Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2019 12:10 - Нумерология - Съдба и късмет според датата на раждане - 11!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 369 Коментари: 0 Гласове:
0



 СЪДБА И КЪСМЕТ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ

РОДЕНИТЕ НА 11-ТИ

11 януари.
На този ден се раждат потайни, уязвими, нерешителни хора. Те са емоционални, нервни, постоянно се притесняват за нещо, винаги бързат и са заети са с нещо. Не знаят как да се отпуснат и да почиват. Тези хора са склонни към нервни сривове и ако не водят подреден начин на живот, съчетавайки работа с почивка, може да се появят здравословни проблеми. Ще постигнат всичко в живота със собствените си усилия, не трябва да се надяват на помощ. Тези хора имат сложна карма, която могат да отработят чрез смирение и добро отношение към света.

11 февруари.
На този ден се раждат амбициозни, раздразнителни и горещи хора. Те са решителни, неспокойни, постоянно в движение. Решенията ги вземат бързо, което води до погрешни действия и създава проблеми, понякога сложни. Те са сурови в своите преценки, техните изявления често обиждат околните, създават трудности в общуването. Тяхната непредвидимост може да накара много хора да се отвърнат от тях. Трябва да се научат да контролират емоциите си и да изграждат взаимоотношения с хората. Ако успеят да променят характера си, да станат по-спокойни и тактични, ще си създадат прекрасни условия за живот.

11 март.
На този ден хората се раждат с разнообразни способности. Вселената щедро ги е дарила с таланти. Те не трябва да разпръскват енергията и силата напразно. След като изберат това, което им харесва, трябва да насочат способностите си към собственото си благополучие, към това да творят добро и да носят щедрост на света. Следвайки пътя на доброто, тези хора ще могат да постигнат успех в живота и да бъдат щастливи.

11 април.
На този ден хората се раждат хора с противоречиви нрави. Те са надарени с творческо въображение. Ако се занимават с творчески дейности, ще постигнат успех и признание благодарение на постоянството си. Но са склонни да попадат в депресивни състояния, тогава са обект на мързел и им се струва, че всички са против тях. Имат богато въображение, но от тях зависи в каква посока ще го използват. Ако се посветят на творчеството, ще постигнат слава и успех, а ако използват способностите си, за да тъкат интриги, ще си създадат много врагове.

11 май.
За хората, родени на този ден, са отворени всички врати към успеха. Те лесно ще преминат през живота, но не трябва да забравят, че на тези на които е било дадено много, много ще бъде поискано в дългосрочен план. Имат творчески способности, решителни и упорити са, винаги имат собствено мнение. Те трябва да избягват ранния брак. Създавайки семейство в по-зряла възраст, ще бъдат щастливи и обичани. По паричните въпроси имат късмет.

11 юни.
Целенасочените хора се раждат на този ден, те са дипломатични, имат чар, отлични разказвачи са. Решителни са, преодоляват препятствията без паника и истерия, като същевременно поддържат спокойствие и предпазливост във всяка ситуация. Обикновено са късметлии в живота, техните желания се изпълняват, мечтите им се сбъдват.

11 юли.
На този ден се раждат потайни хора, те са особено предпазливи във всичко. Старание, търпение, рационализъм - това са основните характеристики на тяхната природа. Вибрациите на този ден са такива, че подсилват основните черти на характера. От човека зависи как ще се развива животът му в зрелите му години. Ако, след като отработи кармичните си дългове, извлече поуки от грешките си, ще постигне благополучие. Животът на родените в този ден, ще бъде труден в младостта, събитията и условията на живот зависят от кармичните дългове, но ще може да изгради по-нататъшния си живот сам; неговите условия на живот ще зависят от отношението му към себе си и към света около него. Трудолюбието, способността да прощава ще му помогнат да намери щастие.

11 август.
На този ден се раждат хора, на които са отворени към всички врати към успеха, ще им бъде лесно и забавно да преминат през живота. Тези хора са креативни, решителни, упорити, винаги имат собствено мнение. Трябва да избягват ранните бракове, защото такива бракове са обречени на развод. Създавайки семейство в по-зряла възраст, ще бъдат щастливи и обичани. Действайки целенасочено, твърдо, могат да постигнат висока позиция, да бъдат щастливи и успешни. Но те не трябва да забравят това, че на когото е дадено много, от него ще бъде поискано много.

11 септември.
На този ден се раждат конфликтни хора, честолюбиви и в същото време неуверени. Те са склонни към преместване и промяна на местоработата и това понякога им пречи. Често са увлечени от нещо, но го захвърлят, без да са го довели до край и започват нещо ново. Ако се научат да контролират своя нрав, станат по-целенасочени и постоянни, ще успеят. Родените днес могат да се изразят в областта на литературата, театъра и научната работа.

11 октомври.
На този ден се раждат любимците на съдбата. Те лесно преминават през живота, късмет и успех ги съпровождат навсякъде. Всичко, което предприемат, е изпълнено с енергията на късмета и просперитета. Те могат да се докажат във всяка област, обграждат се с комфорт и уют. Но не трябва да правят зло, трябва да помнят за милостта и да се отнасят добре с хората, като си спомнят, че дължат успеха си на другите.

11 ноември.
На този ден се раждат хора, които отработват кармични дългове. Животът им ще е изпълнен с тежки изпитания, предателства, преследвания. Само чрез осъзнаване на грешките, чрез промяна на себе си, чрез покаяние, ще могат да променят условията в живота си. Трябва да разберат, че само когато вършат добро, прощават, показват милост могат да променят съдбата си. Ако не поемат по пътя на доброто и еволюцията, животът им ще бъде суров и безрадостен.

11 декември.
Силни хора се раждат на този ден. От раждането си притежават мощна жизнена енергия, имат силна воля, надарени са с организационни умения. Техният характер е весел, излъчват енергията на добрата воля, радост. Покрай тях е топло, безопасно и уютно. Те достигат висоти във всяка област; всички техни дела са успешни. В паричните дела са щастливи.

Източник: http://ru.astrologyk.com/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1781180
Постинги: 2129
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930