Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:15 - Нумерология - Период на Лична година 7 /Седма/ - РАЗМИСЪЛ!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 11327 Коментари: 0 Гласове:
0



 ЛИЧНА ГОДИНА 7 /СЕДМА/ - РАЗМИСЪЛ!

Година седма е година на почивка, съсредоточаване, въведение. През този период ще направите равносметка на живота си, ще вникнете по-дълбоко в себе си, ще си зададете въпроси за собственото си съществование и за света, който ви заобикаля. Тази година не е подходяща за конкретизиране на дадени положения, защото вибрацията е по-скоро духовна, отколкото материална и ще ви принуди да се откъснете до известна степен от всекидневието. Затова трябва да намалите темпото на живота си и да размислите на спокойствие. Това е година на почивка и на усамотяване (желано или наложено). Възползвайте се, за да се усъвършенствате в духовно отношение, да пътувате, да се заемете с интелектуална дейност, да четете, да се научите да се отпускате. Настъпва моментът да направите равносметка, да избегнете рутината, да заложите на оригиналността си и да си създадете известна независимост. Ако нещата не се движат както желаете, не губете присъствие на духа. Запомнете, че всичко, което ще се случи през тази година седма, ще се случи неочаквано.

САНТИМЕНТАЛЕН ЖИВОТ

Почивка, усамотение, размисъл: седмата година не е създадена специално за сферата на чувствата. Бракът ви няма да бъде поставен под въпрос. В тази ситуация се намирате самите вие. Вероятно ще се наложи да се отдалечите от хората, от отношенията си с тях. Този период ще стане положителен, ако забавите ритъма си, ако сериозно се замислите за онова, което всъщност искате, когато говорите за любов и приятелство. Годината е благоприятна, за да направите равносметка на личния си живот, да размишлявате и да постигнете истинска житейска мъдрост. Разбира се, личното щастие е възможно, но не трябва да искате да го получите веднага, защото точно през този период всичко ще се случва неочаквано.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖИВОТ

Година седма е преходна, ваканционна. Не очаквайте някаква особена промяна в професионално отношение. Някои отсрочки и забавяния ще охладят темперамента ви. За да извлечете полза оттова положение, използвайте за утеха понятия като "търпение", "размисъл", "самоопознаване", "вътрешен мир". Ако внимателно се вгледате в себе си, ще откриете нови сили и идеално ще се подготвите за голямата следваща година!

ВАЖНИТЕ МЕСЕЦИ НА ГОДИНА СЕДМА

От януари до април: Изчакване, отсрочки, забавяне. Търпението е по-сигурно от действието.

Май: Нови връзки, ускоряване на темпото, отпускане, пътуване. Трудните вибрации са отминали.

Октомври: Кокретизиране в няколко области (главно в професията). Силната вибрация на следващата година започва да се чувства.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1753201
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031