Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2015 11:59 - Часът на раждане разкрива тайната на Вашата съдба!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 2168 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ЧАСЪТ НА РАЖДАНЕ РАЗКРИВА ТАЙНАТА НА ВАШАТА СЪДБА

Хора, родени в един и същи ден, но в различен час, може съществено да се различават един от друг по характер и начин на поведение. Защо е така? Във Вселената всичко е в постоянно движение и звездната картина се променя. В зависимост от това коя планета има доминиращо влияние в следващите два часа, се определя и характерът на човека. Ако знаете в колко часа сте родени, можете да отворите нова страница в опознаването на самите себе си и да разберете коя е вашата планета-“кръстник”.

КРАТКО ТЪЛКУВАНЕ

От 24:00 до 2:00 часа се раждат най-любознателните и любопитни хора.

От 2:00 до 4:00 часа – изключителн работливи хора, които никога не пропускат изгодата

От 4:00 до 6:00 часа – личности с “пионерски” наклонности, винаги прями, крайно праволинейни и авангардни

От 6:00 до 8:00 часа се раждат хора-мечтатели с нежна душевност, увличат се по мистиката

От 8:00 до 10:00 – хуманисти и много обаятелни

От 10:00 до 12:00 – кариеристи и честолюбиви

От 12:00 до 14:00 се раждат любители на риска, авантюристи, хора, които взимат спонтанни решения и се впускат в приключение, без много да му мислят

От 14:00 до 16:00 – тези личности са истински пристрастени към трудностите

От 16:00 до 18:00 – добряци, миротворци

От 18:00 до 20:00 идват на бял свят силните духом

От 20:00 до 22:00 – звездни личности, на които категорично не им подхождат скромните роли в живота

От 22:00 до 24:00 часа – философи с хармоничен вътрешен мир, понякога имат духовни реакции

ПОДРОБНО ТЪЛКУВАНЕ

Родените в периода от 24:00 до 2:00 часа са управлявани от Меркурий. Те са вечно гладни за информация. В учението и кариерата това качество е изключително полезно, но в личния живот не винаги е така. Не е много приятно постоянно да следиш любимия и да искаш да знаеш всичко, което прави. Информираността, активността и чувството за хумор позволяват на тези хора винаги да бъдат в центъра на вниманието. Вниманието, което им се обръща ги активизира още повече. Хората родени в този период обикновено изглеждат по-млади отколкото са в действителност.

Родените в периода от 2:00 до 4:00 часа са под влиянието на Венера. Можем да ги наречем пчелички-работливки. Ако им бъде обещано възнаграждение, тези хора ще обърнат света, но ще изпълнят поръчаната им работа. С харченето на пари те нямат проблем. Благосъстоянието е тяхната основна цел в живота. Тези личности никога не изпускат своя шанс. Имат много силно развито чувство за собственост.

Родените в периода от 4:00 до 6:00 часа са подвластни на Марс и това обяснява лидерското в тях. Те задължително трябва да ръководят. Ако по някаква причина те не получат в живота ръководен пост, то техният лидерски стремеж да командват може да придобие войнствена форма. По-умните от тяхното обкръжение отдавна са разбрали, че най-безопасно е “децата” на Марс да бъдат свободни. Упреците към родените в тази часова зона, че са излишно праволинейни, са напълно справедливи. Те действително нерядко се хвърлят с рогата напред, за да постигнат конкретна цел. Затова пък не са горделиви и никога не лъжат

Родените в периода от 6:00 до 8:00 часа са ръководени от Нептун, което ги прави прикрити. Те са с изключително нежни и раними души, а самотността е най-честото им състояние. Тези хора смятат, че животът е груб и нечестен. Оставайки насаме със себе си, те се опитват да се спасят от враждебната външна среда. “Децата” на Нептун имат много силна интуиция и ако я развият, могат да постигнат много в предсказването на бъдещето и проникването в миналото. Готови са да жертват себе си за велики цели, но тази жертвоготовност често им вреди.

Родените в периода от 8:00 до 10:00 часа се управляват от Уран и са надарени с необикновено обаяние. Заради този чар много хора им доверяват най-съкровените си тайни. Тези личности не се отличават с нищо от масата. Характерните им черти са човечност, хуманизъм, отсъствие на предразсъдъци. Те са покровители на слабите и беззащитните.

Родените в периода от 10:00 до 12:00 часа са под влиянието на Сатурн. Те са изключително честолюбиви. Имат желязна дисциплина и твърди принципи. Никога не постъпват спонтанно и никога не показват, че нещо ги тревожи. Биха могли да постигнат големи успехи в политиката. Те старателно прикриват волевите си черти и ако някой се опита да им препречи пътя, стават неконтролируеми и го отстраняват веднага.

Родените в периода от 12:00 до 14:00 часа са рожби на Юпитер. Те не могат да живеят без нови впечатления, които са им необходими както въздухът. Обичат новите запознанства и честите смени на партньорите. Най-голямата им мечта е да се омъжат/оженят за чужденец. По природа са динамични и се носят по вълната на живота относително леко. Липсва им самодисциплина. Нетърпеливи са и не обичат да бъдат поставяни в рамки.

Родените в периода от 14:00 до 16:00 часа са подвластни на Плутон. Отличават се с неуморимост и невероятна издръжливост. Никога не се предават, даже напротив – негативните емоции и събития само ги закаляват и ги правят по-силни. Да летят и падат от високо за тях е нормално състояние, стига да не се превърне в спортна игра. Тези силни, волеви и страстни хора си поставят само реални цели и ги постигат.

Родените в периода от 16:00 до 18:00 часа се покровителстват от Венера – планетата на любовта и брака. Те търсят своята “единствена и неповторима” половинка, с която да се съединят завинаги в законен брак. Иначе казано, те се задомяват рано или ... остават самотни цял живот. Постоянната нужда от любов нерядко прераства в страх, че няма да открият своя спътник в живота. Родените в тази часова зона са надарени с тактичност и умение да общуват.

Родените в периода от 18:00 до 20:00 часа са “деца” на Меркурий. Имат необикновено твърд, устойчив характер. Много често им се налага да преодоляват неизбежни и безнадеждни ситуации, но те винаги намират изход от задънената улица. Никога не се отчайват, запазват присъствие на духа, дори когато им се иска да се оставят на случая. Не може да не отбележим обаче, че са хора на крайностите и могат да стигнат до фанатизъм, независимо дали в религиозен план или към децата си. Не се интересуват много от проблемите интересите на другите.

Родените в периода от 20:00 до 22:00 часа са романтични натури, подвластни на Слънцето. Не могат да живеят без да флиртуват. Любовните приключения са целта на живота им. Не обичат да се трудят, а предпочитат да живеят луксозно и да се отдадат на удоволствията. Желанието да сияят ги тласка към публични професии, където се чувстват като риби във вода. Стремят се да бъдат гледани и слушани от милиони очи. Общуването с тях е лесно, защото те винаги са усмихнати и радостни.

Родените в периода от 22:00 до 24:00 часа се управляват от Луната. Те са по-скоро хора-философи и никога не са напълно щастливи. Външно изглеждат спокойни и умиротворени. Но и те са способни на бурни емоции, особено когато някой се опита да навлезе в личното им пространство и да наруши спокойствието им. Стремежът им е да постигнат пълна вътрешна хармония и да израстнат в кариерата си, което постигат на около 40-годишна възраст. В личния си живот успяват да намерят подходящата половинка, а бракът им в повечето случаи е стабилен и щастлив.

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1775925
Постинги: 2124
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930