Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 08:47 - Нумерология - Родените на 18 /осемнадесето/ число!
Автор: gmartines Категория: Хоби   
Прочетен: 13312 Коментари: 0 Гласове:
0



 РОДЕНИТЕ НА ОСЕМНАДЕСЕТО ЧИСЛО

Числото 18 се състои от числата 1 и 8. Сборът от двете е 9. И трите числа са сравнително добре уравновесени, но откриваме, че влиянието на 8 и 9 притъпяват числото 1.

Амбициозност, напоритост и енергичен водач на дома, заедно с често погрешно разбираното число 8, прави необичайна комбинация. Последното е много талантливо, артистично и чувствително число и съчетано с числото 1, което е пълно с енергия и инициатива, дава една ярка личност. Раздвоената личност на числото 8 го прави загадъчно за всички, защото носи в себе си две противоположности, и двете верни на характера му. Не може да се каже за числото 8, че е материалистично, защото има"моменти, когато парите нямат никаква стойност за него. От друга страна, не може да се каже, че това е едно изцяло духовно число, защото има случаи, когато числото 8 гледа само личната и материалната облага. Числото 8 е артистична, творческа и чувствителна натура. Числото 1 е амбициозен водач и понякога е като валяк. Това може да се окаже експлозивна комбинация, но числото 18 съдържа числото 9, което е сборът от двете съставящи го.

9 е числото на Марс и притежаващите го се борят докрай. Дори при най-яростното противопоставяне не се предават, нито оставят работата си наполовина. Те са властни натури и са щастливи само когато командват. Всички тези черти се съчетават в числото 18.

Емоции и секс. Емоциите и сексът на числото 18 се ръководят в голяма степен от числото 9. Те са силно сексуални, но неспособни да изразят желанието си и затова са често потиснати. Според тях, изразяването на желанието уронва достойнството им. Те чувстват, че по този начин проявяват слабост. И вместо да постъпят така, по-скоро ще подтикнат себе си до ръба на отчаянието.

Но съществува влиянието на числото 8, което е чувствителен и нежен любовник, освен че е сексуално силен. Тук често има конфликт, защото числото 8 не скрива нищо от тези, които обича, а числото 9 не може да се изразява. Всички съставящи числа - 1, 8 и 9 - са силно сексуални и можем да си представим цялостния резултат. Но числото 9 трябва да доминира, както и числото 1. Виждаме, че числото 18 трябва да има надмощие в сърдечните дела, в противен случай връзката не може да се развива. Партньорът трябва да е нежен и покорен.

Той или тя трябва да са готови да вземат инциативата в секса, тъй като влиянието на числото 9 играе важна роля. Въпреки че е властно и водач, числото 18 не може лесно да изрази жела­нието си и тук партньорът трябва да е в състояние да усеща кога да вземе инциативата.

Числото 18 е, общо взето, верен приятел, но не е лесно да се разбереш с него, защото властният човек може много да затрудни нещата. Числото 8 омекотява малко това, защото притежаващите го са чувствителни и не са склонни да налагат волята си на другите. Числото 8 не е много лесно число при взаимоотношения, но е интересен другар, защото е умен и положителен човек. В крайна сметка партньорът или приятелят на числото 18 трябва да е покорен и все пак, по-дързък в секса. Това противоречие е сложно, защото партньорът трябва да знае точно кога да вземе инциативата. При това не е нужно да държи инциативата през цялото време, а само в началото. На партньора на числото 18 няма да му е много лесно, но с търпение и разбиране може да направи брака много успешен.

Отрицателни качества. Числото 18 е от типа, който властва и заповядва. Само присъствието на числото 8 го предпазва да не бъде напълно неприятно. Със своята чувствителност това число смекчава тактиката на валяк, която числото 18 е склонно да използва.

Хармонични взаимоотношения. Приятелите на числото 18 са амбициозни и от същия душевен калибър. Родените под това число не могат да разберат липсата на амбиция, защото тя е тяхна­та движеща сила. За тях човек без амбиция е слаб. Затова те нямат време за него. Презират леко онези, на които им липсва същата сила, но едновременно с това ги и търсят. Това е влиянието на числото 8, което е едно чувствително число. Въпреки властната си природа, те са добри приятели, защото влиянието на числото 8 им дава чувствителност и притъпява склонността им да заповядат. В интерес на приятелството обаче, по-добре е другият да не изразява твърде категорично несъгласие.

Болести. Заболяванията, от които числото 18 е най-вероятно да страда, са в резултат на душевно напрежение. Също така субектът е предразположен към треска.

Лекове. Родените под влиянието на това число трябва да включат в редовната си диета джинджифил, чесън, суров лук и зелени люти чушлета.

Съвети. Всички с това число трябва да се опитат да бъдат малко по-внимателни с околните. В противен случай ще загубят приятелите си. Те имат много добри качества - инциати-ва и ум, трудят се упорито, но когато започнат да се отнасят грубо с другите, престават да се харесват. Не всеки може да проявява разбирането на близките им. В живота трябва да се живее с всички видове хора и това трябва да се разбере. Не можем да си позволим нетърпимост към несъгласните с нас. Ако числото 18 успеят да преодолеят тази склонност, те стават видни хора и се издигат до големи висоти.

Скъпоценен камък, носещ щастие. Родените на 18 число на месеца трябва да носят рубин, като внимават камъка да е в допир с кожата през цялото време.

Метал, носещ щастие. Металът, носещ щастие за родените под влиянието на това число, е платина.

Цветове, носещи щастие. Цветовете, носещи щастие на числото 18, са червен и светлосин.

Щастливи числа. Числата, в най-голяма хармония с числото 18, са:

а)  Простото число 1 и съставящите го числа 10 и 28.

б)  Простото число 8 и съставящите го числа 17 и 26.

в)  Простото число 9 и съставящите го числа 18 и 27. Неблагоприятни числа. Числата, които не са в хармония с числото 18, са:       

а) Простото число 7 и съставящите го числа 16 и 25.

Благоприятни дати. Благоприятните дати за числото 18 са 1, 8 и 9 ден на месеца.

Неблагоприятни дати. Неблагоприятните дати за родените под влиянието на това число са 7, 15, 16, 25.

Благоприятни дни. Благоприятните дни за родените на 18 число в месеца са понеделник и вторник. Вторник е особено добър за тях и те трябва да се стремят да започват всички нови начина­ния на този ден.

Неблагоприятни дни. Неблагоприятните дни за родените под влиянието на това число са четвъртък и събота.

Благоприятни месеци. Благоприятните месеци за родените под влиянието на това число са февруари, юни и октомври.

Неблагоприятни месеци. Родените под това число трябва да внимават за здравето си особено през месеците април и юли.

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmartines
Категория: Хоби
Прочетен: 1754164
Постинги: 2102
Коментари: 13
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031