Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 08:58 - Нумерология - Период на Лична година 1 /Първа/ - НАЧАЛО НА НОВ ЦИКЪЛ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 5311 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.03.2015 09:13


ЛИЧНА ГОДИНА 1 /ПЪРВА/ - НАЧАЛО НА НОВ ЦИКЪЛ!

Това, което "можехте да направите" и това, което "трябваше да направите", угризенията и съжаленията за миналото, вече не са валидни. Вие започвате нов цикъл от девет години и е безпо­лезно да гледате в огледалото за обратно виждане. Вашата първа година е нажна и дори определяща, защото вие ще се изправите пред нови възможности. Не бива да се колебаете дълго време. Единствено действието ще бъде източник на успехи. Както показва самата цифра, година първа е едно начало, обновление, идеалният момент да се вгледате пред себе си и да тръгнете от нова база. При това ново начало трябва задължително да сложите кръст на старите истории, сантиментални връзки или професионални отношения, които вече нищо не ви носят. Всъщност, тази година около вас всичко ще се променя. Затова трябва да се чувствате свободни - както тялом, така и духом, за да можете да реагирате точно и ефикасно. Само при това положение вие ще създадете ситуации, които ще траят през целия цикъл, дори и отвъд него.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Независимостта, доверието в себе си и ентусиазмът ще бъдат качествата, които трябва да развивате през тази година, защото те ще определят целия ви цикъл. За несемейните това ще бъде година на изненадващи срещи и неочаквани връзки. Ако се чувствате достатъчно автономни, ако душата ви е открита, изпълнена с положителни чувства, вие наистина ще имате всички шансове да срещнете голямата любов. Ако сте семейни, вие ще бъдете движещият фактор благодарение на ентусиазма си. Естествено, това може да създаде известни неприятности в брака, защото една жена, която е в година първа, чрез своята независимост може да създаде проблеми и да бъде заплаха за съпруга си (особено ако той изживява труден момент).

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Ако в първата година препятствията пред вашия напредък са малко, в замяна на това външната помощ е съвсем оскъдна. Затова трябва да се въоръжите с воля, кураж, бъдете борбени и добре се мотивирайте, дори и на моменти да се чувствате малко самотни. Това е година, в която можете да започнете нова работа, да смените жилището, професията, да направите инвестиции или да откриете ново поприще. Всичко е възможно: повишение, назначаване на нова длъжност, преместване на по-добро място. Ще имате възможност да докажете способностите си и да развиете вашата личност.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ПЪРВА

Февруари: Месец, в който ще проявите нови желания и в който обновлението ще започне да се чувства.

Април: Много важен месец, в който ще се предоставят нови професионални възможности, но също така и сантиментални срещи или смяна на жилището..

Май: Напрежение в личните отношения, проблеми с независимостта.

Септември: В професионално отношение нещата ще се развиват твърде бурно. Повишение, назначаване на по-добра длъжност.

imes New Roman","serif"">Декември: Наистина важни промени с оглед на настъпването на година трета.

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782792
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930