Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2015 09:38 - Нумерология - Родените на 17 /седемнадесето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 12346 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА СЕДЕМНАДЕСЕТО ЧИСЛО

Числото 17 е съставено от 1 и 7, а сборът на двете числа е 8. Общо взето, едно интересно число. Както при всички числа от 10 до 19, 1 е независимо число и чертите на това число са отличителни. И така, числото 17 е амбициозна личност, с енергия и съвсем определени идеи. Числото 1 е независима личност по темперамент и не обича да му се месят. Притежаващите го са силно творчески натури и с бързина и положителни действия прокарват своите идеи и планове.

Числото 7 е число на постоянната промяна. Притежаващите го не могат да са заковани на едно място и стават неспокойни, ако ги затворят. Те пътуват много и най-подходящата работа за тях е тази, при която се движат. Не се справят особено добре с работа в канцелария, защото след известно време се нуждаят от смяна на средата и атмосферата. Това число има много общо с числото 1, защото е също като него положително, независимо и творческо. Хората с това число имат богато и плодовито въображение. Това, в съчетание с творческите им способности, обикновено ги прави успяващи писатели или художници. Практичното начало в тях прекрасно се съчетава с творческото. Те са интелигентни и логични в подхода си към проблемите.

Сега идваме до сбора на двете съставящи числа. 1 плюс 7 дава 8, което за беда е едно много неразбрано число.

Хора с номер 8 преминават през живота неразбрани, защото имат двойствена личност - имат и интелектуална, и физическа настройка. Те са високоинтелигентни и артистични, способни да работят упорито, макар и с напъни.

Виждаме, че числото 17 има три ярки черти: амбиция и енергия, извлечени от числото 1, променлива натура, произтичащи от числото 7, и голяма вероятност да бъдат разбрани погрешно - характеристика на числото 8.

Емоции и секс. Тук на преден план идва числото 7 и проявява променливата природа на това число. Те не са само променливи, но и искат обкръжаващата ги среда и околните да са различни от време на време. Обаче числото 1 в тях ги прави и верни, така че в постоянните си отношения са стабилни, но имат нужда понякога да кривнат. Партньорите им трябва да разбират това и да не обръщат внимание на тези случайни отклонения, тъй като това няма да наруши връзката. Ако по зла случайност партньорът се опита да ги обуздае или по някакъв начин се противопостави, твърде вероятно е да настъпи пълен срив. Числата 17 е вероятно да имат повече от един брак, като вторият или следващ брак е по-добър от първия.

Сексуално числото 17 е едно от най-силните. Те се наслаждават от секса в най-пълна степен. Авантюристът в тях ги кара да експериментират, така че задръжките нямат място в тяхната сек­суалност. Те са жизнени и страстни, без да са брутални или първични и затова партньорите им трябва да са физически силни.

Отрицателни качества. Променливостта на тяхната природа, която ги прави интересни хора, често ги води до гибел. Те не могат да се задържат на една работа или с един човек, освен ако не са такива, че да ги разнообразяват. Ето защо, въпреки забележителния си ум, рядко успяват в кариерата. Най-добре за тях е да имат свой собствен бизнес, който да им позволява да ходят, където искат.

Хармонични взаимоотношения. Числото 7 е водещата сила в отношенията им с хората и както вече бе казано, те се нуждаят от промяна. Щастливи са с тези, които им разрешават да бъдат такива, каквито са и не им се месят. Свободата е жизненоважна за числото 17, защото то е неспокоен дух, но се връща на пристана. Партньорите им трябва да разбират това и по никакъв начин да не се опитват да ги обуздават. Ако го оспорят, ще разрушат връзката.

Болести. Родените под това число са податливи към болести на черния дроб и червата.

Лекове. Редовното приемане на джинджифил, чесън, спанак и кисело мляко е много благотворно за страдащия.

Съвети. Това е много добро число, защото е интересно, умно и напористо. Притежаващите го трябва да се стремят да развият стабилност и да предотвратят подтика към промяна.. Това ще им попречи да успеят истински, защото постоянното движение не им позволява да се установят и да израстнат.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 17, са: простите числа 1, 7 и 8 и техните съставящи 10 и 28, 16 и 25, 17 и 26.

Неблагоприятни числа. Числата, враждебни към него, са прос­тото число 5, 14 и 23; простото число 2 и 29; 11 и 20.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за родените под то­ва число са събота и понеделник.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са сряд и неделя.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число 5, 11, 23.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са май, август, ноември.

Неблагоприятни месеци. Родените на 17 число на месеца трябва да внимават за здравето си през месеците януари и декември.

Цвят, носещ щастие. Цветът, носещ щастие на тези хора, е небесносин.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Числото 17 трябва да носи черна перла или черен диамант, така че камъкът да е винаги в допир с кожата.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число е перинг, който е необходимо да се съчетава с бели метали.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1777852
Постинги: 2128
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930