Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2018 16:17 - Нумерология - Интимните числа на съдбата!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 484 Коментари: 0 Гласове:
0



 ИНТИМНИТЕ ЧИСЛА НА СЪДБАТА ВИ

   Може ли съдбата и любовта да се тълкуват по числата? Може ли от числата на рожденната дата да се получи едно магическо число, което да е ключ към щастието?

  Магията на числата е забавна и пикантна игра. Тя работи с цифри от 1 до 9. Тоест, има 9 различни кутийки, в които се разделят хората. При общуването с другите магията на числата има висока стойност на преживяване, тъй като дава възможност за съпоставяне на характери и така се провокира оживлена дискусия.

  Ето каква е техниката. Ако сте родени на 23.11.1973 година, за да получите магическото число, трябва да съберете цифрите така:

  2+3+1+1+1+9+7+3=27

  Полученото двуцифрено число също се събира: 2+7=9 (в случай, че отново се получи двуцифрено число, то отново се събира). При дадения пример магическото число е 9. То ще говори за вашата личност, сила и слабости, за отношенията ви с другите хора.

 

1.     ВОДАЧЪТ Символ: елен.

 

Единиците искат да направят невъзможното. На тях не им е присъщо да свирят втора цигулка. И най-деликатната критика към тях остава нечута. При избора на професия е важно единиците да могат напълно да разгърнат своята вродена независимост и жизненост. Те са кадровици, изобретатели, инженери. Единиците могат да бъдат дори тиранични, ако искат да се наложат. В личния си живот са любвеобвилни, но в замяна на това искат да бъдат боготворени. Те не могат да издържат да бъдат изоставени, но благодарение на своята енергия бързо се съвземат. Единиците са верни, щедри, откровени и закрилящи. Подходящи цветове: оранжево, червено, синьо, тъмнорозово. Да избягват: зелено, черно, сиво.

 

2.     ЧУВСТВИТЕЛНОСТ Символ: пеперуда.

 

Двойките имат силно развито чувство как да се нагодят най-добре към своето обкръжение. Те са стеснителни, почти сковани. Разиграването на театър не е по техния вкус. При двойките човек трябва добре да се вгледа, за да открие техния омайващ характер. Притежават остроумен хумор, една превъзходна дарба да наблюдават и много, много фантазия. Двойките имат голяма нужда от сигурност. В прифесията си рядко достигат върхове, тъй като имат малко самоувереност, а и амбицията не им е голяма. Чувствителните двойки почти не вярват, ако някой ги намира за интересни и атрактивни. Ако се преодолее това препятствие, те се превръщат в нежни и романтични партньори. Подходящи цветове: бежово, бяло, всички зелени тонове. Да се избягват: тъмночервеното и червеното.

 

3.  МНОГОСТРАННИЯТ Символ: видра.

 

Тройките са като видрите: дръзки, решителни, брилянтни, многостранни и непоправими самохвалци. Човек не може да устои на очарованието им. Тройките са бързи мислители и при дискусии безпрепятствено излагат мнението си. Тройките са родени оптимисти. Многостранно надарени, те обикновено усъвършенстват своя талант в някой университет. Тройките имат широк избор на професия във всички творчески области. Отрицателни качества: разточителни, страстни към парите, раздразнителни, клеветници, неспособни да приемат нещо за сериозно. Те не са прекомерно ревниви. Да се сприятелиш с тройка е интересно, възбуждащо и допринасящо разнообразие. Подходящи цветове: всички тонове на лилаво и жълто. Да се избягват: зеленото, сивото, тъмнокафявото и черното.

 

4.  СТРОИТЕЛЯТ Символ: пчела.

 

Както пчелите, четворките са прилежни, отлично организира­ни и не се плашат от много работа. Четворките са строители, техният живота трябва да е солиден. На тях им харесва също постоянно да уголемяват, да надстройват, нещо по-нататък да развиват. Четворките са старателни но определено не са скучни и с тесни гърди. Те разказват увлекателно. Хората се чувстват привлечени от тях, тъй като със своята усмивка заразяват останалите. Но въпреки своя практицизъм, те са чувствителни същества, лесно раними и много недоверчиви. Четворките постигат успех в професията само с много прилежност и постоянство. Подходящи цветове: синьо, сиво, бледозелено, светложълто. Да се избягват: силните светли цветове.

 

5.  АВАНТЮРИСТЪТ Символ: лястовица.

 

Като лястовица, на петиците им е необходимо движение. Те постоянно търсят нещо ново. Животът за тях е едно предизвикателство. Петиците са неуморни, неспокойни, нетърпеливи, родени "играчи", търсещи риска. Петиците търсят навсякъде авантюри и приключения при срещи с хората, при пътувания и т.н. Преодоляват разочарованията като на игра. Те са интересни и привлекателни. Малки недостатъци: от тях може да се очаква всичко, тъй като са безцеремонни, високомерни, свръхкритични спрямо другите, безгрижни при боравенето с парите. В професията си блестят с жизнеността си и съобразителността си. Петиците са нежни партньори, което е много важно за сексуалността. Подходящи цветове: бялото и светли тонове. Да се избягват: тъмните и светещите цветове.

 

6.  МИРОНОСЕЦЪТ Символ: гълъб.

 

Шестиците са миролюбиви като гълъбите. Най-важното за тях и тишината и спокойствието. Всички шестици са жизнени и творчески надарени. Още от самото начало те поемат отговорността върху себе си. Те са изключително отзивчиви и винаги готови да се притекат на помощ, но никога не я приемат от другите. За шестиците парите не са от значение. Малки недостатъци: себични, опитват се да наложат своето мнение на другите. В любовта шестиците са безнадеждно романтични. Те се възхищават и приготвят отрано легло, когато са се "захванали" с една здрава сексуална връзка. Изключително верни, изискват тази вярност и от партньора си и ако я няма - избухва експлозия. Подходящи цветове: светлите тонове на синьото и всички разновидности на розовото. Да се избягват: черното и тъмният пурпур.

 

7.  ТАЙНСТВЕНИЯТ Символ: кукумявка.

 

Седмицата е число на магията и магьосничеството, както и на неговия символ - кукумявката. Седмиците са много особени хора. Те действат, говорят, мислят и се обличат различно от всички други. Във всяко едно отношение са необикновени характери: неконтактни, непредвидими и неукротими. Те сами не се нуждаят от много време за размисъл, изследване, самоусъвършенстване и вглъбяване. Болшинството се увличат от окултизма и притежават проницателни способности. Седмиците пътуват с удоволствие, дори и с малко пари. Ако и това да води след себе си неудобство, те не му отдават голямо значение. Недостатък: склонност да губят връзка с действителността. В любовта са подчертано емоционални и страстни. Подходящи цветове: златно, зелено и жълто. Да се избягват: силни тъмни цветове.

 

8.  МАТЕРИАЛИСТЪТ Символ: мравка.

 

Осмиците искат да постигнат на всяка цена в живота. Те са упорити, практични, силни и много амбициозни. Работят неуморно и без да щадят силите си - точно както мравките, искат всичко или нищо. За тях не съществува среден път, затова успехите им са точно толкова, колкото и неуспехите. Но осмиците не остават дълго време на заден план. Те са чаровни и привлекателни същества, въпреки че на пръв поглед изглеждат доста хладни. Тази привидност заблуждава. Просто на тях им е трудно да изложат на показ чувствата си. Зад студената маска се крие много сърдечна топлота и страст. За нещастие, осмиците са страшно ревниви и с това разрушават много неща. Подходящи цветове: черен, пурпурен. Да избягват: всички бледи цветове.

 

9. ЯСНОВИДЕЦ Символ: язовец.

 

Девятките са идеални мечтатели. Техният вроден копнеж е да направят света поне малко по-добър. Имат винаги интересни хрумвания и са активни, решителни и смели. Те се борят за своите идеи. Девятките имат обаче и негативни страни: трудно понасят критика, импулсивни са и се страхуват да не би да бъдат възприемани като дребнави и пристрастни. В любовта са романтични, страстни и импулсивни - винаги готови да изпробват нещо ново. С тях никога не може да се скучае. Девятката всъщност е мистично число. Много девятки, особено жените, са надарени със свръхсетивни сили. Подходящи цветове: розово до червено. Да избягват: зелено, жълто, кафяво и черно.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1781742
Постинги: 2129
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930