Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2018 10:25 - Нумерология - Прогноза за деня на Gerry Gergova - 08.10.2018 /11 г.=18+11=29/11/2!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 271 Коментари: 0 Гласове:
0



Facebook - Gerry Gergova
https://www.facebook.com/ggergova
https://www.facebook.com/groups/468710533525168/

Нумерология – Прогноза за деня на
Gerry Gergova – 08.10.2018/11 г. - (08+10+11=18+11=29/11/2)
“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!”
"Някои от най прекрасните мигове в живота Ви все още не са се случили!"- Хорхе Букай -
Универсална вибрация - 8! 8 - Ден на големи и важни дела, когато стремителните събития носят благоприятни резултати, когато важните и сериозни решения завършват бързо и леко, финансовите сделки и капиталовложения носят голяма печалба, когато мащабната цел налага обединяване на малките организации в тръстове, концерни, асоциации и федерации.
Планетарна вибрация - 29/11/2! 2 - Представлява въображението, възприемчивостта, чувствителността, майчиният образ, делът на мечтата. Луната отговаря за чувствата и емоциите, които изпитваме. Тя умее да отключва носталгичното у хората и да ги понася на крилете на спомените. Влияе и на настроенията, като в зависимост от това в коя фаза се намира, те могат да са колебливи – не е изключено да сме ту тъжни, ту весели. Освен това луната изостря инстинктите и сетивата ни. Според зодиака, тя е властелин на четвъртия дом и управлява зодия Рак.
Число на деня - 29/11/2! 29/11/2- Ден за дипломация, изчакване, търпение, смирение без активни действия! 2- е числото на учителя и лечителя, когато Ученика- „1” е готов се появява неговия духовен Учител- „2”, ако ученика- „1” е добър, надминава своя учител- „2”. Период на просвета, усъвършенстване чрез знания или практичен опит. 2- е също така число на лечителя, днес е лековит ден за духа и душата.
Ден 2. НАТРУПВАНЕ. Бъдете "попивателна", сложете под сурдинка всичко, което правите, потиснете индивидуалността си и приемете мнението на своя приятел. Съобразявайте се с ближните. Направете нещо за някого. Помирявайте хората и противоречията. Поемете своя дял от работата и кажете "благодаря". Постарайте се общуването ви с другите да е гладко и хармонично. Не бъдете водач, следвайте по-силния. Трупайте всичко възможно - информация, факти, нови познанства, които могат да ви послужат утре. Бъдете уравновесен, спокоен, доброжелателен. Изгладете недоразуменията, поискайте прошка, ако сте виновен. По-малко приказвайте, повече слушайте и мислете. Днес вие акомпанирате - не свирите мелодията, а й придавате допълнителна хармоничност. Преизпълнен сте със съчувствие, разбирате хората и се приспособявате към характера на всекиго. Приятно ви е да осигурявате добри условия на другите, не страдате нито от чувство за превъзходство, нито от отчуждение. Пълен сте с грация и ритъм. Съзнавате, че ако сте тих, внимателен и приятен, ще сполучите в това, което желаете, защото всеки ще иска да ви помогне. Бъдете чувствителен към чувствата и желанията на другите, но не допускайте вашите собствени да бъдат наранени, не се оставяйте да злоупотребяват с добрината ви. Не бъдете несигурен, истеричен, прекалено потаен, меланхоличен. ДРЪЖТЕ ЕЗИКА СИ ЗАД ЗЪБИТЕ. НЕКА УСМИВКАТА НЕ СЛИЗА ОТ ЛИЦЕТО ВИ.
Трите страни на всяко число! ЧИСЛОТО 2 Универсални знаци. Това е първото женско число, символ на антитезата, поляритета, на противоположността, на взаимното допълване и партньорство. Знак на двойственост и промяна, защото едно може да се реализира единствено чрез две, създавайки три. Адекват на това число е Ин, извечното женското начало, числото на Тай дви (китайски символ, който представя движението на всички неща). Това е числото на пасивността и подчинението, на желанието за покой и хармония, на склонността към отстъпчивост. То включва в своята природа такива на пръв поглед несъвместими понятия като добро и зло. Две е началото на интелекта, то е възприемчивостта и съзнанието за време, място и предмет. Символ. Луната, всички видове двойки от противоположности. Знак. Успоредните линии. Личностна характеристика. Двойките са мили по природа, артистични, романтични и надарени с богато въображение. Приоритет имат качествата им в умствената пред физическата сфера. Те са изобретателни, но не и достатъчно напористи при реализирането на идеите си. Умеят да събират и усвояват. В техния код не е заложено да предвождат, а да следват, да сътрудничат и съгласуват. Някои от тях са силно интуитивни личности, а немалко притежават и окултни способности. Двойките са хора с непостоянно настроение и чувства и лесно се засягат от груби подмятания или критика. Обичат красотата и порядъка в живота. Те са добродушни и любезни, но нерядко - и стеснителни, затворени в себе си. Отрицателните двойки често страдат от депресии, но могат да бъдат и жестоки, лъжливи и коварни. Обичат да се налагат и могат да развият силно чувство за собственост по отношение на хора и предмети. Числото, две, когато е свързано със събития в бъдещето, означава необходимост от повече предпазливост, както и това, че човек трябва да се въздържа от вземане на решения. Нужно е да се изчака развоя на събитията, преди да се пристъпи към действия. В личния си живот двойките са отдадени на децата си, стремят се да създадат уют и спокойствие за своите семейства. Знаят цената на парите и затова боравят много внимателно с тях. Почти никога не прахосват. Обичат да чувстват любовта на родителите си и постоянно търсят опора в другите. Те са много лоялни и любвеобвилни и не бива да позволяват на развихреното си въображение да им дава безпочвено основание за ревност. Мразят споровете и винаги първи подават ръка за помиряване и одобряване. Ключови думи Положителни - женственост, родителство, емоционалност, възприемчивост, покорство, отзивчивост, нежност, уравновесеност. Отрицателни - коварство, жестокост, завист, уязвимост. Положително начало. Възприемчивост, дипломатичност, благост, кротост, зачитане мнението на другите, чувство за колек-тивизъм, адаптивност. Негативно начало. Колебание, безгръбначност, небрежност, отпускане, апатия, обезличаване, безразличие, недоволство, свян, прекалена чувствителнст. Разрушително начало. Лъжа, песимизъм, пакостничество, измама, лош темперамент, страх, лукавство, жестокост.
ЛИЧЕН ДЕН - 2 ДИПЛОМАЦИЯ, ПАСИВНОСТ (Личностен растеж, съвместимост, зависимост и емоционалност) Този ден предполага обществена активност, съдружие или работа с много хора. Също така на преден план излизат и личните взаимоотношения. Това е време не за действие, а за привличане. Създавайте нови контакти, учете всичко и трупайте информация. През този ден ще поникнат първите семена. Не очаквайте да видите някакви резултати. Наторете почвата и чакайте да поникнат първите кълнове през идните дни, месеци. Изчакване!
Кармично влияние! 29 - "Избавление след тежки изпитания"
29 е може би числото с най-тежка карма. То ви подлага на проверка за духовна сила, на премеждия и мъки, сходни със страданията на Йов от Стария завет. Животът на хората с число 29 е изпълнен с несигурност, предателства и измама от страна на другите, с приятели, на които не може да се разчита, с внезапно появили се опасности, а също с много мъки и тревоги, причинени от представителите на противоположния пол. Това число отправя сериозни предупреждения и за личния, и за професионалния живот. Ако 29 е съставно ключово число на вашето име, повече от очевидно е, че трябва да го смените, за да се отървете от тази тежка вибрация. Ако ли пък 29 е число на раждането ви, т. е. няма как да го избегнете, трябва съзнателно да положите усилия да притъпите и в крайна сметка да неутрализирате и заличите това кармично бреме. В конкретния случай с вибрацията на 29 (а тя носи със себе си и вторичната вибрация на 11, която също не е зле да прочетете, за да облекчите кармичното си бреме) не забравяйте, че ако развиете у себе си безпрекословна вяра в добротата и в собствените си сили… и непоклатим оптимизъм… те ще ви подействат като чудодеен цяр за проблемите, създавани от числото 29. - Линда Гудман - Звездни знаци -
- Gerry Gergova - GG -
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775156
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930