Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 08:51 - Нумерология - Родените на 12 /дванадесето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 9154 Коментари: 0 Гласове:
1



 РОДЕНИТЕ НА ДВАНАДЕСЕТО ЧИСЛО

Всички двуцифрени числа са сложни в известна степен и числото 12 не е изключение, макар че не е така сложно, както числото 11. Числото 12 се състои от 1 и 2. Числото 1 е смело число, пълно с инициатива, кураж, амбиция и има положителните качества на водачеството. Притежаващите това число са надарени с интелигентност и енергия и малко приличат на валяк.

От друга страна, числото 2 е нежен и романтичен мечтател. То е неуверено и има нужда да му се вдъхва доверие. Душевният му тонус е висок, но му липсва енергия. Накратко, едно меко число.

Сега идваме до сбора на двете цифри и получаваме числото 3 (1 + 2 = 3). Това отново е силно число. Може да се каже, че е преувеличено число 1. То има всички качества на числото 1, но малко в излишък, което го прави не толкова приятно. При числото 3 водачеството преминава в диктаторство, а амбицията - в жажда за власт. Ако числото 1 е нещо като валяк, числото 3 е цял булдозер. Виждаме, че числото 12 има съчетание на две много положителни и едно леко отрицателно число.

Цялостният резултат от това е положителен, с неувереност и мекота, лежащи под повърхността. Чувствителността на числото 2 в това число прави притежаващия го човек податлив не на сила, а на убеждаване. Числото 12 е добър подчинен, ако водачът използва такт и дипломатичност. Тактиката на булдозер не действа при числото 12. Но с любов може да се получи всичко от него.

На скритата колебливост на числото 12 противодейства увереността на числата 1 и 3, което е сбор от двете цифри. Числото 12 винаги се консултира с колегите си, преди да действа. То се нуждае от тази малка увереност.

Притежаващите това число имат целия разум на числото 2 и острата интелигентност на числото 1. Те са дисциплинирани като числото 3 и систематични и методични като числото 2. От тях излизат добри командири, но, за разлика от числото 3, са склонни да тъпчат грубо подчинените си. Предпочитат да упражняват властта си в съгласие с другите.

Това е едно от най-добрите числа, защото има всички положителни качества на числата 1 и 3.

Емоции и секс. С числото 12 е сравнително лесно да се разбереш, защото то има положителни идеи и все пак е чувствително. То иска да има одобрението на колегите си, но не се обляга на хора, както числото 2. Характерът му е силен, без да е педант или фанатик. То е искрено в чувствата си и иска партньорът му да е равностоен. Тук двете съставки на това число са идеално уравновесени. Притежаващите това число имат добър брак, ако партньорите им нямат някое от собствените им отрицателни качества в излишък. Сексуално те са силни и нямат задръжки. От партньора си изискват равностойно участие и се неждаят от човек, освободен колкото тях от ограничения и табута. Те са жизнени и обичат да експериментират. Чувствителността им, произтичаща от числото 2, ги прави нежни любовници, а душевното удовлетворение е съществено заедно с физическото. Макар че са чувствени, не могат никога да получат пълно удовлетворение, освен ако не са на същата душевна плоскост с партньорите си. Числото 12 се нуждае от интелектуално общуване, за да извлече удов­летворение от сексуалния акт.

Отрицателни качества. Числото 12, макар че притежава повечето от чертите на числото 1 и 3, съдържа в голяма степен и числото 2. Понякога чувствителността му е в такъв размер, че му е невъзможно "да забрави и да прости". Истинската или въображаема обида оставя рана в душата на притежаващите числото 12. Те седят и мислят, което ги прави нещастни, Жилката на неувереност им пречи да отидат при другия и да се изняснят. Накратко, започват да недоволстват, което прави нещастни само тях и никой друг. Избухливи са и стават раздразнителни, ако някой се опита да ги съветва. Нуждаят се от одобрението на околните, но не обичат да чуват мнение, обратно на тяхното. Тук е очевидно влиянието на числото 3. От воички, кои то имат връзки е тях, ое изисква такт. Понякога, изправени пред трудности, числата 12 губят увереност и им липеаа еилата, за да продължат, Тук на преден план чиолото 2 и околните трябва да им вдъхват уве^ реноот, без да го показват или да им намекват, че оа неуверени.

Хармонични взаимоотношения. Числата 12 не се затрудняват в отношенията си с хората. Обикновено те са популярни и благодарение на интелигентността си и положителната си личност са добри другари. Те са отзивчиви към чувствата на другите и внимават да не обидят никого, но ако се наложи, няма да се поколебаят да кажат това, което мислят. С други думи, с числото 12 човек "знае къде се намира". Те са сравнително добре уравновесени и нямат многото комплекси на числото 11, така че са склонни към добри взаимоотношения с повечето хора.

Болести: Болестите, към които е склонен човек с числото 12, са високо кръвно налягане, чревни разтройства и кожни заболявания.

Лекове: Родените под това число трябва да осигурят в редовната си диета сливи, грозде и джоджен.

Съвети: Това е много добро число и притежаващите го са обикновено уравновесени хора. Те обаче имат жилка на неувереност и понякога са склонни да се оставят дч ги владее мечтателят в тях. Необходимо е да се стремят да обуздаят и двете черти; да развият търпение и да разберат, че животът има своите превратности и не трябва да се предават, ако нещо в добре подредените им планове тръгне обратно. Не всичко може да е гладко с числото 12 - вместо да се признае за победено, трябва да упорства. Изобщо, това е много добро число и притежаващите го успяват. Втората част от живота им обикновено е по-добра от първата.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Бял сапфир.

Метал, носещ щастие. Щастливият метал, носещ щастие за родените под влиянието на това число е калай, който.трябва да е в постоянен допир с кожата и не е задължително да е в големи количества.

Цвят, носещ щастие. Цветът, носещ щастие на тези хора, е небесносин и бял.

Щастливи числа. Числата в най-голяма хармония с родените под влиянието на това число са:

а)  Простите числа 1, 2 и 3.

б)  Съставящите тези прости числа, тоест 10 и 28, 11, 20 и 29, 12, 21 и 30.

Неблагоприятни числа. Числата, които не са в хармония с число­то 12, са:

а)  Простите числа 4 и 7.

б) Съставящите простите числа 4 и 7, тоест, 13, 22 и 31,16 и 25.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за тези хора са четвъртък

и понеделник. Ако случайно тези дни се паднат на някоя от гореспоменатите дати, благотворният ефект се увеличава.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са вторник и неделя.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за родените под това число са 3, 12 и 21; 2, 11, 20 и 30 число на всеки месец.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 4, 7, 22, 25.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под това число са март, август и декември.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за родените под това число са 3, 12 и 21; 2, 11, 20 и 30 число на всеки месец.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за родените под това число са 3, 12 и 21; 2, 11, 20 и 30 число на всеки месец.

Неблагоприятни месеци. Родените под знака на това число трябва да пазят здравето си през месеците февруари, юни и юли.

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1774041
Постинги: 2123
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930