Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2018 15:27 - Нумерология - Нумерологичен анализ на рождената дата!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
0



 Нумерологичен анализ за рождена дата
"1" - Вашето число е 1 означава - индивидуализация.
Вие трябва да се научете на независимост, да вършите своята работа сам, да тренирате волятa си за изнамиране на нови, оригинални методи за творчество. Отхвърлете ограниченията, работете в сътрудничество с други хора, но не губете индивидуалността си. Водете, контролирайте, напътствайте. Усъвършенствайте тялото, ума и духа си, за да извлечете максималното от тях. Шансът ви е бързо да станете незаменими в своя личен и професионален кръг. Апелът на човека с Път на живота 1 е отправен по-скоро към отделния индивид, отколкото към тълпата.
Елементът му е “Огън”.
Най-добре се чувствате на север.
Урокът, който трябва да научите: преодоляване на препятствията със собствени сили.
Пътят, който трябва да следвате: бъдете оригинални, независими, поемайте отговорност и отстоявайте собствените си решения. Научете се да се съсредоточавате, развийте своята чувствителност, неповторимост, изобретателност, самоувереност, не се страхувайте да проникнете в нови сфери и да се изразявате неконвенционално, стремете се единствено и само напред, не се обръщайте назад, работете резултатно и организирано, като за предпочитане са самостоятелните изяви, а не работата в колектив. Отрицателни черти: егоизъм, леност, нерешителност, инат, упорство и заповеднически маниери, тъй като не обичате да ви поучават и ограничават. Цел: трябва да съумеете да изразите неповторимата си индивидуалност чрез действеност, като откривател , който се хвърля в нови и пълни с неизвестност начинания. Благоприятни професии: всякакъв вид творческа и изследователска работа.
"2" Вашето число е 2 - сдружение.
Научете се да подтискате собствената си индивидуалност и да следвате други, родени за водачи. Бъдете тактични, дипломатични и миротворци. Показвайте разбиране и проявявайте търпение към другите хора. Стремете се да ги убеждавате. Работете старателно и над най-незначителните детайли. Не търсете похвала или признателност. Ценете благородството, мекотата и чувствата на другите. Печелете приятели и им бъдете верни. Постигайте своето чрез търпение и постоянство, никога насила. Зачитайте закона който дава, ще получи. Слушайте и поглъщайте. Опитайте се да си намерите работа в колектив, обединени от обща цел. Отрицателни черти: потиснатост и прекалена чувствителност, не умеете да пазите тайна. Цел: да се научите да работите в колектив. Шансът ви е в дипломацията и в многото приятели, които ще изнесат борбата вместо вас. Апелът на Пътя с число 2 е към групираните хора. Елементът е “Вода”, затова хората с това число се приспособяват най-добре в крайморски земи. Благоприятни професии: търговец, посредник, чиновник, политик, дипломат, учител.
"3" Вашето число е 3 - ключовата дума за 3 е себеизразяване.
Свикнете да давате свободното и радостното от себе си на другите. Стремете се към светски контакти, бъдете винаги полезен и приятен, душата на всяка компания или нейно украшение. Нека другите ви търсят заради светлината, която раздавате до всяко тъмно ъгълче, защото те не могат без вас. Научете да изразявате себе си чрез изкуството, красотата, щастието и радостта, които вдъхвате. Ще ги намерите в леката страна на живота, сред обществото, в създаването на приятни мигове за другите. Търсете работа, която дава възможност за артистична изява. Не пропускайте случай да блеснете със слово, пеене, писателство. Апелът на 3 достига до отделния човек. Елементът е „Огън”. Урокът, който трябва да научите: да добиете способността свободно да се изразявате. Пътят, който трябва да следвате: никога не пропускайте възможностите за изява, както и когато и да се появят. Не пренебрегвайте творческия си потенциал - развивайте го, не търсете свързано с облаги сътрудничество, защото то винаги води до ограничения. Обграждайте се с красиви предмети, които да ви доставят удоволствие. Отрицателни черти: критичност, цинизъм, самохвалство. Цел: да преуспеете в живота, като развивате творческите си заложби; да заслужите личната си свобода с труд. Благоприятни професии: журналист, писател, художник, музикант. Еднообразната работа не е за вас. Не се захващайте с какво да е, специализирайте се.
"4" Вашето число е 4 - означава организация.
Вие трябва да бъдете хора на дълга. Това посвещение рядко включва пътешествие или разнообразие. Вие ще слушате и ще възпроизвеждате. Издигнете се над всяко ограничение, усъвършенствайте се в работата си. Шансът ви е в дълбините. Каквото построите, ще бъде масивно и трайно. И въпреки че ще ви отнеме много време, ще постигнете много. Ще бъдете възнаградени за търпението, служенето, стабилността. Апелът на 4 е към обществото. Елементът е „Въздух”. Урокът, който трябва да научете: да действате с чувство на отговорност. Пътят, който трябва да следвате: бъдете готови за упорит труд и не пренебрегвайте наглед незначителни подробности. Не се впускайте в рисковани предприятия (особено ако това не е наложително), проявявайте търпение и упорство, учете се от грешките си, преследвайте целта си до успешен край. Не се отказвайте, когато нещата забуксуват, научете се да посрещате действителността очи в очи. Пестете, защото спестяванията са вид осигуровка срещу евентуални загуби. Отрицателни черти: безотговорно отношение, склонност да се бяга от задължения и неприятности. Цел: да се положат солидни основи, върху които да изградите живота си, да бъдете практични и добре организирани. Благоприятни професии: фермер, счетоводител, строител, изпълнител, инженер, химик. Работете, където ви пратят и се задържайте дълго но едно място.
"5" Вашето число е 5 - 5 е свобода.
Очаквайте чести промени, разнообразие, пътувания и приключения. Научете се да използвате правилно свободата си. Учете чужди езици, опознайте различни класи и прослойки. Култивирайте усет за новото. Тренирайте изобретателността си, развивайте личността си всестранно. Гонете новото, неизпробваното. Ще срещнете шанса си на неутъпкан път, но преди това се научете да се отърсвате от излишните неща и да не се застоявате на едно място. Ще растете, като се приспособявате към промените и следвате натиска на несигурността. Апелът на това число е към тълпите и аудиториите. Елементът му е „Въздух”. Когато сте свободни, предпочитате да бъдете сам - било в пустинята, било в планината или на път. Урокът, който трябва да научите: как трябва да се използва свободата. Пътят, по който трябва да вървите - 5: бъдете в крак с най-напредничавите идеи на своето време, с най-прогресивните тенденции. Към проблемите подхождайте с находчивост и остроумие, отбягвайте еднообразието и не оставяйте неприятностите да ви сломят, разширявайте кръгозора си чрез пътувания и лични контакти, не прахосвайте безразсъдно пари, впускайте се в колкото е възможно повече авантюри, търсете разнообразие. Отрицателни черти: самоугаждане, разточителство. Цел: да научите истинската стойност на свободата и да разберете, че нищо на този свят не е вечно и постоянно. Благоприятни професии: в областта на връзките с обществеността и посредничеството, всякаква литературна и лингвистична работа, всичко, свързано с пътуване и пътешествие.
"6" Вашето число е 6 - 6 означава нагласа.
Разберете какво значи отговорност. Научете се да синхронизирате нехармоничните вибрации в своя живот и в живота на човека, с когото сте свързани. Слушайте внимателно и мълчаливо и се научете да примирявате противоположностите. Ще ви се наложи да се справяте с маса семейни проблеми и да поемете грижата за по-слабите си братя и сестри, защото сте отговорен за тях. Ще давате духовна или материална подкрепа на нуждаещите се. Пазете идеалите си, но не ги натрапвайте на другите. Апелът на Пътя на живота 6 е към семейството, обществото, държавата или света. Той се управлява от два елемента – „Земя” и „Въздух”. Урокът е: да се отнасяте с чувство на отговорност към членовете на собственото си семейство и на общността. Пътят, който трябва да следвате: да откликвате на социалните нужди на хората, да проявявате състрадание и разбиране, да носите любов и утеха, да съчувствате и със силата на собствения си разум и способност за преценка да отстоявате справедливостта. Отрицателни черти: покровителствено отношение към другите, опитвате се да налагате собственото си мнение и виждане на околните и да ги държите в емоционално подчинение. Цел: да служите на другите, да им помагате и да ги поддържате, когато имат нужда. Благоприятни професии: всяка професия, която е в служба на нуждаещите се, благоустройство, медицина, ветеринарна медицина, вътрешно обзавеждане.
"7"Вашето число е 7 - 7 означава мъдрост и самота.
Овладейте проницателния анализ. Работете над духа си, за да станете добър съветник или свещеник. Бъдете сам, но не и самотен. Занимавайте се с теории и принципи, постоянно разширявайте ерудицията си с полезни знания. Не трупайте имоти и богатство, Материалните ви лишения ще бъдат компенсирани от духовни съкровища. Почивайте, учете, размишлявайте, повече мълчете и опознавайте себе си. Не търсете сътрудничество, не бъдете водач. Научете се да виждате невидимото. Ще намерите шанса си по-скоро в онова, което ще получите наготово, отколкото в онова, което търсите целенасочено. Живейте в тихи места, далеч от шума и суетата. Апелът на Пътя 7 е към индивиди, които се нуждаят от ясна теория за живота. Елементът е „Вода” - дълбока и тиха. Урокът, който трябва да научите: да развивате ума си, за да придобиете мъдрост и отзивчивост. Пътят, който трябва да следвате: да учите, да търсите истината и отговорите на големите въпроси в живота. Говорете само, когато имате какво да кажете, изучавайте миналото и окултните науки, четете, мислете, разсъждавайте. Отрицателни черти: прибързаност, безразсъдност, нежелание да се учите, страх от провал и самота. Благоприятни професии: изследователска или бибилиотекарска работа, научен работник, археолог, астролог, философ.
"8" Вашето число е 8 - 8 е сила и материална независимост.
Гмурнете се смело в живота на търговската дейност. Разширявайте мирогледа си, не признавайте никакви ограничения. Заемете се с практични, материални неща, с бизнес. Забравете мечтите и бляновете. Изучете законите, които управляват движението на парите. Оценете ползата от тях. Шансът ви е да се движите сред комфорт и богатство. Апелът на 8 е отправен към големите корпорации или организации. Елементът е „Земя”. Урокът на 8: да добие материално богатство и власт. Пътят, който трябва да се следва: упорит труд, организираност, здравомислеща преценка. Използвайте енергията си конструктивно за преследването на ясни цели. Бъдете амбициозни, уравновесени и самоуверени. Отрицателни черти: прекалено голяма агресивност, липса на други стойности в живота, освен материалните. Цел: постигане на успех и лидерство. Благоприятни професии: бизнесмен, финансист, банкер, борсов агент, юрист, надзирател, организатор.
"9" Вашето число е 9 - 9 означава универсалност, братство.
Трябва безгранично да обичате хората. Бъдете човеколюбиви и благодетелни. Давайте си сметка, че всеки човек е цяла вселена. Поставяйте всеки друг пред себе си. Откажете се от личните си амбиции, дори от имота си, ако чуждото благо го изисква. Привличайте всичко, но не задържайте за себе си нищо. Никъде не се установявайте за дълго, нека светът бъде вашето домашно огнище. Раздавайте щедро любов, съчувствие, стремете се да разбирате човека до вас. Шансът ви е да живеете сред емоционални, артистични, одухотворени хора. Възползвайте се да опознаете най-висшите вибрации - тези на артиста. Апелът на 9 е към многото или към всички. Урокът, който трябва да научите: да погледнете с повече широта и толерантност на света. Пътят, който трябва да следвате: да служите на другите, да се отнасяте към хората със съчувствие и разбиране, да си изградите мироглед за света и неговите проблеми, да се научите да живеете според идеалите си, да бъдете търпеливи. Не се отказвайте от начинанията си, отнасяйте се с другите така, както бихте искали те да се отнасят с вас. Отрицателни черти: тесногърдие, робуване на предразсъдъци. Цел: с помощта на собствената си широта на възгледите да напътствате другите по правия път в живота, да проповядвате всеобща любов и хармония. Благоприятни професии: учител, преподавател, лекар, държавник, дипломат, политик.
"11" Вашето число е 11 - значи откровение.
Има две числа извън цикъла на 9, които не се редуцират до едноцифрено число. Те са 11 и 22. Тези числа се наричат Господарски и не съвпадат в по-ниското си ниво с 2(1+1) и 4(2+2). Онези, които имат господарски числа в Пътя на живота, трябва да знаят, че са надарени с лидерски качества и вдъхновение, които болшинството хора не притежават. Мисията на тези две числа е служба на човечеството. Те са дадени само на многократно прераждалите се, чийто опит ги прави годни за господство и водачи. Това са числа с високо напрежение и голяма мощ. Трудни са за изпълнение в живота поради строгите си изисквания.
Култивирайте субективност. Издигнете се до полето на вдъхновението. Бъдете опора за другите, техен покровител. Създавайте нови принципи. Изучете мистицизма и го продиктувайте. Доверете се на интуицията си и на висшите сили, които ви ръководят. Нека умът ви бди, за да приеме посвещението и откровението и да го предаде на света. Не трупайте, не пестете.
Посланието на 11 е да пръска светлина. Вдъхновявайте с примера си, с истината, която ви се е открила. Живейте скромно, аскетично. Шансът е в проповядването на словото, било то духовно, откривателско или артистично. Апелът на 11 е към тези, които се нуждаят от духовно насърчаване и към артистичните идеали. Урокът, който трябва да научите: да се доверявате на интуицията си и да направлявате ума си по онези пътеки, които ще ви отведат до мъдростта. Елементът е „Вода” Пътят, който трябва да следвате: изучавайте необикновеното и загадъчното, развивайте философското отношение към живота, оставете чувствата да ви водят, търсете равновесие, бъдете оригинални, защото у вас има творчески възможности за това, смело влизайте в единоборство с противниците си, бъдете алтруисти и се научете да уважавате чуждото мнение. Отрицателни черти: критичност, раздразнителност, ексцентричност, липса на практичност, прекалена амбициозност. Цел: да разберете, че истинският смисъл на живота е да служите на другите. Благоприятни професии: учител, обществен лидер, съветник, реализация във всяка хуманитарна област.
"22" Вашето число е 22 - 22 е материализиращият господар.
Има две числа извън цикъла на 9, които не се редуцират до едноцифрено число. Те са 11 и 22. Тези числа се наричат Господарски и не съвпадат в по-ниското си ниво с 2(1+1) и 4(2+2). Онези, които имат господарски числа в Пътя на живота, трябва да знаят, че са надарени с лидерски качества и вдъхновение, които болшинството хора не притежават. Мисията на тези две числа е служба на човечеството. Те са дадени само на многократно прераждалите се, чийто опит ги прави годни за господство и водачи. Това са числа с високо напрежение и голяма мощ. Трудни са за изпълнение в живота поради строгите си изисквания.
Вселенско служене и съзидание. Употребявайте силата си в духовен и идеалистичен план. Направете полезното и практичното прекрасно и възвисяващо. Ще намерите шанса си в световни движения или в крупни търговски, филантропични, политически институции, сфери на управлението, държавничество. Вие ще успеете да въплътите в действителността мечтата си за мир, братство, любов. Апелът на 22 е отправен към масите, управниците, държавите, расите, които страдат и имат нужда от насърчаване и проглеждане. Елементът е „Въздух”. Урокът: сами да провокирате и развивате способностите си, за да постигнете успех. Пътят, който трябва да следвате: обвързвайте уменията и идеалите си с големите световни начинания, практикувайте духовно лечителство, основавайте и подкрепяйте нови движения, учете се как да преодолявате препятствията и проблемите. Отрицателни черти: лесно се отклонявате от основната си цел заради дреболии. Цел: да оглавите широкомащабно предприятие и да го накарате да заработи с успешни финансови и творчески или производствени резултати. Благоприятни професии: дипломат, правителствен представител, посредник, търговски магнат; всяка работа, която е не само съветническа, но от нея има и съществена полза.
"13" Имате и двуцифрено число 13, вие упорито се стремите към развлечения, докато всъщност трябва да се отдадете на труд и съзидание. Предупреждение - не се отпускайте, не се отдавайте на мързел, не бъдете зли. Девиз: работете в сферата на материалното.
"14" Имате и двуцифрено число 14 (наричат го още "числото на Марс" и е свързано с преражданията) за вас е трудно да се поучите от предишния си опит. Вие сте изцяло под влияние на чувствата си и затова рушите физическото си поле. Ако имате числото 14 в Пътя на живота, трябва да научите следния урок: придобийте, задръжте придобитото и накрая се освободете от него. Предупреждение: научете закона за промяната, за начините да си отвоювате свобода и за верния път да се ползвате от нея.
"16" Внимание: имате и двуцифрено число 16. То е карма за забранена любов в някой предишен живот. Ще изживеете всички възможни трагедии, ще се издигате и пропадате, ще бъдете обичани и изоставяни, ще държите нещо в ръката, а в следващия миг то ще хвръкне. Само силата на духа може да ви спаси от крах.
"19" Имате и двуцифрено число 19, това означава карма за неправилно използвана в предишен живот сила. Трябва да пожънете каквото сте посяли. Ще ви тежат товари от миналото. Ще бъдете вързани, когато ще жадувате да сте свободни. Ще платите с време, с пари, със себе си.
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775408
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930