Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 10:14 - Нумерология - Числото 3!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 13248 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЧИСЛОТО 3

Тройка живее под знака на триъгълника.

3- Символ – Юпитер - триъгълник

Числото 3 означава устойчивост и се символизира чрез триъгълник, представящ миналото, настоящето и бъдещето. Числото обединява таланта и веселието, символизира възможността за приспособяване.

3 се характеризира със сила, настъпателност, действеност, организираност, решително преодоляване на трудностите, работоспособност. В ден, месец или година, тройката може смело да се пребори с всякакви пречки и да победи.

Това е числото на делови и съобразителни хора, отлични организатори и ръководители, смели и самоотвержени. За тях не съществува работа, която не биха могли да извършат.

Хората, родени под знака на 3, в природата си са оптимисти, положително настроени към обкръжаващите ги. Склонни са да ги надаряват с любовта си, очаквайки като ответна реакция ува­жението. Те отлично познават своята натура и не разпиляват силите си за дреболии. Избягват сложните ситуации и конфликти, често действат като магнит, притеглящ по особен начин към себе си хармонията и щастието. Да постигат своето им помага тяхната позитивна настроеност. Хората, родени под знака на това число, са изпълнени с чувство за отговорност и стремеж към усъ­вършенстване. Действайки открито, стремят се да извлекат за себе си полза. Изпитват истинска страст към пътешествията и с голяма охота пътуват. Склонни са да проявяват съвършена безкористност, когато оказват помощ на нуждаещите се. При тях се наблюдава ярко изразена склонност към изкуството.

Времето - минало, настояще и бъдеще - ще играе голяма роля в живота на човека, роден под този знак. Общителен, симпатичен, убедителен и пълен с очарование, на него му се случва често да убеждава другите. Той притежава щастливата способност да се приспособява към каквато и да било ситуация, тъй като в природата му е заложена особена бързина на възприятията. Подвижен и интуитивен, този човек е и добър психолог. Каквото и да се случи, винаги избира без ни най-малко усилие най-изгодното за себе си решение. Притежава изключителния талант да се справя с всичко. Той винаги държи да се хареса изключително, което и предопределя готовността му да предприеме нещо, осигурявайки му лидерството в приятелска компания. Тъй като обича да се забавлява и шегува, да излиза и да кани гости, винаги търсят неговата компания. 3 живее изключително в настоящето, не съжалява никога за своите минали действия. Никога не мисли за своето бъдеще - както в живота, така и в любовта. Има неприятната склонност да купува на кредит и да живее над възможностите си. Опортюнист и хитрец, той знае как да хване още във въздуха добрите предложения. За нещастие нетърпелив, посреща с досада спънките в ежедневието и се отнася твърде безотговорно към задълженията си. Независим при усложненията, отхвърля всичко, което е противно на неговите разбирания. Пълен със сили и идеи, той може да се превърне в свидлив и безскрупулен самохвалко. Може да постигне изключителни успехи в професии, които изискват бързина на реакциите и интуиция - търговия, журналистика. Би могъл да стане голям адвокат, както и да преуспее в определено изкуство или спорт.

Дълбоко интуитивно, 3 трябва да се освободи от емоциите си. Симпатизира си с 1, 5, 6 и 9.

 

ПЪТ 3 е лъкатушен, променящ се, добре построен и утъпкан. Той изключва пречките, адаптира се към терена. Но същевремен­но изисква изобретателност и гъвкавост.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753807
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031