Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2015 10:12 - Нумерология - Родените на 6 /шесто/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 5514 Коментари: 0 Гласове:
1



 ЧИСЛОТО 6

Символизирано от шестте цвята на дъгата, на баланса и хармонията и на планетата Венера.

 По правилата на сборуването 6 = 1 +2 + 3, където 1 означава мъж, 2 - жена и 3 - любовен триъгълник. За жените, родени под знака на шестицата, това е синоним на майката в семейството, на добра стопанка с присъщите й качества - склонност към топлота, уют и трудолюбие. За мъжете шестицата означава завършеният от висшите сили универсален мъж. Хексаграмата е знак на макрокосмоса.

6 е символ на надеждността. Това е идеалното число, което се дели както на четното число 2, така и на нечетното 3, обединявайки по този начин елементите на всяко от тях.

6 е числото на планетата на любовта Венера и на всички видове изкуства.

6- символизира богата душевност и вътрешна красота, изключителна нежност и топлота, болезнена чувствителност и лесна ранимост от грубостите и ниските постъпки в живота. То е израз на изтънчения вкус към всичко прекрасно, на влечението към спорта, музиката и литературата. Символ е и на любовта, приятелството и радостта на творческата изява.

Хората от този тип излъчват чувствителност, те всички (без изключение) са обичани. Тяхното очарование им помага да преодолеят подводните рифове на живота. Тъй като всичко постигат с невероятна лекота, трябва да боравят особено внимателно с парите, защото в противен случай рискуват да понесат големи загуби. По някакъв странен начин обаче те винаги имат достатъчно средства. Често влизат в брачен съюз със състоятелен партньор. Обичат всичко прекрасно и се отличават с весел нрав. Често външно са много привлекателни хора, макар че това понякога ги прави високомерни. Те са винаги в крак с времето, предприемчиви и общителни са, притежават артистични способности. Работят с особен успех в онези сфери, където е необходимо да се общува с хората. Родените под знака на това число са изключително справедливи. Способни са чрез трудолюбието си да достигнат каквато и да било цел, но предпочитанието им в повечето случаи е да се потопят в морето от житейски радости.

6 е атракция, хармония, зависимост. То обича това, което е хубаво, но е чувствително, сантиментално, алтруистично и съвсем малко, наивно. Обича децата, птиците, природата, цветята, полето и животните. Весело, любезно и приятно, то е винаги искрено, дори когато променя възгледите си. 6 има нужда от преживявания, от нежност. То може да бъде забелязано и не се отрича от почестите. Лакомо е за благотворителни жестове. Презира "историите" и въпреки че е обкръжено от многобройни приятели, успява да възцари между тях любов и съгласие. Притежава дарбата на помирител. Умее да посреща гости и домът му е мебелиран с вкус. Изискано е. За нещастие, колебливо и поддаващо се на влияние, то винаги дава право на последния, който е.

ПЪТ 6 – Не съществува друг жизнен път, който да бъде така гъвкав и устойчив на трудности и проблеми. Само и единствено жизнен нът 6 съумява да се с прави по безупречен начин, да откликне на всеки, който има нужда от него. При това го правят с цялата си душа и любов  към останалите.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753564
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031