Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:02 - Нумерология - Период на Лична година 3 /Трета/ - РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 4468 Коментари: 0 Гласове:
0



 ГОДИНА ТРЕТА - РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ

След разпокъсаността на отминалата година, ето че идва повесела, по-бърза и динамична вибрация. Това е възобновяване на дейности, година, изпълнена със срещи, създадена за изяви и общуване със заобикалящите ви хора. Възвръща се самоувереността и вие може да покажете способностите и талантите си. Година трета позволява да излезете извън рамките си, да се изразявате чрез писане, думи, песни, танци, рисуване. Тази година е благоп риятна за промени и открития. Може да се изрази в пътешествия, раждане на дете, смяна на жилище, възвръщане на изгубена свобода, изтъкване на индивидуалността. Ритъмът на тази година е по-ускорен от предишната. Песимизмът, самотата и бездействието вече са невалидни. Обратното, отваряйки душата си, възползвайки се от новите възможности, отдавайки се до известна степен на удоволствията (повече от обичайното), които не сте познавали до този момент, вие ще разполагате с всички шан­сове да постигнете успех в няколко области.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Със своя оптимизъм и енергичност година трета ще ви предостави възможността да се, срещнете с нови хора и да завържете здрави връзки. През тази година могат да се зародят и развият нови, големи приятелства. В любовта годината ви предразполага към флиртове, към кратки и подновяеми сантиментални приключения. Да, възможността за контакти с другия пол значително нараства през този период. Животът е наситен, активен и ако се приспособите към обстоятелствата, областите на приятелството и нежните чувства ще бъдат благоприятно насочвани.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Всички дейности, които дават простор на вашето чувство за общуване, ще бъдат привилегировани (търговия, психология, чужди езици, обществени отношения, литературна и социална дейност, средства за масова информация и др.) За да постигнете успех, трябва да избягвате рутината, скучните занимания и всичко, което може да ви затвори и да стесни хоризонта ви. Във финансово отношение годината е поставена под знака на печалбата и неочакваните разходи. Това е време, в което можете да покажете на какво сте способни. Предоставят ви се възможности, ко­ито в никакъв случай не трябва да изпускате.

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ ЗА ГОДИНА ТРЕТА

Май: Благоприятна промяна в начина ви на живот. Изясняване. Важно начало.

Юли: Чудесни моменти за приятелство, за открития и среща с евентуален партньор в живота.

Ноември: Отново важно начало. Промяна в няколко области, много положителен период.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1782701
Постинги: 2130
Коментари: 13
Гласове: 149
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930