Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2018 15:10 - Нумерология - Таблица на личните години!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 958 Коментари: 0 Гласове:
0



 ТАБЛИЦА НА ЛИЧНИТЕ ГОДИНИ

1. Индивидуализирайте своето его по всички линии. Не отстъпвайте от идеалите и целите си. Бъдете независим, следвайте своя ум, но първо се убедете, че сте прав. Вървете право напред, не допускайте хора или вещи да ви отклонят от пътя ви. Вслушвайте се във вътрешния си глас, а не във външни гласове. Осъществете замислената промяна. Прокарайте новия си план или коригирайте сегашната си линия на поведение. Пред вас има завой - промяната виси във въздуха. Това е случаят, който сте чакали 9 години. Вие сте в разцвета на силите си. Сейте, засаждайте - сега е вашето време. Мислете какво бихте искали да правите през следващите девет години. И не бъдете мързелив.

2. През тази година ще покълне семето, засято през първата. Това не е време за действие, а за привличане. Нещата сами ще станат, ако сте спокоен и възприемчив. Акумулирайте. Дръжте отворен ума си. Научете максимум нови неща. В общуването бъдете спокоен, хладен, приятен. Укрепете приятелствата си. Трупайте неща, които ще ви помогнат за постигането на целта. Ще ви се предоставят нови шансове, но изчакайте да дойдат сами. Все още няма да пожънете плодовете от миналогодишната сеитба. Наторете пръстта и изчакайте семето да поникне. Не проявявайте излишна чувствителност.

3. Година за освежаване на старите приятелства и създаване на нови. Забавлявайте се, забавлявайте и другите. Край вас царят радост и оптимизъм. Няма да сте претоварен с отговорности, затова се отдайте на удоволствия. Може да се хвърлите да вършите много неща наведнъж. По-добре завършете едно, преди да започнете друго. Радвайте се на живота, но не бъдете леконравен. Някои цветя, посети в първата година, ще покълнат. Обгръща ви ореол от светлина и красота; нека и другите ви се порадват.

4. Тази година е определена за работа. Ако сте снизходителен към себе си и си губите времето, навярно здравето ви ще пострада и забавленията няма да ви се усладят. Сега трябва да копаете, да плевите, да присаждате, ако искате почивка през следващите години. Не повтаряйте старите грешки, а ги поправете. Уточнете плановете си, подсилете слабите им места. Въведете идеален ред в работите си. Внимавайте за здравето си, ако е нужно - пазете диета. Бъдете трезв и разумен във всичко. Не стойте без работа.

5. През тази година трябва да се чувствате лек и волен като въздуха. На всяка цена заминете някъде - шансът ви е извън делничната рутина. Разчистете много от старите неща, за да отворите място за нови. Петата година е година на прогрес. Бъдете новатор в традиционната си работа. Наблегнете особено много на рекламата. Нека разнообразието не ви прави неспокоен. Използвайте го, за да научите нови неща. Не хабете енергията си, уравновесете концентрацията и експанзията. Правете много и различни неща, но такива, които ще ви донесат полза. Ако сте в задънена улица, излезте оттам.

6. През тази година отговорностите са по-големи, отколкото през петата. Не планирайте интензивен личен живот - ще ви търсят от много места, за да оправите живота на другите. Малко се ограничете и се опитайте да бъдете доволен от семейния си живот. Ще бъдете обграден с любов, приятелство и щастие, стига да успеете да ги привлечете. Бъдете изпълнителен и съвестен във всичко. Не оставяйте никоя работа незавършена. Не бъдете припрян, оставете нещата сами да си отидат по местата. Шестата година не е година на големи постижения, нещата може да са в застой, но вибрациите поддържат действието на закона. Благоприятно време за брак и всичко, свързано със семейството.

7. Духовната квачка трябва да си седи в гнездото. Неподходящо време за обществена или масова дейност. Постарайте се по-често да оставате сам, да прецените грешките от миналото и да начертаете бъдещето си. Не съжалявайте за миналото, просто го прегледайте и подредете в мислите си. В бизнеса всичко да си остане както е. Не е време за разширения и промени, а за размисъл, анализ и усъвършенстване. Добра финансова вибрация, стига парите да не са самоцел за вас. Полейте корените на онова, което си струва да се запази.

8. Тази година е силната ви година. Сега е времето да направите решителна крачка напред. Ако положите труд и усилия, именно сега и ще пожънете плодовете от вашата нива. Определяща е активността - целият свят е поле на дейността ви. Мобилизирайте всичките си сили и се разпрострете в нови сфери, планирайте, работете. Заставете нещата да дойдат в ръцете ви и да ви помагат. Но си останете справедлив във всичко. Чакат ви големи дела, имате и възможност да ги осъществите.

9. Време за плевене - в градината на дома ви, в работата, в личните отношения. Годината невинаги ще е лека, защото камъните на стари препятствия ще се появят ненадейно по пътя и ако не ги отместите, колата може да се преобърне. Изоставени преди неща ще трябва да се довършат на всяка цена. Всички сметки трябва да се разчистят без отлагане. Годината за вас ще е пълна с щастие и радост, стига да не се смятате за център на вселената. Година 9 е добра за приятелство, но не е зле да прегледате списъка на приятелите си. Намирате се в процес на зъвършване и подготовка на нов цикъл. Обърнете се към музиката, изкуството, природата. Обичайте и толерирайте всички.

11. Подобно на седмата, и тази година е вътрешна. Това е време, в което идеалите осветяват пътя ви. Време на вътрешен растеж. Година 11 проверява принципите, които са ви ръководили в работата и междучовешките отношения. Ако започнете от дъното и се уверите, че там всичко е здраво и неопетнено, вибрациите ще ви насочат към верни решения. Ако обаче не сте внимателни и не проверявате всичко, можете да изпаднете в негативно 2 и ще ви бъдат наложени ограничения. През тази година ще ви вълнуват въпроси на религията и психологията. Може да ви осени ново откровение и просветление, което да предадете и на другите.

22. Тази година ви подтиква да въплътите в реалност мечтите си. Вибрациите влияят не толкова на личността, колкото на цялото човечество. Можете да бъдете главни инициатори или актьори, но мотивацията ви е за всеобщ, а не за личен напредък ако, разбира се, искате да пожънете плодовете от влиянието на вибрациите. Именно през тази година имате шанс да направите нещо голямо за благото на света.

ПРИЛИВНИ И ОТЛИВНИ ГОДИНИ
1- прилив
2 - отлив
3 - прилив
4 - отлив
5 - прилив
6 – отлив
7 – голям отлив
8 – голям прилив
9 – и прилив, и отлив
11 – на върха на дома отлив
22 – прилив, но не личен, а за човечеството.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775732
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930