Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2019 16:38 - Нумерология - Карма, кармични партньори, кармичен брак!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 378 Коментари: 0 Гласове:
0



 КАРМА. КАРМИЧНИ ПАРТНЬОРИ КАРМИЧЕН БРАК Бракът с кармична предопределеност неминуемо съществува, защото не само той, а дори всяко наше мимолетно запознанство е неслучайно и изначално преплетено със съдбата на душата. Огледайте се и ще забележите знаците, които доказват твърдението за брачната карма. Кои са различните срещи на душите в света на хората, които стават кармични партньори? Душата-пламък – това е една душа, която се е разделила на две. Душата–пламък се разделя на две части, които слизат в човешки облик като мъж и жена. Те рядко успяват да се намерят, но ако го направят, тогава се сливат и се получава абсолютната хармония и завършеност на съществуването им.

Сродните души – те са малко по-различен вид кармични партньори. С тях се срещаме сравнително по-често. Когато срещнем сродна душа, имаме чувството, че с този човек се разбираме без думи. Те усещат нашите мисли, желания, притеснения и неизречени мисли. Това е така, защото сродната душа е същата като нас, дошла сред хората, за да научи същите кармични уроци като нас и е на същото ниво на развитие като нашето. Но лошото при такива срещи-връзки е, че е много вероятно, въпреки хармонията и обичта, съвсем внезапно да се разделят. Причината е, че срещайки се ние научаваме необходимите уроци и започваме да търсим друга посока за научаване на нови уроци. Кармични партньори – това е третата група души. С тях сме предопределени да станем близки и да изградим семейство. С тези души, няма да срещнем хармонията и завършеността на една връзка, защото тяхната мисия в нашия живот е различна. Тези души са предопределени да бъдат нашите учители по търпение, издръжливост, воля, смирение, себеотрицание и покорство. Животът с тях няма да бъде лесен. Брачният живот на такива души е нестабилен. Желанието да се обвържем с такъв човек е нашата нужда от сблъсък с противоположностите, защото ние интуитивно търсим някого, който се различава много от нас, за да научим по-бързо още един от неизчерпаемите душевни уроци. Каквито и хора да срещаме в живота си, връзките ни с тях трябва да ни направят по-събудени и изпълнени с чувство на прозрение. Никога не трябва да го забравяме, трябва да бъдем добронамерени и да устоим на желанието за отмъщение, ако бракът ни се разпадне по вина на партньора. ИЗПЛАЩАНЕ НА КАРМИЧЕН ДЪЛГ Всеки човек се появява на този свят с натрупан кармичен дълг. Страданията и проблемите на хората в този живот са неизбежно следствие от грешки, допускани в предишни прераждания. Съществува и понятието моментална карма – това е бързо възмездие за извършена злина, която човек е направил в този живот. Всеки човек изплаща кармичния си дълг, но в същото време допуска и нови грешки, за който ще трябва да плаща по време на следващото си прераждане. Като цяло душата помни голяма част от това, което й се е случило в предишните животи, но тя самата потиска тези спомени, защото ще и пречат да продължи да се усъвършенства. След като се прероди достатъчно пъти и плати дълговете си докрай, душата вече не се преражда.
Живот, в който помагате на хората и не им причинявате нарочно злини, ще ви помогне да изкупите греховете от предишния си живот. Ако в този живот не можете да срещнете подходящ за вас човек, напълно възможно е в предишен живот да сте направили голяма грешка в отношенията си с любими хора. Не погасите ли кармичния си дълг в този живот, в следващия ще се натрупат и грешките ви от този живот, които няма как да не допуснете. Дори най-малките провинения спрямо останалите се натрупват на кармичната ви сметка и в следващия си живот ще трябва да изплащате много повече. Всяко прераждане на душата има за цел да премине тя през уроци, които трябва да усвои, през пречки, които трябва да я направят по-съвършена. Опитайте се да бъдете добри с хората, не правете интриги и не се отдавайте на клюки и ще видите как животът ви ще потръгне в положителна посока. Не вредете на хората около вас, само защото можете да го направите, и не бъдете отмъстителни, научете се да прощавате.  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775957
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930