Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2018 11:09 - Нумерология - Дневна прогноза за 22/4.05.2018/11 г.=9+11=20/2!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 380 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нумерология – Прогноза за деня на Gerry Gergova – 22/4.0 22/4.05.2018/11 г. - (22/4+5+11=9+11=20/2) “Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!”
"Някои от най прекрасните мигове в живота Ви все още не са се случили!" - Хорхе Букай -
Универсална вибрация - 22/4! Ден 22. МАТЕРИАЛНИЯТ ГОСПОДАР. Въплътете в дела идеалите си. Внесете ред и система. Изтълкувайте всички истини, които познавате, в една дума и дайте на всеки шанс да ги ползва. Намерете практично решение на сложните си проблеми. Чертайте смело големи планове, те ще се реализират. Това е денят, в който небето и земята се срещат. Дори небето да е пределът, силата на вашия дух го надвишава. Днес можете да построите въздушната кула от своя ден. ОПОЛЗОТВОРЕТЕ ГОСПОДАРСКАТА ВИБРАЦИЯ 22.
4 - Ден на обикновени дела и завършване на започнатите работи. Най-добре е да си останете вкъщи и се съсредоточите върху замислената идея, която ще трябва да осъществите. Откажете се от всякакви развлечения. Това е ден, определен за работа. Не трябва да се предприемат външни дела и да се занимавате със спекула. И в първия, и във втория случай това е просто безполезно.
Планетарна вибрация - 20/2! 2 е числото на Луната! Представлява въображението, възприемчивостта, чувствителността, майчиният образ, делът на мечтата. Луната отговаря за чувствата и емоциите, които изпитваме. Тя умее да отключва носталгичното у хората и да ги понася на крилете на спомените. Влияе и на настроенията, като в зависимост от това в коя фаза се намира, те могат да са колебливи – не е изключено да сме ту тъжни, ту весели. Освен това луната изостря инстинктите и сетивата ни. Според зодиака, тя е властелин на четвъртия дом и управлява зодия Рак.
Число на деня - 20/2! 20/2- Ден за дипломация, изчакване, търпение, смирение без активни действия! 20 (10+10) - Кармичното колело с удвоени вибрации, което се завърта в две противоположни посоки, в зависимост от личния избор. За да се сложи началото, ако има пропуснати моменти. 2- е числото на учителя и лечителя, когато Ученика- „1” е готов се появява неговия духовен Учител- „2”, ако ученика- „1” е добър, надминава своя учител- „2”. Период на просвета, усъвършенстване чрез знания или практичен опит. Чрез 20- Пробуждането на сетивата /съзнанието/ се проглежда с духовно зрение! 2- е също така число на лечителя, днес е лековит ден за духа и душата.
Ден 2. НАТРУПВАНЕ. Бъдете "попивателна", сложете под сурдинка всичко, което правите, потиснете индивидуалността си и приемете мнението на своя приятел. Съобразявайте се с ближните. Направете нещо за някого. Помирявайте хората и противоречията. Поемете своя дял от работата и кажете "благодаря". Постарайте се общуването ви с другите да е гладко и хармонично. Не бъдете водач, следвайте по-силния. Трупайте всичко възможно - информация, факти, нови познанства, които могат да ви послужат утре. Бъдете уравновесен, спокоен, доброжелателен. Изгладете недоразуменията, поискайте прошка, ако сте виновен. По-малко приказвайте, повече слушайте и мислете. Днес вие акомпанирате - не свирите мелодията, а й придавате допълнителна хармоничност. Преизпълнен сте със съчувствие, разбирате хората и се приспособявате към характера на всекиго. Приятно ви е да осигурявате добри условия на другите, не страдате нито от чувство за превъзходство, нито от отчуждение. Пълен сте с грация и ритъм. Съзнавате, че ако сте тих, внимателен и приятен, ще сполучите в това, което желаете, защото всеки ще иска да ви помогне. Бъдете чувствителен към чувствата и желанията на другите, но не допускайте вашите собствени да бъдат наранени, не се оставяйте да злоупотребяват с добрината ви. Не бъдете несигурен, истеричен, прекалено потаен, меланхоличен. ДРЪЖТЕ ЕЗИКА СИ ЗАД ЗЪБИТЕ. НЕКА УСМИВКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ВИ.
Трите страни на всяко число! ЧИСЛОТО 2 Универсални знаци. Това е първото женско число, символ на антитезата, поляритета, на противоположността, на взаимното допълване и партньорство. Знак на двойственост и промяна, защото едно може да се реализира единствено чрез две, създавайки три. Адекват на това число е Ин, извечното женското начало, числото на Тай дви (китайски символ, който представя движението на всички неща). Това е числото на пасивността и подчинението, на желанието за покой и хармония, на склонността към отстъпчивост. То включва в своята природа такива на пръв поглед несъвместими понятия като добро и зло. Две е началото на интелекта, то е възприемчивостта и съзнанието за време, място и предмет. Символ. Луната, всички видове двойки от противоположности. Знак. Успоредните линии. Личностна характеристика. Двойките са мили по природа, артистични, романтични и надарени с богато въображение. Приоритет имат качествата им в умствената пред физическата сфера. Те са изобретателни, но не и достатъчно напористи при реализирането на идеите си. Умеят да събират и усвояват. В техния код не е заложено да предвождат, а да следват, да сътрудничат и съгласуват. Някои от тях са силно интуитивни личности, а немалко притежават и окултни способности. Двойките са хора с непостоянно настроение и чувства и лесно се засягат от груби подмятания или критика. Обичат красотата и порядъка в живота. Те са добродушни и любезни, но нерядко - и стеснителни, затворени в себе си. Отрицателните двойки често страдат от депресии, но могат да бъдат и жестоки, лъжливи и коварни. Обичат да се налагат и могат да развият силно чувство за собственост по отношение на хора и предмети. Числото, две, когато е свързано със събития в бъдещето, означава необходимост от повече предпазливост, както и това, че човек трябва да се въздържа от вземане на решения. Нужно е да се изчака развоя на събитията, преди да се пристъпи към действия. В личния си живот двойките са отдадени на децата си, стремят се да създадат уют и спокойствие за своите семейства. Знаят цената на парите и затова боравят много внимателно с тях. Почти никога не прахосват. Обичат да чувстват любовта на родителите си и постоянно търсят опора в другите. Те са много лоялни и любвеобвилни и не бива да позволяват на развихреното си въображение да им дава безпочвено основание за ревност. Мразят споровете и винаги първи подават ръка за помиряване и одобряване. Ключови думи Положителни - женственост, родителство, емоционалност, възприемчивост, покорство, отзивчивост, нежност, уравновесеност. Отрицателни - коварство, жестокост, завист, уязвимост. Положително начало. Възприемчивост, дипломатичност, благост, кротост, зачитане мнението на другите, чувство за колек-тивизъм, адаптивност. Негативно начало. Колебание, безгръбначност, небрежност, отпускане, апатия,обезличаване, безразличие, недоволство,свян, прекалена чувствителнст. Разрушително начало. Лъжа, песимизъм, пакостничество, измама, лош темперамент, страх, лукавство, жестокост.
ЛИЧЕН ДЕН - 2 ДИПЛОМАЦИЯ, ПАСИВНОСТ (Личностен растеж, съвместимост, зависимост и емоционалност) Този ден предполага обществена активност, съдружие или работа с много хора. Също така на преден план излизат и личните взаимоотношения. Това е време не за действие, а за привличане. Създавайте нови контакти, учете всичко и трупайте информация. През този ден ще поникнат първите семена. Не очаквайте да видите някакви резултати. Наторете почвата и чакайте да поникнат първите кълнове през идните дни, месеци. Изчакване!
Кармично влияние! 20 – „Пробуждането” „Освен че е наричано “Пробуждането”, това съставно число е изобразявано от древните халдейци и като “Съдът”. В определен период от живота си човек с число 20 изживява мощно пробуждане, което му носи нови цели, намерения и амбиции - призовава да действате в името на някаква велика кауза или идеал. Неговите планове могат временно да се натъкнат на спънки, които да забавят осъществяването им, те обаче ще бъдат преодолени, ако той се учи да е все по-търпелив (предизвикателството на числото 20) и да вярва все повече в силата си да преобразява света наоколо. 20 носи благословията на ярките пророчески сънища, а също и способността човек да осъществява добрите от тях и да предотвратява сбъдването на лошите. Това число не е материално, ето защо не се надявайте да постигнете чрез него финансов успех. Но който е доволен от вибрацията на 20, рядко обръща внимание на материалните въпроси. За него парите не са важни - а като цяло 20 му осигурява достатъчно средства, за да задоволи най-насъщните си нужди.” - Линда Гудман - Звездни знаци -
- Gerry Gergova - GG -
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1746850
Постинги: 2093
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031