Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2015 09:48 - Нумерология - Път на живота!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 1761 Коментари: 0 Гласове:
0



 СЛЕДВАЙТЕ СВОЯ ЖИЗНЕН ПЪТ,
ТОЙ Е ВАШАТА СЪДБА

/Път на живота/ 

Числото на пътя на вашия живот се извлича от рождената ви дата - от сбора на месеца, деня и годината на раждането ви. То отразява посланието, с което сте били изпратени на този свят, и това, което трябва да станете като човек и личност. То е квинтесенцията на вашата съдба.

Месеците се номерират по реда си (януари - 1, февруари 2 и т.н.). Дните носят своя календарен номер. И едните, и другите числа се редуцират чрез събиране броя на цифрите, ако са повече от една се редуцират до едноцифрени. Изключение правят, както вече знаем,. 11 и 22. Числото на годината също се свежда до едноцифрено: 1991 - /1+9+9 + 1/= 20, 2 + 0 = 2. Ако сборът на даден етап е 11 или 22, той не се редуцира.

 

КАК ДА ИЗЧИСЛЯВАМЕ ПЪТЯ НА ЖИВОТА

 

Нека вземем за пример човек, роден на 22 март, 1967 година:

22                 март                   1967

2+2=4           3                 1+9+6+7=23; 2+3=5

4                   3                 5

4+3+5=12; 1+2=3

Числото 22 при изчисленията за улеснение се редуцира, но при консултация с таблицата се има предвид 22. Числото на рождения ден е много важен фактор в живота ви. Ето защо тук ще разгледа­ме подробно тези числа в отделна таблица.

 

ТАБЛИЦА НА ПЪТЯ НА ЖИВОТА

 

1. ИНДИВИДУАЛИЗАЦИЯ. Научете се на независимост, вършете своята работа сам. Тренирайте силата си. Впрегнете ума си за изнамиране на нови, оригинални методи за творчество. Отхвърлете ограниченията, работете в сътрудничество с други, но не губете индивидуалността си. Водете, контролирайте, напътствайте. Усъвършенствайте тялото, ума и духа си, за да извлечете максималното от тях.

Шансът ви е бързо да станете незаменим в своя личен или професионален кръг.

Апелът на човека с път на живота 1 е отправен по-скоро към отделен индивид, отколкото към тълпата.

Елементът му е огънят.

Най-добре се чувства на север.

 

2. СДРУЖЕНИЕ. Научете се да потискате собствената си индувидуалност и да следвате други, родени за водачи. Бъдете миротворец, дипломат. Работете старателно и над най-незначителните детайли. Не търсете похвала или признателност. Ценете благородството, мекотата и чувствата на другите. Печелете приятели и им бъдете верен. Постигайте своето чрез търпение и постоянство, никога насила. Зачитайте закона "който дава, ще получи". Слушайте и поглъщайте.

Шансът ви е дипломацията и в многото приятели, които ще изнесат борбата вместо вас.

Апелът на човека с път на живота 2 е към групи или общества от хора.

Елементът е вода и затова хората с това число се приспособяват най-добре в крайморски земи.

 

3. СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ. Свикнете да давате свободно и радостно от себе си на другите. Стремете се към светски контакти, бъдете винаги полезен и приятен, душата на всяка компания или нейно украшение. Нека другите ви търсят заради светлината, която разливате до всяко тъмно ъгълче, да не могат без вас. Научете се да изразявате себе си чрез изкуството, красотата, щастието и радостта, които вдъхвате. Ще намерите шанса си в леката страна на живота, сред обществото, в създаването на приятни мигове за другите. Търсете работа, която дава възможност за артистична изява. Не пропускайте случай да блеснете със слово - говор, пеене, драма, писателство.

Апелът на човека с път на живота 3 достига и до отделни хора, и до групи.

Елементът е огън.

 

4.  ОРГАНИЗАЦИЯ. Вие трябва да бъдете хора на дълга. Това посещение рядко включва пътешествия или разнообразие. Вие ще слушате и ще произвеждате. Издигнете се над всяко ограничение, усъвършенствайте се в работата си. Шансът ви е в дълбочина, а не в широчина. Ще строите масивни, трайни сгради, ще поучавате по-малко напредналите от вас. По този път, макар и бавно, можете да постигнете много. Ще бъдете възнаграден за търпението, служенето, стабилността.

Апелът на човека с път на живота 4 е към обществото.

Елементът му е въздух.

Работете, където ви пратят, и се задържайте дълго на едно място.

 

5.  СВОБОДА. Очаквайте чести промени, разнообразие, пътувания и приключения. Научете се да използвате правилно свободата си. Учете чужди езици, опознайте различни класи и прослойки. Култивирайте усет за новото и прогресивното. Тренирайте изобретателността си, развивайте личността си всестранно. Гонете новото, неизпробваното.

Ще срещнете шанса си не на утъпкан път, но преди това се научете да се отърсите от излишните неща и да не се застоявате на едно място. Ще растете, като се приспособявате към промените и следвате натиска на несигурността.

Апелът на човека с път на живота 5 е към тълпите и аудиториите.

Елементът му е въздух.

Когато сте свободен, предпочитате да бъдете сам - било в пустинята, планината или на път.

 

6. НАГЛАСА. Разберет какво значи отговорност. Научете се да синхронирате нехармоничните вибрации в своя живот и в живота на човека, с когото сте свързани. Слушайте внимателно и мълчаливо е се учете да примирявате противоположностите. Ще ви се наложи да се справяте с маса семейни проблеми и да поемете грижата за по-слабите си братя и сестри, защото сте отговорен за тях. Ще давате духовна или материална подкрепа на нуждаещите се. Пазете идеалите си, но не ги натрапвайте на другите.

Апелът на човека с път на живота 6 е към семейството, обществото, държавата или света.

Той се управлява от два елемента - земя и въздух.

 

7. МЪДРОСТ, САМОТА. Овладейте оръжието на проницателния анализ. Работете над духа си, за да станете добър съветник или свещеник. Бъдете сам, но не и самотен. Занимавайте се с теории и принципи, постоянно разширявайте ерудицията си с полезни знания. Не трупайте имоти и богатства, материалните ви лишения ще бъдат компенсирани с духовни съкровища. Почивайте, учете, размишлявайте, повече мълчете и разпознавайте себе си. Не търсете сътрудничество, не бъдете водач. Научете се да виждате невидимото. Ще намерите шанса си по-скоро в онова, което ще получите наготово, отколкото в онова, което търсите целенасочено. Живейте в тихи места, далеч от шума и суетата.

Апелът на човека с път на живота 7 е към индивиди, които се нуждаят от ясна теория за живота.

Елементът е вода - дълбока и тиха.

 

8. СИЛА, МАТЕРИАЛНА НЕЗАВИСИМОСТ. Гмурнете се смело в света на търговската дейност. Разширявайте мирогледа си, не признавайте никакви ограничения. Заемете се с практични, материални неща, с бизнес. Забравете мечтите и бляновете. Изучете законите, които управляват движението на парите. Оценете ползата от тях. Шансът ви е да се движите всред комфорт и богатство.

Апелът на човека с път на живота 8 е отправен към големите корпорации или организации.

Елементът е земя.

 

9. УНИВЕРСАЛНОСТ, БРАТСТВО. Трябва безпределно да обичате хората. Бъдете човеколюбец и благодетел. Пренебрегвайте всякакви расови и кастови предразсъдъци. Давайте си сметка, че всеки човек е цяла вселена. Поставяйте всеки друг преди себе си. Откажете се от личните амбиции, дори от имота си, ако чуждото благою изисква. Привличайте всичко, но не задържайте за себе си нищо. Никъде не се установявайте за дълго, нека светът бъде вашето домашно огнище. Раздавайте щедро любов, съчувствие, стремете се да разбирате човека до вас. Шансът ви е да живеете сред емоционални, артистични, одухотворени хора. Възползувайте се и опознайте най-висшите вибрации - тези на артиста.

Апелът на човека с път на живота 9 е към многото или към всички.

Елементът му е огън.

 

11. ОТКРОВЕНИЕ. Култивирайте субективност. Издигнете се до полето на вдъхновението. Бъдете опора за другите, техен покровител. Създавайте нови принципи. Изучете мистицизма и го практикувайте. Доверете се на интуцията и на висшите сили, които ви ръководят. Нека умът ви бди, за да приеме посвещението и откровението и да го предаде на света. Не трупайте, не пестете; посланието на 11 е да пръска светлина. Вдъхновявайте с примера си, с истината, която ви се е открила. Живейте скромно, аскетично. Шансът е проповядването на словото, било то духовно, откривателско или артистично. Ще пожънете големи почести, ако не ги търсите, воден от себичност.

Апелът на човека с път на живота 11 е към тези, които се нуждаят от духовно насърчение, и към артистичните идеалисти.

Елементът е вода.

 

22. МАТЕРИАЛИЗИРАЩИЯТ ГОСПОДАР. Вселенско служене и съзидание. Употребявайте силата си в духовен и идеалистичен план. Направете полезното и практичното прекрасно и възвисяващо. Поставете съзиданието и организацията на социален принцип. Ще намерите шанса си в световни движения или в крупни търговски, филантропични, политически институции, сфери на управлението, държавничевство. Вие ще успеете да въплътите в действителността мечтата си за мир, братство и любов.

Апелът на човека с път на живота 22 е отправен към масите, управниците, държавите, расите, които страдат и имат нужда от насърчение и проглеждане.

Елементът е въздух.

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753287
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031