Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2015 12:37 - Нумерология - Родените на 1 /първо/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 8145 Коментари: 0 Гласове:
0



 ТАБЛИЦА НА РОЖДЕНИТЕ ДНИ

Вибрациите на деня, в който сте роден, имат голямо влияние върху вашия жизнен път и са от голяма полза при избора на професия. Това влияние трае през целия ви живот, но най-активно между двайсет и осмата и петдесет и шестата ви година (в средния цикъл) - най-пълноценният и продуктивен период в живота ви.

Ако вашият рожден ден е

РОДЕНИТЕ НА ПЪРВО ЧИСЛО

1, първото число от всички числа е основата, върху която почиват другите цифри. Всички други числа са негови последователи. Следователно той е лидерът на "дома". Хората, родени под това число, имат силна творческа и изобретателна природа. Те вярват твърдо в собствените си възгледи и имат силни убеждения. Следователно, не обичат възпротивенето и неканения съвет. За тях намесата е проклятие и те предпочитат да работят сами и независимо от другите, равни или подчинени. Всички тези характерни черти се съчетават и ги правят малки (а понякога и големи) диктатори.

Хората, родени под това число, са силно амбициозни и притежават голяма решителност и силна воля, които в детството се изявяват като инат и своенравие. Дете, родено на първо число, не отстъпва, докато не се изпълнят исканията му, и за да стане на неговото, прави скандали. С такива хора трябва да се отнасяме тактично. Хората, родени под това число, понякога се изкачват на върха на професионалната стълба.

Емоции и секс. Доминиращата емоция на числото 1 е надменната амбиция и за да я постигне, той подчинява цялата си енергия и умствени сили на работата на ръцете си. Естествено, това оставя малко време или място за мисли относно любов и романи. Ако все пак се ангажира емоционално, то е за кратко време и чувствата му са от второстепенно значение, винаги подчинени на първостепенната цел: постигане на амбицията. От това следва, че обектът на такъв ангажимент трябва да е подчинен, безличен и непретенциозен. За такъв човек сексът е едностранчив и си го позволява като каприз и за собствено удоволствие. Едва ли загрижеността за партньора има някакво значение. Числото Едно рядко има добър брак, освен ако партньорът му проявява разбиране и уважение към крайния му индивидуализъм.

Отрицателни качества. Както споменахме по-рано, постигането на амбицията е първостепенна цел в живота на хора, родени под това число. Те са решителни и твърди и не се отказват от избраната цел. Това са много добри качества, ако се подсилят с внимателно отношение, което те рядко притежават. В преследване на амбицията си погазват грубо всяко противопоставяне и безжалостно използват и изхвърлят хора. Те са откровени до крайност в това, което казват, понякога стигат до безчувственост и жестокост. Така се противопоставят на твърде много хора и си създават врагове за цял живот. Такива индивиди трябва да са готови да понесат последствията от своите действия, защото проблемите, произтичащи от такава вражда, са създадени от тях.

Хармонични взаимоотношения. Хората, с които числото 1 е в хармония, са тези, които с желание се подчиняват. Ако могат да се задоволят да останат просто сенки и да не се стремят да играят успоредна роля, те ще могат да поддържат връзката. Ако някой се опита да се намеси или да ограничи индивидуалността или свободата на партньора, по следите на такава връзка ще върви бедата. Ключовата дума на връзката е "независимост" и само човек, който уважава тази черта на характера, може да се разбере с числото 1.

Болести. Сърцето и очите са органите, за които има най-голяма вероятност да бъдат засегнати от болести или инвалидност. Високото кръвно налягане е друго вероятно заболяване на родените под влиянието на числото 1 и се препоръчват периодични прегледи.

Лекове. Редовното приемане на карамфил, портокали, джинджифил и мед има лечебен ефект върху страдащите от гореизброените заболявания. Субектът трябва да се погрижи те да се включат, по един или друг начин, в редовната му диета.

Съвети. От гледна точка на науката за числата, числото 1 е определено за едно от най-добрите числа.

Неговият притежател е с изключително твърд, решителен и творчески характер. Личните му качества са от най-висок порядък, но той е изправен пред огромни трудности в отношенията си с другите. Всички около него трябва да проявяват голямо разбиране, защото той не е жесток по природа, а е просто невнимателен и амбициозен.

Скъпоценни камъни, носещи щастие. Скъпоценните камъни с максимална полза са топаз и жълт диамант. Камъкът трябва да е в постоянен допир с кожата. Ако се носи на пръстен, трябва да се постави така, че камъкът да не е отдалечен от пръста.

Метали, носещи щастие. Щастливият метал за числото 1 е златото и както в случая с камъка, носещ щастие, то трябва да е в постоянен допир с кожата. Независимо в каква форма се носи, златото трябва да тежи не по-малко от 2-3 грама, в противен случай няма да има благотворен ефект.

Цвят, носещ щастие. Щастливият цвят е златист или бледо-жълт и както при камъка и метала, трябва да се носи постоянно. Подобен предмет с този цвят трябва винаги да се носи от въпросния човек. Очевидно не е възможно всички дрехи да са от един и същ цвят, така че най-лесният начин да се носи нещо в щастливия цвят, е носната кърпичка. Тя е малък предмет и има предимството, че влиза в допир с тези части на тялото, върху които има максимален ефект, тоест ръката, лицето или челото.

Щастливи числа. Най-благоприятни числа за числото 1 са:

а)  Друго число 1. Подобните се привличат и човекът, способен най-добре да разбере и помогне на друг, роден под същото число, е този, който притежава същите характеристики.

б)  Родените под влиянието на числата 10, 19 и 28.

Виждате, че като се съберат отделните цифри на тези три числа, се получава сумата 1 (нулата, макар че има значение, не засяга числовия анализ).

в) Всички, родени под влиянието на числата 4, 13, 22 и 31. Сумата на цифрите е простото или независимо 4.

Неблагоприятни числа. Числата, антипатични към числото 1, са:

а) 2 и всички числа, в които сумата на цифрите е 2. Например: 11, 20 и 29. Ако се съберат 2 и 9, се получава 11, чиито цифри на свой ред при събиране дават 2.

б)  Числата 6, 15 и 26. Сумата на цифрите на последните две числа е 6.

в)  Числата 7, 16 и 25. Сумата на цифрите на последните две числа е простото число 7.

За всички други числа може да се каже, че са неутрални и нямат особена връзка със субекта.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за всички, родени под това число, са простото число 1 и числа, сумата от чиито цифри дава простото число 1. Например: 10, 19 и 28.

Неблагоприятни дати. За родените на първо число, са числата 22, 24, 26, 28.

Благоприятни дни. Най-благоприятните дни са неделя и понеделник. Ако случайно тези дни се падат на 10, 19 или 28 (датите, споменати в предхождащия абзац), благотворният ефект се усилва.

Неблагоприятни дни. За родените под влиянието на това число, най-неблагоприятните дни са четвъртък, но ако този ден се падне под число, което съдържа единица, лошото влияние се намалява.

Благоприятен месец. За родените на първо число, най-благоприятният месец е януари, което им носи много щастие.

Неблагоприятни месеци. За родените под влиянието на това число, най-неблагоприятните месеци са август и ноември, които изискват големи грижи, свързани със здравето и личния живот.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1773893
Постинги: 2123
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930