Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 11:00 - Нумерология - Числото 8!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 9189 Коментари: 0 Гласове:
1



 ЧИСЛОТО 8

Символ - четирите равносметки, които можем да замести в наши дни един калкулатор – планета Сатурн.

8-
       Осем
е двойният хептенер (двойна четворка); символ на единството между силите и средствата. Това е числото на друидизма, смекчаващо чрез единството на противоположните качества глупавото влияние на четворката върху човешката съдба.

Това е числото на материалния успех. То означава надеждност, доведена до съвършенство, тъй като е представена от двоен квадрат. Разделено на 2, то има равни части 8 (4 + 4). Ако още веднъж го разделим, получените части също ще бъдат равни 8 – (2, 2, 2, 2) - показвайки четирикратно равновесие.

Числото 8 има своя девиз: "без покрив над главата и без хляб на софрата никога няма да останем", но за всичко останало трябва жестоко да се бори, да се труди, да преодолява препятствията по пътя към целта си.

Числото 8 носи победа - предимно в сферата на материалното, нерядко - след упорита борба.

Хората на 8 са възприемчиви, но често не срещат разбиране от околните и страдат от самота. Те скриват жаждата си за душевна близост и топлота под маската на външната студенина и отчужденост. Не обичат нищо повърхностно и ефимерно. Обичат реда и материалната обезпеченост. Всичко постигат с много труд, със собствените си сили. Техният начин на живот се отличава с постоянство и често, особено когато вече са близо до старостта, достигат материална обезпеченост. За хората от този тип са характерни упоритостта и трезвият поглед върху нещата от живота. Те високо почитат правилата и законите. Това са хора прагматични, благоразумни във всичко, внимателни, педантични и методични, много трудолюбиви и настойчиви в постигането на своите замисли и цели. Рядко се оказват в подчинено положение.

В своя живот хората от този тип преследват повече материалното благополучие - те трябва да бъдат сигурни в утрешния ден. Склонни са към меланхолия. На тях винаги може да се разчита, тъй като са способни на абсолютна вярност. Това е 8, числото на материалния успех. То е делово и ловко, практично и хитро. Не мечтае никога и малко размишлява. Предпочита действието. Нищо не би могло да се противопостави на неговия успех - в състояние е да разбива преградите, които не може да прескочи. Силно, солидно, бликащо от здраве, 8 знае как да си намери приятели. Успехът му е обещан. Обича комфорта и не се спира пред нищо. С учудваща активност може да се занимава с различни дейности. Подпомогнато е от необикновена памет и устойчивост пред всички изпитания. При него няма място за химери. При това то реализира своите проекти и ги вижда в перспектива. Тъй като изисква много от своето обкръжение, му се случва да бъде излъгано от своите подчинени, съдружници и хора, с които разделя живота си. В отговор на това често е обкръжено от група паразити, които живеят на негови разноски и прекарват в царски гуляи. То има своята малка мафия по подобие на обикновените гангстери. Подобно на тях, понякога може да стане безскрупулно. 8 е сигурно в своя материален успех в бизнеса и политиката. Каквото и да се случи, то ще натрупа пари. Но би могло да свърши и в затвора.

Знак на разума, числото 8 ще се разбира добре с 2, което ще му донесе своята уравновесеност, с 4, което ще му даде сигурност и с 7, което няма да страда никога от самотност...

 ПЪТ 8 ще бъде широк и функционален. Трябва да бъдете ловък, заинтригуващ и действен. Богатството ще ви възнагради.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1754112
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031