Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 09:09 - Нумеролоия - Родените на 5 /пето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 7348 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ПЕТО ЧИСЛО

Числото 5 е числото на Меркурий, планетата, която управлява парите и бизнеса. Хората, родени под влиянието на това число, са следователно продажни и придобиването и притежанието на пари е основната амбиция в живота им. Те са умни и притежават голяма деловитост и проницателност. Изобщо, преуспяват в бизнеса и обикновено натрупват големи суми за необикновено кратко време. Поради любовта си към парите и нетърпението да ги придобият, често нарушават закона. Тъй като са интелигентни и много изобретателни, насочват цялата си енергия за изнамиране на начини и средства да не ги заловят.

Числата 5 имат много добри качества, например мислят бързо и взимат незабавни решения. Те не губят време за осъществяването на проекти, а действат твърдо. С тях е лесно да се разбереш, защото имат гладък език и са родени дипломати. По природа са издържливи и бързо се възстановяват и от най-тежкия удар на съдбата, ако този удар не засяга богатството им.

Всичките им положителни качества са насочени в една посока - финансов успех. Докато това е стремеж към пари, добрите страни идват на преден план. Интелигентност, прозорливост, такт, решителност и бързина на действието при осъществяването на проекти - всички тези качества се експлоатират от тях докрай, ако целта е да се правят пари. Те не са особено добри в нищо друго.

Емоции и секс. Хората, родени под това число, се ръководят изцяло от жаждата за пари. Всяка тяхна постъпка е подчинена на желанието да правят пари. Странна черта на тяхната душевност е, че дори сексуалното им желание е оцветено от любовта към парите и успех в бизнеса. За тях сексуалното привличане е пропорционално на богатството, което обектът на тяхното желание притежава. Мъж или жена, които може и да не са физически привлекателни, са желани за числото 5, ако той или тя е богат(а) и има състояние. Красивият е желан също, защото на физическата красота се възхищават всички, но ако въпросната личност няма материално богатство, привлекателността силно намалява. Тази характеристика е специфична само за хора, родени под влиянието на това число. Така както интелигентността е съществена за числото 2, в случая с числото 5 е необходимо другият да бъде богат, в противен случай връзката не може да преуспее. Числото 5 не се възбужда единствено от физическата красота - тя трябва да е придружена и от богатство.

Отрицателни качества. Както вече беше казано, числата 5 са изключително устойчиви и се възстановяват бързо от всякакви удари, които съдбата им нанася, но ако случайно загубят парите си или се разорят, те се деморализират напълно. За беда, въпреки интелигентността си, петиците повтарят грешките си, не се учат от опита и лесно се поддават на изкушението да правят пари и така залагат всичко. Те са закоравели играчи на хазартната маса, борсата или на конни надбягвания. Не могат да устоят на лесно спечелените пари. Друго тяхно отрицателно качество е, че са силно възбудими и ако това не се компенсира в достатъчна степен от добрите им качества - интелигентност и логическо мислене, напълно губят чувството си за мярка и рухват.

Хармонични взаимоотношения. С числото 5 не е трудно да се разбереш. Той е уравновесен, дипломатичен и сговорлив, но тези черти са подчинени на жаждата му за пари и излизат на преден план, когато целта е придобиването на богатство. Техният продажен характер скоро отвращава околните. Само тези, които са продажни колкото тях, истински ги разбират, защото чувстват любовта към парите и притежаването на материални неща с еднаква сила.

Привидно числата 5 се разбират почти с всеки. А истински те са в хармония само с хора, продажни колкото тях - най-вероятно друго число 5. Сексуално са енергични, но тук отново ги владее любовта към парите. Малко вероятно е да бъдат привлечени от някой, който не е богат. От друга страна, самото притежаване на пари е твърде вероятно да направи човека сексуално привлекателен, независимо колко непривлекателен (на) е той или тя иначе.

Болести. Числата 5 са склонни към душевно напрежение и болки в ставите.

Лекове. За да противодействат на тези заболявания, родените под това число трябва редовно да взимат спанак, джоджен, нарове, ябълки, кайсии и есенция от рози.

Съвети. Хората, родени под влиянието на числото 5, са силни ма-териалисти и цялото им мислене и всяка постъпка се ръководят от желанието да правят пари. Жаждата за пари е толкова голяма, че те стигат до всяка крайност, за да придобият богатство. Ако не могат да го вземат с честни средства, няма да се поколебаят да прибягнат към нечестни и така често попадат под ударите на закона. Ако не са извършили нещо незаконно, те са определено безмилостни в преследването на пари и няма да пощадят никого, изпречил се на пътя им. Те не могат да живеят в бедност. Числата 5 трябва да внимават да не би материалистичният им импулс да им се изплъзне от ръцете, иначе ще унищожат себе си. Те трябва да подхождат към парите уравновесено и да не се прехласват в преследването им. Имат добри умствени способности и са много приятни хора, стига само да са разумни в материалния си светоглед.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Родените под числото 5 трябва да се стараят да носят диамант през цялото време. Камъкът винаги трябва да докосва кожата, защото в противен сглучай ефектът се анулира.

Метали, носещи щастие. В никакъв случай числото 5 не трябва да носи жълто злато. Всички бижута трябва да са монтирани в бяло злато или платина.

Цвят, носещ щастие. Най-добрият цвят за родените под това число, е белият. Най-лесното нещо на тази земя е да се носи бяла дреха през цялото време, защото не е нужно никакво преко­мерно усилие да се носи нещо с този цвят.

Щастливи числа. Числата в най-голяма хармония с числото 5 са:

а) Друго число 5. Както във всички други случаи, същото число е в най-голяма хармония, защото са естествено най-близки по темперамент.

б)  Числата 14 и 23. Виждаме, че сумата на двете цифри на всяко число дава простото число 5.

в) Простото число 3 и числата, които, събрани, възлизат на простото число 3, като 12, 21 и 30.

г)  Простото число 9 и числата 18 и 27. Неблагоприятни числа. Числата, враждебни на числото 5, са:

а)  Числото 2, чиито цифри, събрани, дават простото число 2 - ка­то 11 и 20.

б)  Числата 4, 13, 22 и 31.

в) Числата 7,16 и 25.

Благоприятни дати. Най-благоприятните дати за родените на това число са 5, 14 и 23 от всеки месец.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 6, 21, 26.

Благоприятни дни. Сряда и петък. Ако някой от тези дни се пада на някоя от щастливите дати, благотворният ефект се усилва.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са вторник и четвъртък.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци са родените под влиянието на числото 5 са февруари, април, юни, които им носят много щастие.

Неблагоприятни месеци. Месеците юни, септември и декември са лоши за родените под влиянието на числото 5. Те трябва да внимават за здравето си през тези периоди.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1754164
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031