щастливо число, 19 ще разчисти пътя ви и до голяма степен ще притъпи евентуалните отрицателни въздействия при пълния номерологичен анализ.” - Линда Гудман - Звездни знаци -
Gerry Gergova - GG



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774473
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930