Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2018 15:22 - Нумерология - Числото 5!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 397 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЧИСЛОТО 5

Символ. Меркурий и авантюризъм.
Пет са листенцата на розата; пет са чувствата; нервната енергия и сексуалността също се определят по пет основни показатели. Пентограмата е звезда на микрокосмоса.
Числото 5 символизира риска, достигайки своя краен резултат чрез пътешествията и експеримента. В него отсъства стабилността, което, от една страна, може да доведе до неувереност, но от друга - това число е най-щастливото и най-предсказуемото.
Числото 5 символизира новото, промяната, движението, тясната връзка с природата, пътуванията. Казано с една дума - пет е символ на промяната във всички области на живота.
Хората от този тип притежават във висша степен жив и гъвкав ум. Те във всичко проявяват инициатива, във всяко нещо са способни да открият рационалното зърно, често се опитват да изпробват силите си в редки професии. Чужда им е затъпяващата рутина. Всичко в техните ръце кипи, те са стремителни, бързореагиращи, работни. Способни са не само да правят правилни из¬води, но и изразяването на мислите за тях е от особено значение. Обладани са от жаждата за знания, което ги прави критични към околните. И макар че са находчиви, нерядко изпадат в униние от някои неудачи. Тези хора са обичани и популярни в обществото, но не се отличават с особена пестеливост. Те приличат на децата по своето ненаситно любопитство към всички проявления на живота. Обаятелни са и никога не губят своята ярка индивидуалност. Намират общ език със себеподобните си, но всъщност привикват да живеят с останалите типове твърде задоволително.
5 обича перипетиите, промените, опитите и риска. То има право, защото притежава скандален шанс. Неговата авантюристична природа го предразполага към големи действия и нови идеи. Това е един революционер, който живее под знака на Юпитер и на един четиримачтов кораб. 5 няма да пропусне никаква възможност за пътуване. То се чувства навсякъде като у дома си и е надарено да учи езици. При неприятности ще предпочете винаги усложненията, дори ако са драматични, непредвидени и опасни.
Има вкус към риска. Независимо, активно и конкретно, то е рядко интелигентно и предпочита да опознае нещата чрез живота, а не от книгите. Има много приятели и може да направи много за тях. Колкото до него, не се вслушва никога в съветите им, което му струва много неприятности. Ежедневният живот не го за¬доволява - то се отегчава. Никога няма да се поколебае да промени живота си, да скъса с миналото, да поеме нова посока. Не го плаши да започне от нулата. Където и да се намира, може да разчита на своя шанс. То има шанс! Но е непредпазливо и е подложено на риска да бъде излъгано. Може да стане избухливо, променливо и безскрупулно и да се превърне в опасност за близките си. Ще има успех във всички професии, които изискват риск. Едновременно с това може да се превърне и в ловък спекулант.
Интуитивно, 5 трябва да умее да балансира със страстите си. Ще се разбира добре с 1, 3, 6 и 9. Ако вие сте свързан с 5, изгонете привичките си от вашия живот и внимавайте да не го направите спокойно, защото рискувате да го загубите. То обича да живее в известно неспокойствие.
ПЪТ 5 е стръмен, минава покрай пропасти и долове и е осеян с клопки. Не може да ви отегчи, защото е пълен с изненади. Той е също така път на шанса, на върхове и падения, на топло и студено.

image    



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753811
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031