Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2019 16:32 - Нумерология - Питаговата матрица/квадрат - част 2!
Автор: gmartines Категория: Новини   
Прочетен: 281 Коментари: 0 Гласове:
0



Идеалните числа - 444, 555 и 666

Стойността на 444 е абсолютната Хармония, за която човек може само да мечтае. И между другото, не само може, но трябва!
Да, никой не е в състояние да постигне абсолютна хармония. Силата на числото 444 обаче е такава, че дори само като разсъждава и мечтае за това, човек е в състояние да хармонизира живота си .
Какво означава „хармонизиране“? Това означава да приведете света около себе си в съответствие с вашия вътрешен свят. И не разрушавайте в живота си това, което не ви подхожда, а изградете това, което ви подхожда.
Основното значение на числото 444 е абсолютното съответствие на нашия природен свят с духовния. Изобщо нищо, слава Богу, не зависи от нашите желания, способности и характери. Ако Всемогъщият за един миг разреши на хората да влияят на хармонията на Вселената, дори един мъничък нещастен астероид няма да остане от нея.

Значението на числото 555 в превод от езика на числата е най-високото, Божествено творение. Това е най-мощното, експлозивно енергийно ниво, на което Бог е създал Световния ред, отделяйки го от първоначалния Хаос. И така, са се появили небето, земята и всяко същество, и вие и аз, за което неведнъж Той вероятно е съжалявал))
Енергията на числото 555 култивира всичко напълно ново, тоест без да се взема предвид предишен опит.
Числото 555, както никое друго число в нумерологията, покровителства „авторското право“ на хората, които създават, измислят нещо СОБСТВЕНО, специално, почти или напълно неосновано на опита на предишните поколения.
Не трябва обаче да забравяме, че напълно новите, революционни идеи идват при нас от Бога. А изобретателите са просто инструмент в Неговите ръце. Задачата на инструмента е една - да не се счупи, когато се противопоставя на опита, натрупан от човечеството ...
Числото 555 уважава авторското право на изобретенията (въпреки факта, че оригиналният автор е един - Бог). Дори да ви откраднат идея, в духовния свят тя е записана на ваше име. И следователно благословени в избраната от вас област ще бъдете точно вие! Това обаче не ви гарантира материално богатство, но гарантира духовно ...

Стойността на 666 е най-големият разцвет на Страстта, пикът на развитие на значението на числото 6. Значението на 6 е страст към парите, към вещите, към властта, към жените и мъжете, към събирането на марки, коли, оръжие - към всичко, което кара хората да треперят от нетърпение , жертвайки себе си и другите.
Човешкото ниво на страст е на номер 6 , само от време на време, в периоди с най-голяма интензивност, достигайки до число 66. Число 66 е страст не заради лична изгода, а заради самата страст. До всепоглъщащата същност на числото 666 човешката страст не достига.
Числото 666 е Божествена страст! Това е причината за божественото оплождане на Вселената, в резултат на което възникват невидимите ембриони на новите светове. Вселената, подобно на хората, има периоди на зачеване, бременност и раждане.
Числото 666 се счита за греховно, защото човешкото съзнание не е в състояние правилно да разбере интимния процес на божественото зачеване и е принудено да прибягва до банални аналогии с плътски удоволствия, суета и лакомия.
Числото 666 в Библията се нарича числото на звяра, а „звярът“ олицетворява цялата гама не само човешки, но и универсални страсти. Когато видим човек, който е в плен на собствените си страсти, ние казваме за него: „животно“ и дори не осъзнаваме напълно доколко сме прави.
Страстта е красива, ако я притежавате. Но ако страстта ви притежава, това е отвратително и става въплъщение на дявола. Само по себе си бунта на страсти у човек не е грях. Грехота е да бъдем роби на страстите си, когато загубим волята си ... Именно това робство изхвърля най-доброто, което е в нас.
Числото 666 е пожар, който може да унищожи цели градове и народи. Но един и същ огън създава различни форми на живот във Вселената.

Информацията е от книгата „Духовна нумерология. Езикът на числата. " на Йосиф Лазарев



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775209
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930