Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2018 13:13 - Нумерология - Дневна прогноза на Gerry Gergova - 07.12.2018/11=19+11=30/3!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 145 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.12.2018 11:05


Facebook Gerry Gergova

https://www.facebook.com/ggergova

https://www.facebook.com/groups/468710533525168/

Нумерология – Прогноза за деня на
Gerry Gergova – 07.12.2018/11 г. - (7+12+11=19+11=30/3)
“Числата имат своя код, своя емоционален смисъл и символика. Числата носят своята Планетарна енергия и сила да променят, да утешават, да насочват, да преобръщат нещата от живота. Те ни дават друга гледна точка!”
„Надеждата вижда невидимото, усеща неосезаемото и постига непостижимото.” - Анди Андрюс -
Универсална вибрация - 7! 7 - Денят е благоприятен за размишления наука и интелектуални занимания, научно-изследователска работа и нови открития, а също за всички видове и жанрове изкуства. Добре е да се извършват започнатите дела, да се изслушват съвети и препоръки. Присъщата му тайнственост може да способства за осъществяването на предчувствия, свързани с важни дела или събития. Нерядко той става щастлив ден.
Планетарна вибрация - 30/3! 3 - Представлява способността за организация и приобщаване, отношенията с авторитета, идеализма, всякакъв вид крайности. Юпитер действа изцяло в полза търговците. Планетата влияе на паричните постъпления, икономическия растеж и просперитета. Тя отговаря за късмета и успехите на хората във финансов план, освен това подпомага пътуванията в чужбина със служебна цел. Астролозите твърдят, че Юпитер управлява зодия Стрелец.
Число на деня - 30/3! 30/3- Ден за поставяне на целите и посоките, които следва да се развиват. Изяви, галантност, обществена активност, добре прекарано време. Поемане по нов неутъпкан път, с утвърдена ангажираност, интелектуално, артистично и творческо развитие. Плановете ще се реализират напред във времето. 3- справедливостта, избор на целта, първите кълнове.
Ден 3. ИЗРАЗ. Раздайте част от светлината, която ви залива и вибрира във вас. Започнете деня с песен, забравете тревогите, приемете всичко такова, каквота е, и го облъснете със спокойствие и радост. Не правете дългосрочни планове, извлечете каквото можете от деня, благословете първите трима срещнати през този ден, превърнете работата в игра. Посетете приятелите си, забавлявайте ги. Тичайте, вместо да вървите. Възползвайте се от чувството си за хумор. Пръскайте радост и ентусиазъм. Пометете всички препятствия по пътя си. Надсмейте се над провала и почнете смело от нулата. Облечете най-хубавите си дрехи и излезте навън. Покажете на всички какво преимущество е да бъдеш красив. Ако не раздадете от натрупаните предния ден богатства и хармонични вибрации, можете просто да се пръснете. Вие обичате света и разбирате защо толкова много е казано или написано за "радостта от живота". Ако ви нанесат удар, веднага ще се съвземете. През този ден ръчният труд не ви влече. Ако сте артист, ще сте на върха и ще пожънете аплодисменти. Независим сте, не се нуждаете от нищо повече от това, което имате. Не ви е страх от нищо и от никого. Наясно сте, че светът е в ръцете на психопати. Оставете им го. Вие съзнавате, че тревогите, нетолерант-ността и страхът от бъдещето само пилеят силите ви. НЕКА СВЕТИ СВЕТЛИНАТА ВИ!
Трите страни на всяко число! ЧИСЛОТО 3 Универсални значения. Число на времето и съдбата - минало, сегашно, бъдеще. Число на семейството - баща, майка, дете. Под знака на това число са раждането, живота и смъртта, небето, земята и адът, всички троици. То е символ на сътворението и размножаването, представляващи както духовната, така и физическата съзидателна сила. То е отговорът на конфликта между единицата (мъжкото начало) и двойката (женското начало). Символ. Венера, Деметра, Жулиета. Знак. Триъгълникът. Личностна характеристика. Тройките са хора амбициозни, мразят подчинението и винаги гледат да бъдат поне на една крачка пред останалите. Изпитват силно желание да се издигнат и обикновено го постигат, защото са проницателни, с оригинално мислене, наблюдателни и трудоспособни. Готови са да изпълняват заповеди, въпреки че това съвсем не им е по вкуса, а когато се случи сами да дават заповеди, обикновено го правят с диктаторски тон. Те са хора с изключителен късмет и дори се оказва, че сполетелите ги нещастия в крайна сметка работят в тяхна полза. Това са хора всестранно надарени, умни и саркастични. Тези качества им помагат да надхитрят по-бавномислещите и мудни хора. Отрицателните тройки са прекалено прями и откровени и лесно се гневят, ако решат, че някой ги използва. Не са им чужди лицемерието, лентяйството и лекомислието. Свързано със събития в бъдещето, числото три обещава късмет и "зелена улица" за всякакви начинания. В личния живот тройките не са нито ревниви, нито деспотични. Те са щедри, импулсивни, сърдечни и предани. Освен това са изключително добри събеседници, остроумни, забавни и с чувство за хумор. Решила веднъж, че дадени отношения са изчерпани, тройката (била тя мъж или жена), ги прекратява в същата секунда, без излишен сантимент. Три винаги се е смятало за възвишено число и това ясно личи от гръцката дума "трисмегистос", което значи "трижди велики", или иначе казано, изключително велик. За питагорейците три е число на превъзходството, защото то има не само начало, но така също и среда и край. Магиите и заклинанията обикновено се повтарят три пъти и всички приказки са пълни с примери за числото три под формата на желания, гатанки и отгатвания, а в митологията Нептун носи тризъбец. Делфийската пророчица също седяла върху тринога и произнасяла в екстаз несвързани думи сред упойващите пари, лъхащи от пукнатината в земята. Ключови думи Положителни - всестранна надареност, артистичност, остроумие, жизненост, късмет, находчивост, общителност, сърдечност. Отрицателни - леконравие, прахосничество, лентяйство, под-лизурство. Положително начало. Артистичност, въображение, талант, вдъхновение, добър вкус, благост, приятелство, радост в живота, оптимизъм. Негативно начало. Суета, дребнавост, критикарство, оплакване, глупава гордост, екстравагантност. Разрушително начало. Нетолерантност, гняв, лицемерие, ревност, прахосничество.
ЛИЧЕН ДЕН - 3 - СВОБОДА, РАЗШИРЯВАНЕ, АВАНТЮРИ (Лична изява, приятелства, забавления)
Ден за култивиране на стари приятелства и създаване на нови. Планирайте забавления и приемайте покани. Няма да сте претоварвани с отговорности и можете спокойно да отделяте време за удоволствия. Може да имате тенденция за разпиляване на енергията ви и да предприемете много неща наведнъж, така че внимавайте да завършите поне едно нещо преди да започнете друго. Бъдете радостни, но не се поддавайте на леконравие. Можете да се държите здраво за една цел. В този ден ще поникнат първите кълнове, засети неотдавна.
Кармично влияние! 30 - "Самотникът - размисъл"
"Това е число на размисъла и на духовното превъзходство над другите. Но то принадлежи изцяло на духовното и хората, представлявани от него, често се отказват от всичко материално не защото са принудени, а защото искат. И така, съставното число 30 не е нито нещастно, нито щастливо - може да бъде и едното, и другото в зависимост само и единствено от желанието на човека или целостта, която представлява. Вибрацията на 30 може да бъде много мощна, но обикновено е неутрална и е направлявана от волята на човека. Ако 30 е число на името ви или сте родени на тази дата, смятате малцина за свои приятели. По принцип сте мълчаливи и предпочитате да се усамотите с мислите си. Светските сбирки и многолюдните прояви не са ваша стихия. Не отричате щастието или успеха, но изпитвате удовлетворение по-често далеч от хаоса на тълпата, така че да използвате умственото си превъзходство, за да разработите нещо стойностно за света… да изложите върху хартия идеите си, които биха могли да го преобразят… или да запазите и развиете дарбите си, например артистичния си талант. Числото 30 предвещава живот в самота, който обаче често носи удовлетворение." - Линда Гудман - Звездни знаци -
- h { "anchorKey": "d9r87", "anchorOffset": 28, "focusKey": "d9r87", "focusOffset": 28, "isBackward": false, "hasFocus": true } }" decoratedtext="Gerry Gergova" start="3" end="16" blockkey="f8vlc" entitykey="2" offsetkey="f8vlc-1-0" data-offset-key="f8vlc-1-0" class="_247o" spellcheck="false" style="background-color: rgb(220, 230, 248); font-family: inherit;">Gerry Gergova - GG -
 Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 618145
Постинги: 687
Коментари: 6
Гласове: 74
Календар
«  Август, 2019  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031