Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 10:15 - Нумерология - Числото 4!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 4092 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЧИСЛОТО 4

Символизирано от карето/квадрат/ и влиянието на Уран.

4- 

Четири са сезоните в годината; четири са седмиците в месеца; четири са посоките на света; четирима са евангелистите; четири на брой са и ъглите в дома ни и т. н. С една дума, числото 4 е символ на универсална устойчивост и стабилност. Неговата надеждност се представя като квадрат - страните на космоса, времената на годината и елементите огън, земя, въздух и вода. Това е най-примитивното число.

Четири означава още: духовно издигане, трудности, съграждане, физическа крехкост, която може никога да не се прояви, но трябва да не се злоупотребява със здравето, да не се рискува с него, за да не получим удари и да се разболеем. Особено чувствителна е нервната система.

Запомнете: жизнените сили трябва да се щадят!!!

Хората, родени под знака на четворката, са своенравни и упорити, хора, които никога не живеят по общоприетите правила, а вървят по свой собствен път. Те се стремят към социални реформи, при което се опитват да отхвърлят миналото. Това са дълбокохумании, вътрешно независими индивиди с нестандартно мислене и постъпки. Те се стремят да спечелят колкото се може повече приятели, проявяват интерес към духовния живот, обичат природата и се възхищават от нея. И макар че на пръв поглед хората на Уран е да се отличават със затвореност и независимост, те не са затворени и самотни. Напротив - обичат компаниите. Дори и след разтрогването на брака си, продължават да поддържат приятелски отношения с бившия си партньор. Хората от този тип са подвижни, изключително добросъвестни в труда, енергични и паметливи, притежават отлични организаторски способности.

4 е числото на чудесната здравина. Право, честно и лоялно, във всичко може да се разчита на него. Но това не е весел компаньон. То не е създадено, за да се забавлява. 4 гледа на живота твърде сериозно и не се шегува с буржоазния морал. Традиционалист, обича фамилния живот и приема неговите отговорности и задължения. Привързано към семейните и обществените си задължения, то ще бъде вярно. Консервативният му ум обаче няма да приема новите идеи, преди да ги е изучило детайлно. Чувствително към почестите, ще ухажва мечтите си за символични титли. Ще бъде винаги щастливо, ако го наричате "учителю". Здравото му чувство ще му помага да избягва клопките и в същото време ще му пречи да върви напред. Обича стабилността и сигурността. Понеже притежава тенденцията да се самонавива, то би могло да се превърне в символ на бедността и поражението. 4 може да се прикрива зад безобразията и бедността на духа и да се превърне в назадничава личност. То е винаги малко свенливо и понякога предизвиква усложнения при големи нещастия. С бавни реакции и слабо надарено то трябва да работи, за да успее. Може да се утвърди при всички професии, които изискват точност, методичност и наблюдения.

Число на разума, 4 трябва винаги да прави отстъпки. Разбира се с 2, 7 и 8. Хармонични са отношенията му с хората от първи тип.

ПЪТ 4 е национален път без истории. Много жълти светлини и ограничения на скоростта. Път на сериозните хора, той не крие нито рискове, нито изненади.

 

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753229
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031